Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να βρω συσκευή πόσο καιρό αλλά τίποτα. Έχω βρει και αυτό το samsung. τι λέτε αξίζει; η ανάλυση τις οθόνης που είναι πιο μικρή πόση διαφορά μπορεί να έχει στο surfing;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά προσπαθώ να βρω συσκευή πόσο καιρό αλλά τίποτα. Έχω βρει και αυτό το samsung. τι λέτε αξίζει; η ανάλυση τις οθόνης που είναι πιο μικρή πόση διαφορά μπορεί να έχει στο surfing;

Τεράστια διαφορά η ανάλυση. Πάρε το blade από εδώ http://www.armaoseshop.gr/ μπορεί να αργήσει λίγο αλά τουλάχιστον θα έχεις καπαρώσει ένα.

Δημοσ.

Τεράστια διαφορά η ανάλυση. Πάρε το blade από εδώ http://www.armaoseshop.gr/ μπορεί να αργήσει λίγο αλά τουλάχιστον θα έχεις καπαρώσει ένα.

έχω ήδη κάνει κράτηση στην wind εδώ και 15 μέρες και πριν από λίγο που πέρασα μου λένε άγνωστο πότε θα φέρουν και ότι η wind έχει κάνει 1 εκατομμύριο κρατήσεις.

Δημοσ.

έχω ήδη κάνει κράτηση στην wind εδώ και 15 μέρες και πριν από λίγο που πέρασα μου λένε άγνωστο πότε θα φέρουν και ότι η wind έχει κάνει 1 εκατομμύριο κρατήσεις.

Σιγά να μην έκαναν κράτηση για όλο τον πληθυσμό πες τους ..

Καταρχήν όσοι δεν διαβάζουν τα τεχνολογικά νέα από το internet δε το ξέρουν καν το κινητό .. Εμένα όλοι με ρωτάνε " Τι είναι αυτή η μαλακία που πείρες ρε?" :lol: :lol:

Δημοσ.

Αποφασισα και εγω να το παρω αλλα προχτες που πηγα σε καταστημα εφαγα πανυγηρικο ακυρο και δεν ξερουν τι προκειται να γινει

Εχει κανεις καμια αν υπαρχει διαθεσιμοτητα/ ποτε να ερθει?

Μηπως να παω να παρω ενα x10 mini αν ειναι να περιμενω μηνες?

Δημοσ.

Όποιος ψάχνει βρίσκει :-D

Ακριβώς. Κι εγώ δεν το βρισκα στην γειτονιά μου, πήρα όμως τηλ σε μια wind λίγο έξω απ την θεσσαλονίκη και το βρήκα. Οπότε πάρτε τα βουνά.

Δημοσ.

Ακριβώς. Κι εγώ δεν το βρισκα στην γειτονιά μου, πήρα όμως τηλ σε μια wind λίγο έξω απ την θεσσαλονίκη και το βρήκα. Οπότε πάρτε τα βουνά.

E η Θεσαλλονικη μου πεφτει λιγο μακρια :P

Δεν εχω και χρονο βασικα να παρω σβαρνα ολα τα wind μεχρι να το πετυχω

Btw πουλαει κανενας το δικο του? :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...