Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το τσίμπησα το "κινιτακι"!

Έκανα root και απελευθέρωσα την RAM σε 512, τώρα μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα

pως θα καταφέρω να περάσω custom ROM?

Ευχαριστώ ελπίζω να μην σας βάζω σε μπελάδες :P

Επίσης παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα "διαολια" τα google adds όταν χρησιμοποιώ οποιαδήποτε εφαρμογή είναι σπαστικό...

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ποια είναι η καλύτερη Custom Rom για froyo 2.2? Εγώ έχω βάλει αυτήν την στιγμή την FLB-Froyo G2 όμως δεν έχω εντυπωσιαστεί :/

Επίσης ακόμα δη έχω ξεμπλέξει με τα google adds!

Δημοσ.

τι θηκες χρησιμοποιειτε για το blade και ποια θηκη θα προτινατε universal η μη για το κινιτο? link για online καταστηματα are more than welcome

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από πειραματισμό με των δυο γνωστότερων Custom ROM που βρήκα, δηλαδή αυτή που προανέφερα πιο πάνω, και την Japanese Jellyfish έχω γυρίσει στην Custom τις Wind για μεγαλύτερη ασφάλεια!

Προσπάθησα ακόμα να περάσω και την RC7 Gingerbread Custom αλλα χωρίς επιτυχία μιας και η τεχνική η οποια χρησιμοποιούσα για την εγκατάσταση τον προηγούμενον ΔΕΝ λειτούργησα καμια από τις φορες που δοκίμασα, και εδώ χρειάζομαι και άλλη βοήθεια γιατί θα ήθελα πολύ να την δω την 2.3!

Πως αλλιώς θα μπορούσα να την περάσω?

Δημοσ.

Λοιπόν μετά από πειραματισμό με των δυο γνωστότερων Custom ROM που βρήκα, δηλαδή αυτή που προανέφερα πιο πάνω, και την Japanese Jellyfish έχω γυρίσει στην Custom τις Wind για μεγαλύτερη ασφάλεια!

Προσπάθησα ακόμα να περάσω και την RC7 Gingerbread Custom αλλα χωρίς επιτυχία μιας και η τεχνική η οποια χρησιμοποιούσα για την εγκατάσταση τον προηγούμενον ΔΕΝ λειτούργησα καμια από τις φορες που δοκίμασα, και εδώ χρειάζομαι και άλλη βοήθεια γιατί θα ήθελα πολύ να την δω την 2.3!

Πως αλλιώς θα μπορούσα να την περάσω?

Τι εννοεις με το μεγαλυτερη ασφαλεια;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις με το μεγαλυτερη ασφαλεια;

Λιγότερα Bugs, μεγαλύτερη συμβατότητα, και η εγγύηση :P

Παρόλα αυτά πήγα στην 2.3 που εμφανισιακά είναι υπεροχη όμως πολλά bugs μέχρι στιγμής...

αα και μεγαλύτερο Battery Life

Επεξ/σία από ootyposoo
Δημοσ.

παιδια επειδη το ψηνω το κινητο αυτο θελω μια βοηθεια απο καποιον που το εχει,οταν γραφεις sms το πληκτρολογιο ειναι qwerty ή περναει στο oldschool 1-9 όπως στα Νοκια?επυσης,οταν λετε οτι περασατε την 2.3 ,δηλαδη το κινητο αντεχει και την 2.3 εστω και hacked?

Δημοσ.

παιδια επειδη το ψηνω το κινητο αυτο θελω μια βοηθεια απο καποιον που το εχει,οταν γραφεις sms το πληκτρολογιο ειναι qwerty ή περναει στο oldschool 1-9 όπως στα Νοκια?επυσης,οταν λετε οτι περασατε την 2.3 ,δηλαδη το κινητο αντεχει και την 2.3 εστω και hacked?

Δεν είναι ακριβώς χακ μιας και και το antroid είναι open source λογισμικό ο καθένας μπορεί να πειραματιστεί όσο θέλει το blade δεν έχει ούτε καν 2.2 Official αλλα έχουν βγει κάποιες custom έκδοσις για 2.2 Αλλα και 2.3(όμως πολλά bugs ακόμα δεν είναι κατάλληλες για καθημερινή χρήση όπως αυτές των 2.2)

Το κινητό δεν αντιμετωπίζει κανένα προβλήματα στο αν τα αντέχει η όχι gt πολύ απλά το κινητό πετάει από θέμα hardware επίσης με άλλες έκδοσις από 2.2 και πάνω μπορείς να κανεις overclock τον επεξεργαστή σου και να δεις το κινητό σου τόσο γρήγορο όσο δη βλέπεις κινητά άνω τον 250E! :)

Δημοσ.

Παίδες το τσίμπησα το "κινιτακι"!

Έκανα root και απελευθέρωσα την RAM σε 512, τώρα μπορεί κάποιος να μου πει βήμα προς βήμα

pως θα καταφέρω να περάσω custom ROM?

Ευχαριστώ ελπίζω να μην σας βάζω σε μπελάδες :P

Επίσης παιδιά πως μπορώ να απενεργοποιήσω τα "διαολια" τα google adds όταν χρησιμοποιώ οποιαδήποτε εφαρμογή είναι σπαστικό...

δεσ εδω http://www.pcsteps.gr/tutorials/mobile-phones/937-odigos-zte-blade-meros-1-pos-na-ksekleidwsete-512-mb-mnimis καθως και εδω

http://www.pcsteps.gr/tutorials/mobile-phones/938-zte-blade-meros-2-egkatastasi-custom-rom

Δημοσ.

ρε παιδια εδω κ 2 μερες η θερμοκρασια της μπαταριας γραφει πανω απο 100 βαθμους f δηλαδη πανω απο 38 c .να ανησυχω? :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...