Dimitris362 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 κανενας αναλητικος οδηγος για το ξεκλειδωμα της 512 ραμ για τη νεα φουρνια υπαρχει?
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 κανενας αναλητικος οδηγος για το ξεκλειδωμα της 512 ραμ για τη νεα φουρνια υπαρχει? http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/
Dimitris362 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 αυτος ο οδηγος ειναι απο τις 29 σεπτεμβρη του 2010 δεν ειναι της καινουριας φουρνιας blade που ηρθε την δευτερα
Dimitris362 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 δεν ξερω τι ακριβος ειναι αλλα ολα τα κενουρια δεν μπορεις να ξεκινησεις με το κουμπι εναρξης και το + για να ξεκλειδωσεις την ραμ
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα? εγω το εκανα με αυτους τους οδηγους κ εγινε πολυ γρηγορα.το πηρα την δευτερα,μαλλον κανετε κατι λαθος
kingdragon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 http://zteblade.info/?p=20 Για τη νέα φουρνιά....
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ετσι θα παιδευτειτε.δειτε πιο πισω τι ποσταρα γι αυτο το θεμα
pournaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα? εγω το εκανα με αυτους τους οδηγους κ εγινε πολυ γρηγορα.το πηρα την δευτερα,μαλλον κανετε κατι λαθος Κανονικα οταν κρατησεις πατημενο ενα εικονιδιο 2-3 δευτερολεπτα, το παιρνεις στο χερι και το μετακινεις, και παραλληλα εξαφανιζεται η κατω μπαρα, και στη θεση της βγαινει ο καδος ανακυκλωσης οπου το πετας αμα θελεις (συντομευση ειναι δεν ειναι προβλημα). Το ιδιο κανεις και στα προγραμματα που θες να φερεις στο desktop, πας στο μενου με τα προγραμματα, κρατας πατημενο ενα εικονιδιο, και σε γυρναει στην αρχικη οθονη να το τοποθετησεις.
nrkmaiden Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Το πηρα και γω..........Καταπληκτικο τηλεφωνο. Εχω ομως ενα προβληματακι.Μου βγαζει τα γραμματα ανακατεμενα.τι κανω για να το διορθωσω??
nick#18 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αποσυνδεεται μολις πατησεις το sleep και πας να το επαναφερεις ξανα η κατευθειαν?
kandreou Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 το wifi ολο αποσυνδεεται τι να κανω γι αυτο? Κατεβαζεις αυτο : Download Blade Wifi Fix for your Android phone on AppBrain
lefterhs Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Κατεβαζεις αυτο : Download Blade Wifi Fix for your Android phone on AppBrain Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι όταν το κινητό μπαίνει σε sleep, το wifi αποσυνδέεται και επανασυνδέεται, όταν ξαναχρησιμοποιήσεις το κινητό. Το REGPON wifi KeepAlive το κρατάει συνδεδεμένο ακόμα και σε sleep.
nikoskon Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Αυτό το θέμα λύνεται με την Froyo που έχει WiFi policy! Εμείς το παραλάβαμε χθές σε λευκό χρώμα από Orange(120€ με μεταφορικά), το ξεκλειδώσαμε σε ένα λεπτό και σήμερα αρχίζουμε τις μόντες. Αλλά ρε σεις παίδες από που βλέπουμε την διαθέσιμη RAM; Δηλαδή από που βλέπουμε αν έχει 512 ή 256 ; Μην προτείνετε κάποιο apk, απλά πείτε αν μέσα από το λειτουργικό έχω την δυνατότητα να το δω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα