Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως μετά από φλασάρισμα και αφού δεις την homescreen σου,

κλείνεις το τηλέφωνο, βγάζεις την μπαταρία και μετά το ανοίγεις ξανά.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εμεις που το πηραμε απο τον Αρμαο θα μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση στη wind σε froyo οταν θα ειναι official; ο Αρμαος αναφερει οτι το παρεχει απο αντιπροσωπεια wind.

Δημοσ.

εμεις που το πηραμε απο τον Αρμαο θα μπορεσουμε να κανουμε αναβαθμιση στη wind σε froyo οταν θα ειναι official; ο Αρμαος αναφερει οτι το παρεχει απο αντιπροσωπεια wind.

O Αρμάος στο Ηράκλειο Κρήτης έχει και την Wind οπότε υποψιάζομαι πως ναι.

Εμένα με πήραν απο τη Wind Κνωσσού Ηρακλείου ενώ το είχα παραγγείλει απο Aρμάο.

Δημοσ.

παιδες πως λυνετε το προβλημα του να μη μενει το androidακι οταν το ανοιγεις με κουμπι εναρξης και το + για να ξεκλειδωσω τη ραμ?

Δημοσ.

Καλά ε το βαρέθηκα, έβαλα ξανά την sim στο παλιό μου κινητό. Τεχνολογία και μλκιες, σκέτη κούραση. Είχα την japanese jellyfish rls9 και μου σπασε τα νεύρα. Την επανεγκατέστησα 20-30 φορές γιατί μου έβγαζε ένα ανεξήγητο πρόβλημα (χάσιμο όλων των εφαρμογών της sd στο άσχετο)και επαναφορά τους μετά από απρόβλεπτο αριθμό reboot όποτε του καπνίσει. Έτσι έπρεπε να βρω μια άλλη rom και να την εγκαταστήσω ε και τα παράτησα προς το παρόν.

Δημοσ.

Παιδιά το πήρα και εγώ χτες. Δυστιχώς δεν μπορώ να του αναβαθμίσω την μνήμη. Bootαρει κανονικά αντί να σταματήσει στο ρομποτάκι του Android. Έχει βρεθεί λύση περι του θέματος δίοτι διαβάζω πως πολλοί που το αγοράσαμε αυτες τις μέρες αντιμετοπιζουμε το ίδιο πρόβλημα?

Δημοσ.

Τι πάθατε όλοι ? Εγώ όπως το πείρα από το μαγαζί και ήρθα σπίτι ξεκλείδωσα τη ram έβαλα και 2.2 froyo (ζήτημα να μου έφαγε μία ώρα) και από τότε όλα ωραία και καλά ..

Εκτός και αν κάνετε σαν μερικούς που ανάλογα τη μέρα , βγαίνουν και με άλλη rom έξω ..

Δημοσ.

για δειτε εδω ενας ευκολος κ γρηγορος τροπος για rom.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3521263#post3521263.σε 3 λεπτα τελειωσα.για 143 ευρα το κινητο τα σπαει σε λεω :mrgreen:

Δημοσ.

2η μερα συναναστροφης με το κινητο και εχω τις καλυτερες ετνυπωσεις, τοσο που θα περιμενω την αναβαθμιση της Wind πριν σκεφτω οποιαδηποτε αλλαγη ROM.

Δημοσ.

Καλά ε το βαρέθηκα, έβαλα ξανά την sim στο παλιό μου κινητό. Τεχνολογία και μλκιες, σκέτη κούραση. Είχα την japanese jellyfish rls9 και μου σπασε τα νεύρα. Την επανεγκατέστησα 20-30 φορές γιατί μου έβγαζε ένα ανεξήγητο πρόβλημα (χάσιμο όλων των εφαρμογών της sd στο άσχετο)και επαναφορά τους μετά από απρόβλεπτο αριθμό reboot όποτε του καπνίσει. Έτσι έπρεπε να βρω μια άλλη rom και να την εγκαταστήσω ε και τα παράτησα προς το παρόν.

Δεν φταίει η JJ rls9 ... Το κινητό φταίει που έχει θέμα ασυμβατότητας με κάποιες sd>8gb μου το έκανε και εμένα με μια Sandisk 8GB Class6. Aν το ψάξεις λίγο sto modaco είναι γνωστό πρόβλημα.. ένα πράγμα σαν να εξαφανίζεται η SD για λίγο!! Εβαλα λοιπον και εγώ μια Kingston 8GB Class4 και ως διαμαγείας το πρόβλημα σταμάτησε!

Δημοσ.

Δεν φταίει η JJ rls9 ... Το κινητό φταίει που έχει θέμα ασυμβατότητας με κάποιες sd>8gb μου το έκανε και εμένα με μια Sandisk 8GB Class6. Aν το ψάξεις λίγο sto modaco είναι γνωστό πρόβλημα.. ένα πράγμα σαν να εξαφανίζεται η SD για λίγο!! Εβαλα λοιπον και εγώ μια Kingston 8GB Class4 και ως διαμαγείας το πρόβλημα σταμάτησε!

Όχι.

Η sd είναι αυτή που είχε, η 2GB.

Επίσης όταν συμβαίνει αυτό, την sd γενικότερα την βλέπει κανονικά.

Τώρα, την ξαναπέρασα και χωρίς λόγο δεν κάνει εγκατάσταση εφαρμογών.

Πατάω στο market εγκατάσταση και δεν γίνεται τπτ.

Πάντως πολύ εκνευριστικό να παίρνεις ένα τηλέφωνο και να πρέπει να φας κανά μήνα για να το κάνεις τηλέφωνο.

Android και μλκιες αρχίζω και καταλαβαίνω τα πλεονεκτήματα του μη κλειστού λογισμικού, τα σκας αλλά έχεις τηλέφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...