Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό το θέμα λύνεται με την Froyo που έχει WiFi policy! ;)

Εμείς το παραλάβαμε χθές σε λευκό χρώμα από Orange(120€ με μεταφορικά),

το ξεκλειδώσαμε σε ένα λεπτό και σήμερα αρχίζουμε τις μόντες.

Αλλά ρε σεις παίδες από που βλέπουμε την διαθέσιμη RAM;

Δηλαδή από που βλέπουμε αν έχει 512 ή 256 ;

Μην προτείνετε κάποιο apk, απλά πείτε αν μέσα από το λειτουργικό έχω την δυνατότητα να το δω...

task manager -> resources...είναι το τρίτο tab στον task manager :) θα πρέπει να σου λέει 414 :)

Δημοσ.

με δουλεύει η wind. όλη τη βδομάδα που πέρασε μου έλεγαν αύριο θα έρθει και τώρα άλλοι λένε απο εβδομάδα και άλλοι λένε 9 Μαρτίου.. Έλλειψη blade στη σαλόνικα..

Δημοσ.

με δουλεύει η wind. όλη τη βδομάδα που πέρασε μου έλεγαν αύριο θα έρθει και τώρα άλλοι λένε απο εβδομάδα και άλλοι λένε 9 Μαρτίου.. Έλλειψη blade στη σαλόνικα..

ωραιοκαστρο εχει φιλος.το sleep πιο ειναι ρε παιδια?κανει συνεχεια σαρωση κ αποσυνδεεται

Δημοσ.

καλημερα σας, πηρα και εγω εχτες το κινητακι και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.

1)πως μπορω να τακτοποιησω τα τραγουδια σε εναν φακελο απο τον υπολογιστηκαθως δεν υπαρχει φακελος που να λεει music

2)για να χρησιμοποιησω τους χαρτες χρεωνομαι ,και αν ναι υπαρχει τροπος να τους χρησημοποιω δωρεαν

3)για to gps isxyei oti me τους χαρτες??(πειτε κανενα καλο και δωρεαν προγραμμα)

4)οταν θελω να συνδεθω με το wifi του σπιτιου μου εκει π μου ζηταει κωδικο ποιον βαζω???

5)πως κατεβαζω εφαρμογες απο το market οταν εχω συνδεδεμενο το κινητο??

ελπιζω να μην σας κουρασα πολυ :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

1)Φτιαξε ενα φακελο music στην καρτα μνημης και βαλτα μεσα και θα εισαι coble

2)Ειναι η υποβοηθηση του a-gps που σε χρεωνει ελαχιστα... αν ο παροχεας σου εχει καποιο πακετο mobile internet θα εισαι μια χαρα.

3)Δες το wisepilot

4)Μπες στο interface του modem σου και δες τον κωδικο σου... Αν δεν τον εχεις αλαξει δες κατω απο το modem παιζει να τον γραφει

5)Συνδεμενο με usb? Δεν νομιζω πως ειναι εφικτο αυτο... μεσο wifi μπορεις...

Δημοσ.

ευχαριστω πλ για τις απαντησεις σου, αλλα οταν παω να μπω στους χαρτες δεν ου τους ανοιγει καικατι λεει για εναν παροχεα.το wisepilot ειναι gps e??einai dvrean h xrevnomai???

4)Μπες στο interface του modem σου και δες τον κωδικο σου... Αν δεν τον εχεις αλαξει δες κατω απο το modem παιζει να τον γραφει

to interface που ειναι??

απο κατω εχει πολους κωδικους ποιον θελει??

Δημοσ.

Γραψε λιγο τα ονοματα των κωδικων.. παντως αν εχεις Thomson 585 λεει ενα αυτοκολλητο wep wpa-psk κλπ... ενας απο αυτους τους 2...

Δημοσ.

pn , sn ,

mac/admin password, ssid,wpa,kay

αν μπορεις απαντησε μου και στα προηγουμενα ερωτηματα (πανω απο την παραθεση)ευχαριστω

Δημοσ.

Δοκιμασε τα wpa και key. Το wisepilot ειναι gps μονο χωρις χρεωση δεδομενων αλλα δε θυμαμαι αν ειναι trial για καποιες μερες...

Δημοσ.

πως μπορω να δω κ να διαλεξω τα δικτυα wifi που ειναι διαθεσιμα χωρις να πηγαινω συνεχεια μεσα στις ρυθμισεις?

Δημοσ.

πως μπορω να δω κ να διαλεξω τα δικτυα wifi που ειναι διαθεσιμα χωρις να πηγαινω συνεχεια μεσα στις ρυθμισεις?

Πρέπει να έχει επιλογή για pop up παράθυρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...