Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εβαλα την 2.2 jellyfish αλλα εχω ενα προβληματακι. δεν εχει το google maps. Ουτε στο android market μου το βγαζει. Ψαχνω απο ιντερνετ και οταν παω να το κανω εγκατασταση ανοιγει το μαρκετ αλλα παλι δεν το βρησκει. ξερει κανεις που να το βρω?

Δημοσ.

Ρε παιδιά το MyPhoneExplorer σας δουλεύει σε winXP??

Εμένα μου δουλεύει μόνο σε 7.

Γενικά με τα XP έχω μεγάλο πρόβλημα.

Πότε το βλέπει το κινητό κα πότε όχι.

Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Χρειάζομαι βοήθεια..

Λέω να το αγοράσω από εξωτερικό, αυτό όμως πρόκειται να γίνει μονο αν μου πείτε ότι θα διαπιστώσω μεγάλη διαφορα από την ελλείψει τις μισής RAM (από 512 σε 256) και στην οθόνη από AMOLED σε LCD!

Με λίγα λόγια αξίζει να το αγοράσω από Αγγλία (επειδή έχω τρόπο) η όχι?

Επίσης επειδή είμαι σχετικός(μάλλον άσχετος είμαι) μπορείτε να μου εξηγήσετε αυτά με κάτι "scriptakia" και μνήμες ktlp? Ευχαριστώ! :)

Δημοσ.

Η μνήμη ξεκλειδώνει πολύ εύκολα σε 512 όσο για την οθόνη αμφιβάλω αν και από έξω βρεις amoled και επίσης imho δεν αξίζει η διαδικασία και η πιθανή έλλειψη εγγύησης .

Δημοσ.

Η μνήμη ξεκλειδώνει πολύ εύκολα σε 512 όσο για την οθόνη αμφιβάλω αν και από έξω βρεις amoled και επίσης imho δεν αξίζει η διαδικασία και η πιθανή έλλειψη εγγύησης .

Αφού διάβασα όλο σχεδόν το thread(μέχρι την 53 έφτασα) κατάλαβα ότι το να το παραγγείλω από εξωτερικό είναι αυτοκτονία περνώντας υπόψιν τον χρόνο που θα περιμένεις!

Άρα θα το τσιμπήσω "ελαδιτικο"! ;)

Από ότι ktlv το ξεκλείδωμα τις RAM είναι εύκολη όμως αυτό με κάτι ROM δεν πολύ ktlv, Τι εννοούμε ROM, λογισμικό?

Δημοσ.

οταν μαθει κανεις οτι εφεραν μιλατε αδερφια να προλαβουμε κ μεις

α κ κατι αλλο,βιντεο απο γιου τουμπ μπορεις να δεις?

Δημοσ.

οταν μαθει κανεις οτι εφεραν μιλατε αδερφια να προλαβουμε κ μεις

α κ κατι αλλο,βιντεο απο γιου τουμπ μπορεις να δεις?

Ναι αλλα οχι μεσα απο αλλες σελιδες (πχ να το ανοιξεις απο το ινσομνια). Εχει δικο του προγραμματακι, που κανει τη δουλεια. Νομιζω κατι αντιστοιχο εχει και το μηλαρακι.

Δημοσ.

Ναι αλλα οχι μεσα απο αλλες σελιδες (πχ να το ανοιξεις απο το ινσομνια). Εχει δικο του προγραμματακι, που κανει τη δουλεια. Νομιζω κατι αντιστοιχο εχει και το μηλαρακι.

Εγώ τα βλέπω κανονικά και από τις σελίδες .. Με τον dolphin hd browser .

Δημοσ.

Εγώ τα βλέπω κανονικά και από τις σελίδες .. Με τον dolphin hd browser .

γινεται και απο σελιδες πατας πανω στο play του βιντεο και σε πεταει αυτοματα στο προγραμμα του youtube που εχει

Thanks και τους δυο σας, θα το δοκιμασω.

Δημοσ.

Ρε παιδια εμένα για κάποιο λόγο στην κάτω δεξια γωνία πηρε σκόνη εσωτερικα μεσα στην οθόνη!! έχει συμβεί σε κανένα άλλο αυτο??

Ξέρει κανενας κανένα ασφαλή τρόπο να ανοιχτεί και να καθαριστεί??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...