Nimuro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στο φυλλαδιο της Wind τι λεει ? Αν λεει με οθονη amoled τοτε ειναι με οθονη amoled, τελος... Δεν νομίζω πως λέει, απλά έτσι αναφέρεται σε όλα τα forums και στις παρουσιάσεις ακόμα και τις ελληνικές.
pournaras Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Στην πρωτη σελιδα του thread, η διαφημιση που εχει ,λεει για amoled, τωρα απο που τη βρηκε ο topic starter και αν τελικα θα εχει amoled... θα δειξει απο τη νεκροψια. (γαμω την περαιωση μου μεσα, και το χα στα αμεσα πλανα να παρω ενα τετοιο παρεα με ενα media player wd live, τωρα θα με παει πισω, ελπιζω σε κανα μηνα να το χτυπησω).
johnny21a Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχως το φυλλαδιο δεν αναφερει για amoled, οποτε μπορει να ειναι οτιδηποτε... Ακομα και ετσι να ειναι αν εχει την αναλυση που εχει και η amoled (800x480) τοτε παλι ειναι αστερι το κινητο...
Nimuro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχως το φυλλαδιο δεν αναφερει για amoled, οποτε μπορει να ειναι οτιδηποτε... Ακομα και ετσι να ειναι αν εχει την αναλυση που εχει και η amoled (800x480) τοτε παλι ειναι αστερι το κινητο... Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η RAM που αν είναι 256 θα ζορίζεται αν σου αρέσει να ανοίγεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα το Wildfire που είναι budget τηλέφωνο και αυτό έχει 384 και είναι από τα άσχημα του σημεία.
johnny21a Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Για δευτερο android που το θελω εγω μια χαρα θα ειναι. Και τελος παντων το εχουμε ξεφτιλισει λιγο το θεμα(γενικα μιλαω οχι σε καποιον εδω μεσα), καποιοι τα κινητα τα θελουν για να κανουν απλα την δουλεια τους και οχι για να κανουν benching!
kajwbtfe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Για δευτερο android που το θελω εγω μια χαρα θα ειναι. Και τελος παντων το εχουμε ξεφτιλισει λιγο το θεμα(γενικα μιλαω οχι σε καποιον εδω μεσα), καποιοι τα κινητα τα θελουν για να κανουν απλα την δουλεια τους και οχι για να κανουν benching! Γιατι για πρωτο δεν κανει?Δεν το λεω ειρωνικα.Ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να το παρω.Εχω Iphone 3g και θα γουσταρα να το παρω.Αλωστε σε αυτα τα λεφτά τι αλλα κινητα υπαρχουν(οχι αποκλειστικα android)?Τωρα για το θεμα με την ακτινοβολια δεν ξερω..Ειναι πολυ αυτο που βγαζει?Αυτο βεβαια διορθώνεται με bt.Και όσον αφορα το benchmark εχεις απολυτο δικιο κατ εμε.
johnny21a Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Φυσικα και κανει και για πρωτο, εδω πληρωνουμε απλα featurephones περισσοτερα, και συζηταμε για αυτο που εχει android και μαλιστα απο την μανα του 2.1 την στιγμη που η ελεεινη Sony χρεωνε το x10 ενα καρο λεφτα με την αρχαια 1.6! Επειδη εχω σκοπο να το παρω μολις το πετυχω, ασχετα αν εχει 256 η 512 θα κανω ενα μινι-review γιατι σιγουρα το ενδιαφερον ειναι μεγαλο...
NickTG Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η RAM που αν είναι 256 θα ζορίζεται αν σου αρέσει να ανοίγεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Για παράδειγμα το Wildfire που είναι budget τηλέφωνο και αυτό έχει 384 και είναι από τα άσχημα του σημεία. Εγώ πάντως με Milestone και 256 RAM δεν έχω κάποιο πρόβλημα.
dante_k Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τελικα ειναι LCD και 256 RAM http://techblog.gr/mobile/zte-blade-...#comment-70877
dangel Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Τελικα ειναι LCD και 256 RAM http://techblog.gr/mobile/zte-blade-...#comment-70877 Εάν όντως έχει μόνο 256 θα σέρνεται. Έχω το HTC Magic που έχει 292 και του τρέχω το 2.1 Λόγω μνήμης τραβάει τρελά κολλήματα.
dante_k Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σκεφτομαι παντως να το παρω απο αγγλια σαν San Fransisco μοντελο που εχει και amoled και 512 RAM. Αλλα δεν ξερω πως. Την διαδικασια. Βρηκα καποια στο ebay, αλλα δεν εχω παρει ξανα. Τα παιδια που το εχουν απο εξω μπορουν να μας πουν πως το απεκτησαν;;
MiJ16 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μήπως λοιπόν τελικά είναι προτιμότερο να πάρει κάποιος το LG http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-one-p500-hands-on-8478/ παρά το ελληνικό ZTE? Η διαφορά στην τιμή είναι 10 ευρω...
johnny21a Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Μήπως λοιπόν τελικά είναι προτιμότερο να πάρει κάποιος το LG http://techblog.gr/techtv/lg-optimus-one-p500-hands-on-8478/ παρά το ελληνικό ZTE? Η διαφορά στην τιμή είναι 10 ευρω... Που το ειδες δηλαδη με 180 ευρω ????
GeorgT. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Ενταξη 10 δεν ειναι η διαφορά αλλα απο οσο λενε οι περισσότεροι το lg optimus one σύντομα θα πέσει γύρω στα 200ευρα! Που θα ειναι πολυ καλή τιμή σε σχέση με το ZTE!
lary7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2010 Σκεφτομαι παντως να το παρω απο αγγλια σαν San Fransisco μοντελο που εχει και amoled και 512 RAM. Αλλα δεν ξερω πως. Την διαδικασια. Βρηκα καποια στο ebay, αλλα δεν εχω παρει ξανα. Τα παιδια που το εχουν απο εξω μπορουν να μας πουν πως το απεκτησαν;; Βρισκεις καποιον φιλο σου στο UK, παει σε ενα καταστημα orange, αγοραζει ενα και στο στελνει με ταχυδρομειο. Ετσι εκανα εγω, απο ebay τα πουλανε αρκετα ποιο ακριβα ακομα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα