Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

που πηρες?απο πανω ειμαι κ γω

που ειναι αυτο το "λιγο εξω" απο τη Θεσσαλονικη να τους τιμησουμε και μεις?

Περαία παιδιά. Ελπίζω να έχει ακόμα αποθέματα.

Προσπάθησα χθες να ακούσω ραδιόφωνο στο λεωφορείο και είναι αδύνατον. Ούτε καν στον δρόμο δεν μπορείς να ακούσεις αν έχει λίγο θόρυβο. Χάλια η ένταση. Υπάρχει τρόπος να την αυξήσουμε?

Επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή γιατί αυτή που έχει δεν μαρέσει καθόλου.

Κάποια πιο λειτουργική και με rds πχ.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περαία παιδιά. Ελπίζω να έχει ακόμα αποθέματα.

Προσπάθησα χθες να ακούσω ραδιόφωνο στο λεωφορείο και είναι αδύνατον. Ούτε καν στον δρόμο δεν μπορείς να ακούσεις αν έχει λίγο θόρυβο. Χάλια η ένταση. Υπάρχει τρόπος να την αυξήσουμε?

Επίσης υπάρχει καμιά εφαρμογή γιατί αυτή που έχει δεν μαρέσει καθόλου.

Κάποια πιο λειτουργική και με rds πχ.

Κατι πηρε το ματι μου εδω . Δεν το εχω κανει εγκατασταση ακομη, δες το.

Δημοσ.

Wipe data/factory reset, εγκατάσταση darktremor a2sd script πριν από οποιαδήποτε εφαρμογή, διαγραφή το dalvic cache από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και μεταφορά στην SD και τώρα με 68 εγκατεστημένες εφαμογές χώρια αυτές του συστήματος 159 MB εσωτερικής μνήμης είναι ελεύθερα. Σε ext2 ειναι σαφώς καλύτερα τα πράγματα απ' ότι σε ext4, όλα λειτουργούν γρήγορα, μόνο το rockplayer εξακολουθεί να έχει πρόβλημα.

Χάλια η ένταση. Υπάρχει τρόπος να την αυξήσουμε?

κάτι πήρε το μάτι μου στου modaco αλλιώς in ear phones δηλαδή αυτά που σου μπαίνουν μέσα στο αυτί, τα καλά έχουν τεχνολογία noise cancelation αλλά και αυτά που δεν έχουν είναι καλύτερα από τα κλασικά - και συχνός καθαρισμός αυτιών εννοείται

επί τη ευκαιρία τζιντζαμπρέντ για blade

http://forum.cyanogenmod.com/topic/15844-cyanogenmod-7-for-blade-v700-rc1-2152011/

Δημοσ.

διαγραφή το dalvic cache από την εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου και μεταφορά στην SD

πιο γρηγορο θα ειναι στην εσωτερικη μνημη η davlik cache.

Δημοσ.

Κατι πηρε το ματι μου εδω . Δεν το εχω κανει εγκατασταση ακομη, δες το.

Το είχα βρει ήδη και αυτο αλλά αν και καλύτερο από το default app δεν είναι αρκετά καλό.

Δεν έχει rds, δεν λειτουργούν τα πλήκτρα έντασης, λίγες μνήμες σταθμώ και γενικά μέτριο πρόγραμμα.

Ψάχνω και δεν βρίσκω άλλο και αναρωτιέμαι πως γίνεται να μην υπάρχουν προγράμματα για να ακούς ραδιόφωνο ενώ παράλληλα υπάρχουν προγράμματα ακόμα και για την πιο ευφανταστη ή ανούσια λειτουργία.

κάτι πήρε το μάτι μου στου modaco αλλιώς in ear phones δηλαδή αυτά που σου μπαίνουν μέσα στο αυτί, τα καλά έχουν τεχνολογία noise cancelation αλλά και αυτά που δεν έχουν είναι καλύτερα από τα κλασικά - και συχνός καθαρισμός αυτιών εννοείται

Δεν κατάλαβα και πολύ τι εννοείς.

Αν εννοείς να πάρω ειδικά ακουστικά που αυξάνουν την ένταση δεν το θεωρώ λύση.

Η ένταση της ίδιας της συσκευής δεν μπορεί να αυξηθεί με κάποιο τρόπο? Θέμα λειτουργικού δεν είναι?

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα και πολύ τι εννοείς.

Αν εννοείς να πάρω ειδικά ακουστικά που αυξάνουν την ένταση δεν το θεωρώ λύση.

Η ένταση της ίδιας της συσκευής δεν μπορεί να αυξηθεί με κάποιο τρόπο? Θέμα λειτουργικού δεν είναι?

Δοκιμασε το PowerAMP που εχει equalizer μαζι με ενα μικρο προενισχητη, κανει δουλεια αλλα για τα μαμα ακουστηκα ειναι αθλιο μιας και παραμορφονουν με το παραμικρο...

Δημοσ.

Δοκιμασε το PowerAMP που εχει equalizer μαζι με ενα μικρο προενισχητη, κανει δουλεια αλλα για τα μαμα ακουστηκα ειναι αθλιο μιας και παραμορφονουν με το παραμικρο...

Ναι το έχω αυτό αλλά δεν βοηθάει για ραδιόφωνο.

Για mp3 κάτι κάνει.

Τον ήχο της συσκευής δηλαδή δεν μπορούμε να τον αυξήσουμε κάπως?

Από τι εξαρτάται? Είναι ηλίθιο να έχει χαμηλό ήχο χωρίς λόγο.

• Moderators
Δημοσ.

Ναι το έχω αυτό αλλά δεν βοηθάει για ραδιόφωνο.

Για mp3 κάτι κάνει.

Τον ήχο της συσκευής δηλαδή δεν μπορούμε να τον αυξήσουμε κάπως?

Από τι εξαρτάται? Είναι ηλίθιο να έχει χαμηλό ήχο χωρίς λόγο.

Για αυξηση του ηχου θελεις αυτο http://www.androlib.com/android.application.com-automod-jmiC.aspx

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα θελει rom με busybox και root access φυσικα.

Οσον αφορα το ραδιοφωνο, ψαξε για το rip τoυ motorola player, ο οποιος ειναι by far the best συνδυαζοντας ραδιοφωνο με rds, music player με lyrics, lyricd founder και soundhound για εντοπισμο στοιχειων τραγουδιου που ακους σε μια καφετερια λ.χ. Πιθανως να εχει κι αλλα features. ;)

Edit: Το Louder Volume Hack μπορει και να μην λειτουργει στη συσκευη σου γιατι δεν ειδα να την αναφερει, αλλα τσεκαρε το αν θελεις.

Δημοσ.

Για αυξηση του ηχου θελεις αυτο http://www.androlib.com/android.application.com-automod-jmiC.aspx

Δεν το εχω δοκιμασει, αλλα θελει rom με busybox και root access φυσικα.

Οσον αφορα το ραδιοφωνο, ψαξε για το rip τoυ motorola player, ο οποιος ειναι by far the best συνδυαζοντας ραδιοφωνο με rds, music player με lyrics, lyricd founder και soundhound για εντοπισμο στοιχειων τραγουδιου που ακους σε μια καφετερια λ.χ. Πιθανως να εχει κι αλλα features. ;)

Edit: Το Louder Volume Hack μπορει και να μην λειτουργει στη συσκευη σου γιατι δεν ειδα να την αναφερει, αλλα τσεκαρε το αν θελεις.

Δοκίμασα και τα 2 apps αλλα δεν εγκαθίσταται κανένα. Μόλις πατήσω install βγαίνει η μπάρα προόδου αλλά μένει στάσιμη. Root έχω κάνει υποτιθεται. Φταίει κάτι στο τηλέφωνό μου?

Δημοσ.

Αφού είσαι root,

κατέβασε και την εφαρμογή Busybox(που περιέχει το απαραίτητο ρεπερτόριο εντολών UNIX) από το market

και μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα apps που σου πρότειναν.

Δημοσ.

Αφού είσαι root,

κατέβασε και την εφαρμογή Busybox(που περιέχει το απαραίτητο ρεπερτόριο εντολών UNIX) από το market

και μετά δοκίμασε να εγκαταστήσεις τα apps που σου πρότειναν.

thanks, το έκανα και το louder volume hack εγκαταστάθηκε και δούλεψε.

Το motorola music player oμως συνεχιζει να μην εγκαθίσταται. Τί να κάνω???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...