Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν ξερω τι ακριβος ειναι αλλα ολα τα κενουρια δεν μπορεις να ξεκινησεις με το κουμπι εναρξης και το + για να ξεκλειδωσεις την ραμ

Δημοσ.

πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα?

εγω το εκανα με αυτους τους οδηγους κ εγινε πολυ γρηγορα.το πηρα την δευτερα,μαλλον κανετε κατι λαθος

Δημοσ.

πσιδια πως μπορω να διαγραψω απο την αρχικη οθονη τα εικονιδια απο τις εφαρμογες η να τα μετακινησω πανω κατω,δεξια αριστερα?υπαρχει προγραμμα?

εγω το εκανα με αυτους τους οδηγους κ εγινε πολυ γρηγορα.το πηρα την δευτερα,μαλλον κανετε κατι λαθος

Κανονικα οταν κρατησεις πατημενο ενα εικονιδιο 2-3 δευτερολεπτα, το παιρνεις στο χερι και το μετακινεις, και παραλληλα εξαφανιζεται η κατω μπαρα, και στη θεση της βγαινει ο καδος ανακυκλωσης οπου το πετας αμα θελεις (συντομευση ειναι δεν ειναι προβλημα). Το ιδιο κανεις και στα προγραμματα που θες να φερεις στο desktop, πας στο μενου με τα προγραμματα, κρατας πατημενο ενα εικονιδιο, και σε γυρναει στην αρχικη οθονη να το τοποθετησεις.

Δημοσ.

Το πηρα και γω..........Καταπληκτικο τηλεφωνο.

Εχω ομως ενα προβληματακι.Μου βγαζει τα γραμματα ανακατεμενα.τι κανω για να το διορθωσω??

Δημοσ.

Αυτό έχει το μειονέκτημα ότι όταν το κινητό μπαίνει σε sleep, το wifi αποσυνδέεται και επανασυνδέεται, όταν ξαναχρησιμοποιήσεις το κινητό.

Το REGPON wifi KeepAlive το κρατάει συνδεδεμένο ακόμα και σε sleep.

Δημοσ.

Αυτό το θέμα λύνεται με την Froyo που έχει WiFi policy! ;)

Εμείς το παραλάβαμε χθές σε λευκό χρώμα από Orange(120€ με μεταφορικά),

το ξεκλειδώσαμε σε ένα λεπτό και σήμερα αρχίζουμε τις μόντες.

Αλλά ρε σεις παίδες από που βλέπουμε την διαθέσιμη RAM;

Δηλαδή από που βλέπουμε αν έχει 512 ή 256 ;

Μην προτείνετε κάποιο apk, απλά πείτε αν μέσα από το λειτουργικό έχω την δυνατότητα να το δω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...