nikoskon Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2011 ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω? Μάλλον έχει πυρετό. Κανονικά πρέπει να έχει 98°F(36,6°C).
Fawkes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 έχω ένα μικρό προβληματάκι με το blade. ο ήχος κλήσης αλλά και γενικότερα οι ήχοι πολυμέσων είναι σχετικά χαμηλοί. Έχω στο φουλ τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν ακούω δυνατό ήχο (σε σύγκριση πάντα με το videaki για το blade του techblog)...
pournaras Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 έχω ένα μικρό προβληματάκι με το blade. ο ήχος κλήσης αλλά και γενικότερα οι ήχοι πολυμέσων είναι σχετικά χαμηλοί. Έχω στο φουλ τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν ακούω δυνατό ήχο (σε σύγκριση πάντα με το videaki για το blade του techblog)... Να υποθεσω οτι δεν πατηθηκε καταλαθος το κουμπακι της εντασης στα δεξια του κινητου... (το εχω παθει κανα δυο φορες).
Fawkes Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Να υποθεσω οτι δεν πατηθηκε καταλαθος το κουμπακι της εντασης στα δεξια του κινητου... (το εχω παθει κανα δυο φορες). να το υποθέσεις.. το έπαθα και εγώ και ακουγόταν ακόμα πιο σιγά...
FarCry Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 πως βαζω ελληνικα στο swype? πρεπει να κατεβασεις εκδοση που να εχει περασμενα τα ελληνικα το blade ειναι hvga η wvga?για οθονη λεω wvga
manost Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 έχω ένα μικρό προβληματάκι με το blade. ο ήχος κλήσης αλλά και γενικότερα οι ήχοι πολυμέσων είναι σχετικά χαμηλοί. Έχω στο φουλ τις σχετικές ρυθμίσεις αλλά και πάλι δεν ακούω δυνατό ήχο (σε σύγκριση πάντα με το videaki για το blade του techblog)... Για δοκίμασε να κατεβάσεις απο το Market το Quick Settings. Εκεί μέσα θα βρεις ρυθμίσεις (Volume Control) για όλους τους ήχους του κινητού. Δες μήπως κάποιος είναι κοντά στο "0" με μέγιστο το "7". Εγώ κάποια στιγμή δεν άκουγα καθόλου τον 'klik' όταν κλείδωνα το κινητό. Μέσω του προγράμματος είδα ότι είχε ρυθμιστεί το System Volume σε "0" χωρίς να το έχω πειράξει από κάπου, άλλωστε δεν υπήρχε πουθενά τέτοια επιλογή Ελπίζω να βρεις και να λύσεις το πρόβλημα.
vrwmiaris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ξερετε καμια εφαρμογη να αναβει το κουμπι ειτε για αναπαντητες ειτε για μηνυματα?το back button εννοω
Fronimitis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 ξερετε καμια εφαρμογη να αναβει το κουμπι ειτε για αναπαντητες ειτε για μηνυματα?το back button εννοω Easy reminder και NoLed.Οχι οτι κανουν τελεια την δουλεια αλλα δε νομιζω να υπαρχει κατι αλλο...Εγω χρησιμοποιω το πρωτο.
pournaras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Ακου να δεις τωρα προβλημα. Οταν μπαινω στο αρχειο με τις κλησεις (ας πουμε με πηρε καποιος δεν τον προλαβα και κανω εγω την κληση), γινεται η κληση κανονικα, και τελειωνοντας παταω το κουμπακι του κι ολα ωραια. Με γυρναει ομως παλι στο αρχειο με τις κλησεις, και αν δεν προσεξω, η αν ξεχασω να το κλειδωσω επι τοπου, σιγουρα θα παρω τελειως τυχαια καποιον απο τη λιστα του αρχειου. Μου εχει τυχει απειρες φορες, και ψαχνω να βρω κατι που μολις τελειωνει η κληση να με γευρναει τουλαχιστον στην κεντρικη οθονη (αν οχι να κλειδωνει αυτοματα κατευθειαν με το κουμπι του τελους κλησης).
nikoskon Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2011 To home button δεν βοηθάει την κατάσταση; Δηλαδή με το που τερματίσεις την κλήση, πατάς home button και επιστρέφει στην κύρια homescreen σου.
mastor10 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πεδες εχει επιχιρισει κανεις να επιστρεψει στη stock rom? δοκιμασα να τη βαλω απο εδω με το clockwork, τελειωνει ολα καλα αλλα μετα δεν ξεκιναει μενει στο ανθρωπάκι του android αμα ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει
pournaras Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 To home button δεν βοηθάει την κατάσταση; Δηλαδή με το που τερματίσεις την κλήση, πατάς home button και επιστρέφει στην κύρια homescreen σου. Ναι το ξερω, αλλα αν ειναι να πατησω το home, παταω το απο πανω κουμπι και κλειδωνει μια και καλη. Το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω δυο κουμπια, ενα το τελος κλησης, κι ενα το home h το back κλπ.
nikoskon Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 πεδες εχει επιχιρισει κανεις να επιστρεψει στη stock rom? δοκιμασα να τη βαλω απο εδω με το clockwork, τελειωνει ολα καλα αλλα μετα δεν ξεκιναει μενει στο ανθρωπάκι του android αμα ξερει κανεις τιποτα ας βοηθησει Βγάλε την μπαταρία και επανεκκίνησε το τηλέφωνο. Ναι το ξερω, αλλα αν ειναι να πατησω το home, παταω το απο πανω κουμπι και κλειδωνει μια και καλη. Το θεμα ειναι να μην αναγκαζομαι να παταω δυο κουμπια, ενα το τελος κλησης, κι ενα το home h το back κλπ. Σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα