Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω? :fear:

Μάλλον έχει πυρετό.

Κανονικά πρέπει να έχει 98°F(36,6°C).

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

έχω ένα μικρό προβληματάκι με το blade. ο ήχος κλήσης αλλά και γενικότερα οι ήχοι πολυμέσων είναι σχετικά χαμηλοί. Έχω στο φουλ τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν ακούω δυνατό ήχο (σε σύγκριση πάντα με το videaki για το blade του techblog)...

Δημοσ.

έχω ένα μικρό προβληματάκι με το blade. ο ήχος κλήσης αλλά και γενικότερα οι ήχοι πολυμέσων είναι σχετικά χαμηλοί. Έχω στο φουλ τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν ακούω δυνατό ήχο (σε σύγκριση πάντα με το videaki για το blade του techblog)...

Να υποθεσω οτι δεν πατηθηκε καταλαθος το κουμπακι της εντασης στα δεξια του κινητου... (το εχω παθει κανα δυο φορες).

Δημοσ.

Να υποθεσω οτι δεν πατηθηκε καταλαθος το κουμπακι της εντασης στα δεξια του κινητου... (το εχω παθει κανα δυο φορες).

να το υποθέσεις.. :P το έπαθα και εγώ και ακουγόταν ακόμα πιο σιγά...

Δημοσ.

πως βαζω ελληνικα στο swype?

πρεπει να κατεβασεις εκδοση που να εχει περασμενα τα ελληνικα

το blade ειναι hvga η wvga?για οθονη λεω

wvga

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κατεβάσεις απο το Market το Quick Settings. Εκεί μέσα θα βρεις ρυθμίσεις (Volume Control) για όλους τους ήχους του κινητού. Δες μήπως κάποιος είναι κοντά στο "0" με μέγιστο το "7".

Εγώ κάποια στιγμή δεν άκουγα καθόλου τον 'klik' όταν κλείδωνα το κινητό. Μέσω του προγράμματος είδα ότι είχε ρυθμιστεί το System Volume σε "0" χωρίς να το έχω πειράξει από κάπου, άλλωστε δεν υπήρχε πουθενά τέτοια επιλογή :wacko:

Ελπίζω να βρεις και να λύσεις το πρόβλημα.

Δημοσ.

ξερετε καμια εφαρμογη να αναβει το κουμπι ειτε για αναπαντητες ειτε για μηνυματα?το back button εννοω

Easy reminder και NoLed.Οχι οτι κανουν τελεια την δουλεια αλλα δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο...Εγω χρησιμοποιω το πρωτο.

Δημοσ.

Ακου να δεις τωρα προβλημα.

Οταν μπαινω στο αρχειο με τις κλησεις (ας πουμε με πηρε καποιος δεν τον προλαβα και κανω εγω την κληση), γινεται η κληση κανονικα, και τελειωνοντας παταω το κουμπακι του κι ολα ωραια. Με γυρναει ομως παλι στο αρχειο με τις κλησεις, και αν δεν προσεξω, η αν ξεχασω να το κλειδωσω επι τοπου, σιγουρα θα παρω τελειως τυχαια καποιον απο τη λιστα του αρχειου.

Μου εχει τυχει απειρες φορες, και ψαχνω να βρω κατι που μολις τελειωνει η κληση να με γευρναει τουλαχιστον στην κεντρικη οθονη (αν οχι να κλειδωνει αυτοματα κατευθειαν με το κουμπι του τελους κλησης).

Δημοσ.

To home button δεν βοηθάει την κατάσταση;

Δηλαδή με το που τερματίσεις την κλήση, πατάς home button και επιστρέφει στην κύρια homescreen σου.

Δημοσ.

πεδες εχει επιχιρισει κανεις να επιστρεψει στη stock rom?

δοκιμασα να τη βαλω απο εδω με το clockwork, τελειωνει ολα καλα αλλα μετα δεν ξεκιναει μενει στο ανθρωπάκι του android

αμα ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει

Δημοσ.

To home button δεν βοηθάει την κατάσταση;

Δηλαδή με το που τερματίσεις την κλήση, πατάς home button και επιστρέφει στην κύρια homescreen σου.

Ναι το ξερω, αλλα αν ειναι να πατησω το home, παταω το απο πανω κουμπι και κλειδωνει μια και καλη. Το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω δυο κουμπια, ενα το τελος κλησης, κι ενα το home h το back κλπ.

Δημοσ.

πεδες εχει επιχιρισει κανεις να επιστρεψει στη stock rom?

δοκιμασα να τη βαλω απο εδω με το clockwork, τελειωνει ολα καλα αλλα μετα δεν ξεκιναει μενει στο ανθρωπάκι του android

αμα ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει

Βγάλε την μπαταρία και επανεκκίνησε το τηλέφωνο.

Ναι το ξερω, αλλα αν ειναι να πατησω το home, παταω το απο πανω κουμπι και κλειδωνει μια και καλη. Το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω δυο κουμπια, ενα το τελος κλησης, κι ενα το home h το back κλπ.

Σωστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...