nikoskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Συνήθως μετά από φλασάρισμα και αφού δεις την homescreen σου, κλείνεις το τηλέφωνο, βγάζεις την μπαταρία και μετά το ανοίγεις ξανά.
Mika Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εμεις που το πηραμε απο τον Αρμαο θα μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση στη wind σε froyo οταν θα ειναι official; ο Αρμαος αναφερει οτι το παρεχει απο αντιπροσωπεια wind.
kingdragon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Οκ δεν εμπαινε γιατι μολις περασα την r12 επρεπε να κανω και wipe...
Dimitris362 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 που ειναι οι οδηγιες για το "ουγκρικο" ξεκλειδομα των 256μβ ραμ ορε?
manosfp Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 εμεις που το πηραμε απο τον Αρμαο θα μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση στη wind σε froyo οταν θα ειναι official; ο Αρμαος αναφερει οτι το παρεχει απο αντιπροσωπεια wind. O Αρμάος στο Ηράκλειο Κρήτης έχει και την Wind οπότε υποψιάζομαι πως ναι. Εμένα με πήραν απο τη Wind Κνωσσού Ηρακλείου ενώ το είχα παραγγείλει απο Aρμάο.
Dimitris362 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 παιδες πως λυνετε το προβλημα του να μη μενει το androidακι οταν το ανοιγεις με κουμπι εναρξης και το + για να ξεκλειδωσω τη ραμ?
katerina_a_86 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Καλά ε το βαρέθηκα, έβαλα ξανά την sim στο παλιό μου κινητό. Τεχνολογία και μλκιες, σκέτη κούραση. Είχα την japanese jellyfish rls9 και μου σπασε τα νεύρα. Την επανεγκατέστησα 20-30 φορές γιατί μου έβγαζε ένα ανεξήγητο πρόβλημα (χάσιμο όλων των εφαρμογών της sd στο άσχετο)και επαναφορά τους μετά από απρόβλεπτο αριθμό reboot όποτε του καπνίσει. Έτσι έπρεπε να βρω μια άλλη rom και να την εγκαταστήσω ε και τα παράτησα προς το παρόν.
MitsosC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Παιδιά το πήρα και εγώ χτες. Δυστιχώς δεν μπορώ να του αναβαθμίσω την μνήμη. Bootαρει κανονικά αντί να σταματήσει στο ρομποτάκι του Android. Έχει βρεθεί λύση περι του θέματος δίοτι διαβάζω πως πολλοί που το αγοράσαμε αυτες τις μέρες αντιμετοπιζουμε το ίδιο πρόβλημα?
Dimitris362 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 πολοι καταφεραν και ξεκλειδωσαν την ραμ, εγω ακομα ψαχνω! στην βιλαριμπα ακομα τριβουν
axmaniac Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Για την αναβάθμιση σε 2.2 από την wind γνωρίζουμε πότε θα γίνει???
moldovan20 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Τι πάθατε όλοι ? Εγώ όπως το πείρα από το μαγαζί και ήρθα σπίτι ξεκλείδωσα τη ram έβαλα και 2.2 froyo (ζήτημα να μου έφαγε μία ώρα) και από τότε όλα ωραία και καλά .. Εκτός και αν κάνετε σαν μερικούς που ανάλογα τη μέρα , βγαίνουν και με άλλη rom έξω ..
vrwmiaris Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 για δειτε εδω ενας ευκολος κ γρηγορος τροπος για rom.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3521263#post3521263.σε 3 λεπτα τελειωσα.για 143 ευρα το κινητο τα σπαει σε λεω
theo58 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 2η μερα συναναστροφης με το κινητο και εχω τις καλυτερες ετνυπωσεις, τοσο που θα περιμενω την αναβαθμιση της Wind πριν σκεφτω οποιαδηποτε αλλαγη ROM.
stm00192 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Καλά ε το βαρέθηκα, έβαλα ξανά την sim στο παλιό μου κινητό. Τεχνολογία και μλκιες, σκέτη κούραση. Είχα την japanese jellyfish rls9 και μου σπασε τα νεύρα. Την επανεγκατέστησα 20-30 φορές γιατί μου έβγαζε ένα ανεξήγητο πρόβλημα (χάσιμο όλων των εφαρμογών της sd στο άσχετο)και επαναφορά τους μετά από απρόβλεπτο αριθμό reboot όποτε του καπνίσει. Έτσι έπρεπε να βρω μια άλλη rom και να την εγκαταστήσω ε και τα παράτησα προς το παρόν. Δεν φταίει η JJ rls9 ... Το κινητό φταίει που έχει θέμα ασυμβατότητας με κάποιες sd>8gb μου το έκανε και εμένα με μια Sandisk 8GB Class6. Aν το ψάξεις λίγο sto modaco είναι γνωστό πρόβλημα.. ένα πράγμα σαν να εξαφανίζεται η SD για λίγο!! Εβαλα λοιπον και εγώ μια Kingston 8GB Class4 και ως διαμαγείας το πρόβλημα σταμάτησε!
katerina_a_86 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Δεν φταίει η JJ rls9 ... Το κινητό φταίει που έχει θέμα ασυμβατότητας με κάποιες sd>8gb μου το έκανε και εμένα με μια Sandisk 8GB Class6. Aν το ψάξεις λίγο sto modaco είναι γνωστό πρόβλημα.. ένα πράγμα σαν να εξαφανίζεται η SD για λίγο!! Εβαλα λοιπον και εγώ μια Kingston 8GB Class4 και ως διαμαγείας το πρόβλημα σταμάτησε! Όχι. Η sd είναι αυτή που είχε, η 2GB. Επίσης όταν συμβαίνει αυτό, την sd γενικότερα την βλέπει κανονικά. Τώρα, την ξαναπέρασα και χωρίς λόγο δεν κάνει εγκατάσταση εφαρμογών. Πατάω στο market εγκατάσταση και δεν γίνεται τπτ. Πάντως πολύ εκνευριστικό να παίρνεις ένα τηλέφωνο και να πρέπει να φας κανά μήνα για να το κάνεις τηλέφωνο. Android και μλκιες αρχίζω και καταλαβαίνω τα πλεονεκτήματα του μη κλειστού λογισμικού, τα σκας αλλά έχεις τηλέφωνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα