Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωνείς; Ακούω επιχειρήματα. Σου διευκρινίζω ότι αναφέρομαι σε σύγκριση android-iOS και σου υπενθυμίζω ότι 1 iPhone=6 blade.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

manosfp, δεν πάει έτσι στα προϊόντα τεχνολογίας και μάλλον το ξέρεις. Η σχέση μεταξύ των χρημάτων που δίνεις και της απόδοσης που πέρνεις δεν είναι...χμμμ...γραμμική.

Από ένα "sweet spot" και μετά, το λίγο % παραπάνω καλύτερο αρχίζει να κοστίζει πολύ % παραπάνω σε χρήματα. Όπου «καλύτερο» μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, όχι πάντα αναφερομένα σε ψυχρά features: στην περίπτωση του iPhone π.χ. μπαίνουν μέσα και το ισχυρό brand name, το design κλπ...

Δημοσ.

Μονο και μονο που ειναι απο την εταιρια που ειπε κουμουνιστες και αναρχικους οσους χρησιμοποιουνε ανοιχτα λογισμικα, και εχει υπνωτισει τοσο κοσμο να αγοραζει τα προιοντα που βγαζει καθε χρονο για ενα σακι λεφτα και στην ουσια σχεδον καμια αλλαγη, το οτι σε περιοριζει στο με ποιον θα μιλας και αν εχει και αυτος Αππλε η δεν εχει, για μενα ειναι ηλιθιοι ή εχουν λεφτα για πεταμα οσοι αγοραζουν iPhones και γενικα Apple προιοντα. Και μενα αν μου το χαριζαν θα το περνα και θα μουν και χαρουμενος αλλα πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα γι'αυτο το πραγμα.

Δημοσ.

Παιδες τροω ακυρο απο Wind θεσσαλονικης και Σερρων για το ποτε θα φερουν ZTE Blade και το θελω εδω και τωρα. Ξερει κανεις πως θα γινει να το αποκτησουμε?

Δημοσ.

Παιδες τροω ακυρο απο Wind θεσσαλονικης και Σερρων για το ποτε θα φερουν ZTE Blade και το θελω εδω και τωρα. Ξερει κανεις πως θα γινει να το αποκτησουμε?

Νομιζω με κανα 180-αρι ευρω θα βρεις στις αγγελιες .. :mrgreen:

Η ελλειψη του κινητου ανεβαζει τη τιμη :devil:

Δημοσ.

Μονο και μονο που ειναι απο την εταιρια που ειπε κουμουνιστες και αναρχικους οσους χρησιμοποιουνε ανοιχτα λογισμικα, και εχει υπνωτισει τοσο κοσμο να αγοραζει τα προιοντα που βγαζει καθε χρονο για ενα σακι λεφτα και στην ουσια σχεδον καμια αλλαγη, το οτι σε περιοριζει στο με ποιον θα μιλας και αν εχει και αυτος Αππλε η δεν εχει, για μενα ειναι ηλιθιοι ή εχουν λεφτα για πεταμα οσοι αγοραζουν iPhones και γενικα Apple προιοντα. Και μενα αν μου το χαριζαν θα το περνα και θα μουν και χαρουμενος αλλα πανω απο 200 ευρω δεν θα εδινα γι'αυτο το πραγμα.

"Χώσε χώσε" μαζί σ είμαι...

Η Apple στο marketing δεν πιάνεται... :-D

Δημοσ.

κριμα που εχει υψηλη ακτινοβολια

Οπως ξανα αναφερθηκε στις σελιδες πιο πισω, το νουμερο αυτο που λεει ειναι μεγαλο αλλα δεν σημαινει πως εχει παντα την ιδια τιμη... Αν εχεις καλη ληψη σε εκεινο το σημειο που εισαι δεν εχεις τοσο μεγαλο θεμα μιας και πεφτει κατα πολυ εκει...

Δημοσ.

manosfp, δεν πάει έτσι στα προϊόντα τεχνολογίας και μάλλον το ξέρεις. Η σχέση μεταξύ των χρημάτων που δίνεις και της απόδοσης που πέρνεις δεν είναι...χμμμ...γραμμική.

Από ένα "sweet spot" και μετά, το λίγο % παραπάνω καλύτερο αρχίζει να κοστίζει πολύ % παραπάνω σε χρήματα. Όπου «καλύτερο» μπορεί να σημαίνει πολλά διαφορετικά πράγματα, όχι πάντα αναφερομένα σε ψυχρά features: στην περίπτωση του iPhone π.χ. μπαίνουν μέσα και το ισχυρό brand name, το design κλπ...

Σαφώς και το γνωρίζω φίλε Parsifal. Είμαι όμως πολύ βασανιστικό το ερώτημα: αξίζει να δώσει κανείς 500 ευρώ για τα πράγματα που έχει παραπάνω το iPhone 4 απο το zte blade? έχω και τα δυο και θα συνεχίσω να παίρνω iPhone όποτε θα βγαίνει καινούργιο. Για κάποιο περίεργο λόγο όμως νιώθω ότι κάνω μακακία.

Δημοσ.

Καθείς με τις προτεραιότητές του. Εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα αναρωτιόμουν περισσότερο για ποιο λόγο και αν πραγματικά χρειάζομαι δύο, τρία ή περισσότερα κινητά τηλέφωνα ταυτόχρονα στην κατοχή μου, παρά για το αν αξίζει τα λεφτά του το <insert really expensive phone model here> σε σχέση με ένα πιο value-for-money μοντέλο. Αλλά δε σκέφτονται όλοι σαν κι εμένα ή σαν εσένα. Κάποιος μπορεί να είναι φοβερά ενθουσιασμένος π.χ. με την φοβερή απόκριση της capacitive οθόνης του iPhone σε σχέση με άλλες touch screen συσκευές και να είναι διατεθειμένος να πληρώσει όσο όσο για να την έχει. Δε θα κατέκρινα ποτέ κανέναν για τέτοιου είδους επιλογές.

Και σε λίγο πιο on-topic τόνο: Ως τώρα, έχω ξοδέψει μέχρι και 170€ για μία συσκευή κινητού τηλεφώνου. Δεν είχα ποτέ μου smartphone και η εμφάνιση προσιτών smartphones όπως το Blade και με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει, με δελεάζει. Σκέφτομαι πολύ σοβάρα να αγοράσω το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Ναι, πήρε το μάτι μου κάποια μηνύματα ότι υπάρχει έλλειψη σε ορισμένα καταστήματα Wind. Αλλά στο site της ακόμη το διαφημίζει, αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει κάποια πληροφορία ότι έχουν σταματήσει ή θα σταματήσουν προσεχώς την εισαγωγή νέων τεμαχίων... ;

Δημοσ.

Ναι, πήρε το μάτι μου κάποια μηνύματα ότι υπάρχει έλλειψη σε ορισμένα καταστήματα Wind. Αλλά στο site της ακόμη το διαφημίζει, αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει κάποια πληροφορία ότι έχουν σταματήσει ή θα σταματήσουν προσεχώς την εισαγωγή νέων τεμαχίων... ;

Αν εχεις καποιο φιλο Αγγλια, ψησε τον να παει να στο παρει ειτε σε καταστημα αν εχει κοντα ειτε απο το site της Orange με (99 λιρες + 10 μια καρτα + 10 μεταφορικα = 119 λιρες = 138 ευρω) θα το εχεις σε ωραιο μολυβι χρωματακι :rolleyes:. Ο χρονος που θα κανεις να περιμενεις ποτε θα ξαναφερει η wind νεες παραλαβες θα ειναι πανω κατω ο ιδιος.

(Θα γραφει και San Francisco πανω κι οχι το ξερο ZTE ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...