Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δλδ στο rip του motorola player δουλεψε σε κάποιον το radio? Γιατί σε εμένα αν και εγκαταστάθηκε το radio δεν έπαιξε ποτε. Σαν player παντως στα υπόλοιπα ήταν πολύ καλός..

2.1 stock wind rom

Δημοσ.

Περιεργο. Σε μενα δουλεψε με απλη εγκατασταση. Στειλε μου ΠΜ που βρηκες το αρχειο.

Δεν θυμάμαι που το βρήκα, στείλε εσύ καλύτερα που βρήκες το δικό σου για να βάλω το ίδιο μήπως και δουλέψει...

Δημοσ.

Ωπα ωπα ακυρο παιδια, το οnline radio δουλευει, το FM τελικα οχι. Το μπερδεψα, σορυ. Κατερινα εχεις πμ.

πάντως και αυτό το αρχείο δεν εγκαθίσταται καν στο blade...

Δημοσ.

κωδικοί για το κρυφό μενού:

Secret Dialler Codes!, ZTE Blade and Orange San Francisco

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/325864/secret-dialler-codes/

Ναι αυτά τα είχα βρει κι εγώ αλλά δεν λειτουργούν.

Κάνω κάτι λάθος?

Έχω την japanese jellyfish RLS9.

Έκανα κι αυτό που λεει για τις japanese αλλα τπτ.

Any ideas?

Δημοσ.

Μόλις ρώτησα σε μαγαζί Wind και μου είπε ότι είναι εδω και 20 μέρες εξαφανισμένα! (αναμενουν νεα παραγγελία)

Eυχαριστω για την απαντηση. Δηλαδη δεν ξερουν κι αυτοι ποτε θα έρΘει η νεα παραγγελια απο ότι καταλαβαινω. Μάλλον για Μαρτιο παμε. Να ρωτησω κατι όσους ήδη έχουν το κινητο ή όσους ξερουν κατι επι του θεματος: με προβληματιζει αυτο που λεγεται ότι έχει υψηλο δεικτη sar το κινητο. Καποιοι που το είχαν παραπονεθηκαν ακομα και για πονοκεφαλους που απεδιδαν στη χρηση του. Τι ίσχυει στην πραγματικοτητα , έχει καποιος που χρησιμοποιει το κινητο παρομοιο προβλημα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...