Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα τηλέφωνο σε όλα τα καταστήματα Καλλιθέας και Νέας Σμύρνης και δεν υπάρχει.

Όποιος το βρίσκει κάπου ας το αναφέρει γιατί βαρέθηκα να ψάχνω. :P

Δημοσ.

Καλά θα αγοράζατε ένα κινητό με τέτοια ακτινοβολία;

Το θέμα υγεία δεν σας απασχολεί καθόλου;

Ξέρω ότι υπάρχουν κινητά επώνυμα και πανάκριβα με λιγότερες δυνατότητες τα οποία έχουν παραπλήσια ή και μεγαλύτερη ακτινοβολία από αυτό, αλλά υπάρχουν και πολά τα οποία έχουν μικρή ή ελλάχιστη.

Δεν είναι βέβαια τόσο εξελιγμένα ή εάν είναι τότε κοστίζουν περισσότερο, αλλά σκευτείτε πόσο κοστίζει η υγεία σας.

Σκευτείτε λίγο ότι η ακτινοβολία συσσορεύεται, οπότε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί στο σώμα σας συγκεντρώνεται όλη την ακτινοβολία συσωρευμένη.

Υπάρχει ακτινοβολία που δεν μπορείς να την αποφύγεις, οπότε καλό είναι να αποφεύγεις ότι μπορείς μιας και υπάρχουν λύσεις (κινητά με λιγότερη ακτινοβολία).

Δημοσ.
Καλά θα αγοράζατε ένα κινητό με τέτοια ακτινοβολία;

Το θέμα υγεία δεν σας απασχολεί καθόλου;

Ξέρω ότι υπάρχουν κινητά επώνυμα και πανάκριβα με λιγότερες δυνατότητες τα οποία έχουν παραπλήσια ή και μεγαλύτερη ακτινοβολία από αυτό, αλλά υπάρχουν και πολά τα οποία έχουν μικρή ή ελλάχιστη.

Δεν είναι βέβαια τόσο εξελιγμένα ή εάν είναι τότε κοστίζουν περισσότερο, αλλά σκευτείτε πόσο κοστίζει η υγεία σας.

Σκευτείτε λίγο ότι η ακτινοβολία συσσορεύεται, οπότε λίγο από εδώ, λίγο από εκεί στο σώμα σας συγκεντρώνεται όλη την ακτινοβολία συσωρευμένη.

Υπάρχει ακτινοβολία που δεν μπορείς να την αποφύγεις, οπότε καλό είναι να αποφεύγεις ότι μπορείς μιας και υπάρχουν λύσεις (κινητά με λιγότερη ακτινοβολία).

Δεν έχει καθόλου άδικο και καλό είναι να περιορίζουμε την ακτινοβολία ( έκοψα το ασύρματο στο σπίτι και το wifi ανοίγει μόνο όταν το χρειάζομαι ) αλλά δεν έχω σκοπό να το χρησιμοποιήσω σαν πρώτο κινητό λέω να βάλω μια qcard και να έχω τα 100 mb με 1 ευρώ .

Δημοσ.

Ότι πρέπει και μια Q card με 1 ευρώ τα 100MB ή what's up με 5 ευρώ τα 500MB ανά μήνα :devil:

δωσε καμια πληροφορία haris για τα 500 του whats up αν δεν είναι κόπος (edit: βρηκα πληροφορίες αλλα τελικά δεν ειναι σίγουρο οτι θα συνεχίσει κ το 2011 η προσφορά)

παντως για το κινητακι πιστεύω ειναι πολυ δελεαστικό για τα λεφτά αλλα ταλαντεύομαι ακομα μεταξύ αυτου και του LG optimus one που είναι ενα 50 πανω στη τιμή πανω κατω (αν κ ακομα στα 250 πιστευω σύντομα θα πέσει στα 200 με αυτα που διαβάζω)!

http://www.skroutz.gr/s/287176/LG-Optimus-One-P500.html

http://geizhals.at/eu/a569641.html

Δημοσ.
δωσε καμια πληροφορία haris για τα 500 του whats up αν δεν είναι κόπος

στέλνεις 500 στο 1333..

ισχύει μέχρι 31/12/2010

Δημοσ.

Ρωτησα σε ενα καταστημα Wind εδω στην Ηλιουπολη και μου ειπε θα το φερουν απο δευτερα για να το βαλουν σαν εκθεσιακο...

Δημοσ.

Πάντως σε αρκετές από τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες ήρθε η έκδοση του κινητού που προοριζόταν για την κινεζική αγορά που διαθέτει LCD αντί για OLED οθόνη και 256 mb ram αντί για 512.

Αν αυτή ήρθε και σε εμάς δεν ξέρω αν είναι τρελή ευκαιρία πια. Όποιος το έχει το κινητό και μπορεί να τρέξει ένα αντίστοιχο utility για να μας πει πόση ram έχει ας μας ενημερώσει.

Δημοσ.
Πάντως σε αρκετές από τις υπόλοιπες ευρωπαικές χώρες ήρθε η έκδοση του κινητού που προοριζόταν για την κινεζική αγορά που διαθέτει LCD αντί για OLED οθόνη και 256 mb ram αντί για 512.

Αν αυτή ήρθε και σε εμάς δεν ξέρω αν είναι τρελή ευκαιρία πια. Όποιος το έχει το κινητό και μπορεί να τρέξει ένα αντίστοιχο utility για να μας πει πόση ram έχει ας μας ενημερώσει.

Όντως, τα παιδιά που είπαν ότι το έχουν ΗΔΗ πρέπει να έχουν την αγγλική έκδοση. Ας ενημερώσουν τι παίζει.

Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με κεντρικό κατάστημα της Wind στην Σαλόνικα (Βασ. Όλγας) και μου είπαν πως κατά 90% θα το έχουν αύριο το μεσημέρι για επίδειξη-πώληση.

Θα πάω μια βόλτα και θα σας πω

Δημοσ.

Και γω ετσι νομιζα

(λογω

ελληνικης λαμογιας & οτι η Orange το χει κλειδωμενο, -ασχετα αν βρηκαν τα codes & ξεκλειδωνει με 3 λιρες- Οι πιο πολλοι Αγγλοι η δε τα ξεκλειδωνουν Η περιμενουν 6 μηνες

)

αλλα με την LCD ειναι το XCD28 με 2.8" , αυτο που φαινεται στο πρωτο post ειναι XCD35 με την 3.5" OLED .

Δημοσ.
Και γω ετσι νομιζα

(λογω

ελληνικης λαμογιας & οτι η Orange το χει κλειδωμενο, -ασχετα αν βρηκαν τα codes & ξεκλειδωνει με 3 λιρες- Οι πιο πολλοι Αγγλοι η δε τα ξεκλειδωνουν Η περιμενουν 6 μηνες

)

αλλα με την LCD ειναι το XCD28 με 2.8" , αυτο που φαινεται στο πρωτο post ειναι XCD35 με την 3.5" OLED .

Όχι, υπάρχει ZTE Blade με 3.5 οθόνη LCD και 256 RAM και αυτό το συγκεκριμένο παρέλαβαν Ουγγαρία πριν 2-3 μέρες, οπότε φαντάζομαι και εμείς αυτό θα παραλάβουμε :(.

Δημοσ.

Παιδια εγω πηρα το Joy 845 της Vodafone και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος για τα λεφτα του ....

Το μονο που δε μαρεσει ειναι η οθονη ..

Οχι πως εχει τπτ , μια χαρα ειναι , απλα δεν εχει μεγαλη αναλυση ....

Για καποιον που δεν εχει ασχοληθει και πολυ με τετοιου ειδους κινητα ουτε καν που θα το καταλαβει ...:-D

Πολυ καλες προσφορες και οι δυο παντως ...

Ειμαι ετοιμος να παρω και δευτερο ιδιο με την αλλη επιδοτηση που εχω ...

Υ.Γ Το θεμα ακτινοβολια θα το κοιταγα περισσοτερο παντως πριν το παρω παρα τη μπαταρια ή τη μνημη ..

Δημοσ.
Όχι, υπάρχει ZTE Blade με 3.5 οθόνη LCD και 256 RAM και αυτό το συγκεκριμένο παρέλαβαν Ουγγαρία πριν 2-3 μέρες, οπότε φαντάζομαι και εμείς αυτό θα παραλάβουμε :(.

Στο φυλλαδιο της Wind τι λεει ? Αν λεει με οθονη amoled τοτε ειναι με οθονη amoled, τελος...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...