deschri Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Να επιβεβαιώσω και εγώ ότι "στη νέα φουρνιά" δε δουλεύει το ξεκλείδωμα της ram με τον παραδοσιακό τρόπο (το ανθρωπάκι συνεχίζει να bootarei)... Eγω παντως το καταφερα με λιγο διαφορετικο τροπο στην αρχη και μετα συνεχισα κανονικα.
aklostr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Eγω παντως το καταφερα με λιγο διαφορετικο τροπο στην αρχη και μετα συνεχισα κανονικα. δώσε μας τα φώτα σου please...
Dimitris362 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 επιτελους το πηραμε στα χερια μας!! καταραμενη Θεσσαλονικη δευτερα απογευμα ειναι κλειστα τα μαγαζια οποτε για 1 μερα εχασα την εκπτωση
theo93 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 υπαρχει προβλημα στο ξεκλειδομα της μνημης στη νεα φουρνια???? :confused:
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Σε ποιο βημα κολησες; εκει στο cmd.δεν βλεπει το τηλ.εβαλα ολα τα αρχεια απο το unzip του fastboot στον ιδιο φακελο με το clock....θα σκασω απο τα νευρα.ειμαι root εχω ξεκλειδωσει κ τη ram.τι να κανω ρε γαμω θα τρελαθω σε λεω........ :mad: :mad: :mad:
Dimitris362 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 παιδες γιατι δεν μου διαβαζει την micro SD και μου λεει να βαλω καρτα η να την κανω unmount?
kingdragon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 μια χαρά ξεκλειδώνει και το καινούργιο. Ναι για φώτισέ μας λιγάκι γιατί με έσπασε τα νεύρα...
npaolo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 είμαι και εγω νέος κάτοχος του ZTE-BLADE αλλα εχω το ίδιο πρόβλημα με αρκετούς στο ξεκλείδωμα της ram(πράσινο ανθρωπάκι)βρηκα το παρακατω συνδεσμο http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327684/09-jan-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb/ αλλά δεν γνωρίζω καλά Αγγλικά και φοβάμαι μήπως κάνω κανένα λάθος,οποίος θέλει ας βοηθήσει Ευχαριστώ
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εκει στο cmd.δεν βλεπει το τηλ.εβαλα ολα τα αρχεια απο το unzip του fastboot στον ιδιο φακελο με το clock....θα σκασω απο τα νευρα.ειμαι root εχω ξεκλειδωσει κ τη ram.τι να κανω ρε γαμω θα τρελαθω σε λεω........ :mad: :mad: :mad: Χμμμ, μηπως φταινε οι drivers και δεν το βλεπει σωστα στα windows; Δε δοκιμαζεις λιγο αυτο; http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328064/correct-zte-usb-driver-for-blade-xp-vista-win7-x86-x64/
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Χμμμ, μηπως φταινε οι drivers και δεν το βλεπει σωστα στα windows; Δε δοκιμαζεις λιγο αυτο; http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/328064/correct-zte-usb-driver-for-blade-xp-vista-win7-x86-x64/ και αυτα εβαλα..μονο μια στιγμη εμφανιζει το cmd κ μετα τπτ.πανω απο 20 φορες προσπαθησα..βαρεθηκα να βγαζω κ να βαζω τη μπαταρια :mad:
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 και αυτα εβαλα..μονο μια στιγμη εμφανιζει το cmd κ μετα τπτ.πανω απο 20 φορες προσπαθησα..βαρεθηκα να βγαζω κ να βαζω τη μπαταρια :mad: Περιμενε, τι εννοεις μονο μια στιγμη εμφανιζει το cmd; Γραφεις στο start menu, cmd στο εμφανιζει και μετα κλεινει το παραθυρο; Δε φτανεις δηλαδη στο σημειο να γραψεις μεσα στο cmd το fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img ;
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Περιμενε, τι εννοεις μονο μια στιγμη εμφανιζει το cmd; Γραφεις στο start menu, cmd στο εμφανιζει και μετα κλεινει το παραθυρο; Δε φτανεις δηλαδη στο σημειο να γραψεις μεσα στο cmd το fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.0.9-modaco-r2-blade.img ; ναι ρε συ αυτα τα γραφω κ δεν αναγνωριζει το κινητο.οταν παω να κανω install τους driver το κανει αυτο
manosfp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Προς ενημέρωση σας, σήμερα με κάλεσαν απο Armaos να πάω να παραλάβω το blade.
kingdragon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 ok έκανα install την ουγγρική rom για να ξεκλειδώσει τα υπόλοιπα 256 Ram. Έβαλα την custom rom R12 από τη moadaco μέσω του recovery-clockwork-2.5.1.8-blade και έκανα reboot. Βγήκε το πρασινο ανθρωπακι και μετα ενα αλλο της modako που δε φευγει καιαπο κατω γραφει www.modako.com. Τι γινεται μετα...δε μπαινει μεσα στο κυριως μενου...μηπως θελει καμια ωρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα