Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κανένα παιχνιδάκι παίζει;;; είδα το Samsung στο πλαίσιο που έχουν προσφορά αλλα ψάχνοντας είδα οτι δεν τρέχει τίποτα 3d??? το ΖΤΕ?

• Moderators
Δημοσ.

Βασικα απο την στιγμη που κατεβαζει δεδομενα χρεωνεται, ναι. Απλως ειναι απειροελαχιστος ο ογκος (ΚΒ δυο ψηφιων), οποτε ειναι απειροελαχιστη και η χρεωση, μην ανησυχεις :)

Δημοσ.

Αν δεν θέλετε να χρεωνεστε μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε το ΑΡΝ(σημείο προσβασης) αλλοιώνοντας το.

Ή απλα κλειστε τα δεδομένα.

Ή ακόμα καλύτερα ενσωματώστε ένα μικρό data plan στο συμβόλαιο σας για να μην ανησυχείτε για τέτοιου είδους χρεώσεις.

Ή εφόσον είστε καρτοκινητοί, όλο και κάποιο pay as you go για data θα υπάρχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγνώμη που ξαναρωτάω ρε παιδιά, αλλά update επίσημα σε 2.2 θα έχουμε ή όχι κ πότε???

με ανεπίσημο 2.2 εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα γι' αυτό δε μ' απασχολεί πότε θα έρθει και το επίσημο. Αυτό τον καιρό περιμένω εγκατάσταση καινούριας ευρυζωνικής σύνδεσης και προς το παρόν βολεύομαι με τη σύνδεση του Blade, τέλειο το tethering.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.

αυτο με τη rom που πρεπει να του φορεσεις τι ειναι ρε παιδια?κ τι μπορω να κανω για το υψηλο sar του?

φίλε αναλυτικότατος οδηγός υπάρχει εδώ: http://android.modac...-the-zte-blade/

το κινητό έρχεται με android 2.1 eclair και εσύ μπορείς (ακόμα ανεπίσημα) να κάνεις το blade να τρέχει android 2.2 froyo με κάποιες κατασκευασμένες rom. Στο προηγούμενο link έχει οδηγίες για το πως να περάσεις μια rom. Προτείνω να βάλεις την Japanese Jellyfish RLS9. Θα δεις αρκετές διαφορές στη ταχύτητα του κινητού. Αλλά υπ' όψιν, κάνοντας το αυτό, είναι σαν να "χάνεις" την εγγύηση. Μπορείς βέβαια να περιμένεις μέχρι τέλη Μαρτίου που θα βγει η επίσημη 2.2 από τη Wind και τη ZTE (ανακοίνωση από το site techblog.gr)

Δημοσ.

To a-gps χρεωνεται; Και ποσο;

οχι

Βασικα απο την στιγμη που κατεβαζει δεδομενα χρεωνεται, ναι. Απλως ειναι απειροελαχιστος ο ογκος (ΚΒ δυο ψηφιων), οποτε ειναι απειροελαχιστη και η χρεωση, μην ανησυχεις :)

Αν δεν θέλετε να χρεωνεστε μπορείτε απλώς να επεξεργαστείτε το ΑΡΝ(σημείο προσβασης) αλλοιώνοντας το.Ή απλα κλειστε τα δεδομένα.Ή ακόμα καλύτερα ενσωματώστε ένα μικρό data plan στο συμβόλαιο σας για να μην ανησυχείτε για τέτοιου είδους χρεώσεις.Ή εφόσον είστε καρτοκινητοί, όλο και κάποιο pay as you go για data θα υπάρχει.

Δε με βοηθησατε και πολυ (δε φταιτε εσεις, εγω εχω αρχισει και δεν τα πιανω, ου γαρ ερχεται μονο του :rolleyes: )

Anyway ενα μικρο μαθημα, στο ποιες υπηρεσιες data χρεωνονται, ποτε, και ποιες μπορω να κλεισω και με τι τροπο, θα ηταν πολυ χρησιμο.

• Moderators
Δημοσ.

Δε με βοηθησατε και πολυ (δε φταιτε εσεις, εγω εχω αρχισει και δεν τα πιανω, ου γαρ ερχεται μονο του :rolleyes: )

Anyway ενα μικρο μαθημα, στο ποιες υπηρεσιες data χρεωνονται, ποτε, και ποιες μπορω να κλεισω και με τι τροπο, θα ηταν πολυ χρησιμο.

Α μπα, δεν εχει να κανει το γηρας και τα βασανα, το android ειναι λιγο περιεργο με αυτο το θεμα :lol:

Λοιπον ας συνοψισουμε. Το agps σε χρεωνει λιγο. ΟΛΕΣ οι εφαρμογες που λαμβανουν δεδομενα σε χρεωνουν. Οι προφανεις ειναι: Συγχρονισμος mail/fb/κλπ. Καιρος.

Απο κει και περα. Κατεβαζεις την εφαρμογη APN On Off το οποιο ειναι widget. To περνας σε μια home screen και με το διακοπτακι ανοιγεις και κλεινεις την ληψη δεδομενων κατα βουληση. Αυτο.

Αν θελεις να περιορισεις συγκεκριμενες εφαρμογες, κατεβαζεις το droidwall. Aπο κει μπλοκαρεις οποια εφαρμογη δεν θελεις να εχει προσβαση σε παρε δωσε δεδομενων.

Αποριες? :)

Δημοσ.

Σου 'χω πει οτι σ' αγαπαω;

Για σημερα καμμια αλλη απορια, αυριο θα σας ρωτησω (οχι σημερα :mrgreen: ) στο ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος για να γινονται εγκατασταση οι εφαρμογες στην SD και να μην μενουμε απο μνημη.

Διαβασα αυτο στο modaco, και θελω τη γνωμη (και τη γνωση σας) στο ποια ειναι η καλυτερη μεθοδος. Για αυτο κοιταξτε να ειστε διαβασμενοι γιατι θα σας βαλω διαγωνισμα. :-D

• Moderators
Δημοσ.

Οσον αφορα τις εφαρμογες και την μνημη, υπαρχει η εφαρμογη app2sd η οποια μεταφερει τις εφαρμογες στην καρτα μνημης. Οσες το επιτρεπουν βεβαια και μονο σε 2.2.

Δεν την εχω δοκιμασει και δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω αυτην τη συσκευη και δεν εχω θεμα χωρου. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...