manosfp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Άρχισαν τα όργανα... Δεν πιάνει σήμα με την κάρτα της wind. Δηλαδή τη βλέπει αλλα δεν έχει σήμα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το ότι είναι απο orange? Ας πει κάποιος κάτοχος τι έχει βάλει στις ρυθμίσεις επιλογής δικτύου, εκεί που λέει gsm και κάτι άλλα. Θα πάρω αύριο και μια καινούργια κάρτα μπας και φταίει αυτό αλλά έχω κακό προαίσθημα...
AfterForever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν το πήρες από Orange, προφανώς είναι κλειδωμένα όλα τα άλλα δίκτυα. Για δοκίμασε http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/322848/free-sim-unlock-codes-for-orange-san-francisco-and-zte-blade/
manosfp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δε με ρωτάει για κάποιο κωδικό οπότε λογικά θα είναι ξεκλείδωτο...
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Κλειδωμένο είναι κατά 99%. Δοκίμασε και άλλου παρόχου κάρτα (CosmOTE,Vodafone) να το διαπιστώσεις. Το πήρες από e-bay ή απ'ευθείας από την Orange;
nick#18 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδια σηεμρα οπως μιλαγα παω να τερματισω την κληση και βλεπω την οθονη κατακιτρινη :S wtf? Μετα εφτιαξε μονη της αφου πατησα το κουμπι του on/off να μπει σε sleep και το ξαναανοιξα μετα... :S
manosfp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρίξτε ρε παιδιά καμιά ιδέα γιατί θα μου στρίψει... Καλά δεν τη βάζω την κάρτα;
Dimitris362 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 αφου λες οτι στην διαβαζει δεν τιθετε θεμα τοποθετησης
manosfp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Αν τη βάλω αλλιώς λέει "no sim" οπότε δεν τίθεται θέμα. Επίσης η κάρτα παίζει σε άλλο κινητό κανονικά. Nα φταίει η rom; (jellyfish 6)
mastor10 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 ρε σεις κατι που παρατήρησα, αυτο δεξια στη σιμ δεν ειναι θυρα για εξωτερικη κεραια gps?
pournaras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Μανο, μια χαρα τη βαζεις την καρτα. Για δωσε καποιες πληροφοριες παραπανω, γιατι αν θυμαμαι καλα το εχεις παρει απο ebay; Τη jellyfish την ειχε μονο του; Αν ναι, μηπως να κανεις απο την αρχη τα βηματα, ωστε και να το rootareis kai να του βαλεις την τελευταια jellyfish r9.
manosfp Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 θέλω πρώτα να πάρω μια καινούργια sim γιατί μου συμβαίνει το εξής κουλό: Στο 3gs iphone και σε ενα n95 η κάρτα που έχω παίζει κανονικά. Στο blade και σε ενα xperia mini που την έβαλα δεν! Βρε μπας και έχει τσακωθεί με το android????? edit: δυστυχώς το xperia τη διαβάζει την κάρτα τελικά...
nikoskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Κλειδωμένο είναι κατά 99%. Δοκίμασε και άλλου παρόχου κάρτα (CosmOTE,Vodafone) να το διαπιστώσεις. Το πήρες από e-bay ή απ'ευθείας από την Orange;
AfterForever Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2011 Ρίξτε ρε παιδιά καμιά ιδέα γιατί θα μου στρίψει... Καλά δεν τη βάζω την κάρτα; Μερικές κάρτες δεν είναι συμβατές. Κοίτα εδώ. (προφανώς δε μιλάς για τη μαμίσια κάρτα έτσι, που έδωσαν μαζί με το κινητό, για άλλη που θες να βάλεις εσύ, μεγαλύτερη) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3483907
alexnir Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2011 σωστα την εχεις βαλει.....μπας και τα επαιξε η sim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα