Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πόσο το πλήρωσες? λογικά στα χαρτιά που έχει μέσα το κουτί σίγουρα θα σου λέει κάπου τι οθόνη έχει.

224 ευρω με τα μεταφορικά. Τα χαρτιά μπορεί να γράφουν αλλά μπορεί και να έχουν αλλαχτεί μιας και το τηλέφωνο δεν ήταν σφραγισμένο. Του έχουν περάσει 2.2, το έχουν κάνει root και του έχουν ξεκλειδώσει τη μνήμη.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Sory ρε μανο, αλλα 100 ευρω παραπανησια για μια oled οθονη (που την πηρες γουρουνι στο σακι, δεν εισαι σιγουρος αν τελικα ειναι), δεν ειναι καπως υπερβολικο;

Δημοσ.

εγω δε ξερω αν σας το ειπα αλλα τελικα πηρα το optimus one απο ebay σφραγισμενο στις 140 λιρες με αποδειξη αγορας 2 χρονια εγγυηση!! ειμαι πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω.

Δημοσ.

220 είναι πολλά σε σχέση με τα 140 που κοστίζει στην Ελλάδα και τα 110 που κοστίζει στην Orange.

Τεσπα. Καλοδούλευτο να'ναι!

Δημοσ.

Παιδες ξέρει κανενας κανένα συμβατό ενσύρματο headset για το blade?? Γτ κλασσικα μεσα σε λίγοτερο από μήνα κατάφερα να καταστρέψω τα μαμίσια ακουστικά....

Δοκίμασα το headset απο το Touch 2 μου αλλά δεν δουλέυει σωστά .. ούτε το μικρόφονο ούτε το κουμπί του.

Btw και η σουηδική rom είχε ξεκλείδωτα τα 512 εξαρχής.... ασχζέτως αν εγώ πήγα σε 2.2 jellyfish από την πρώτη μέρα!

Δημοσ.
πήγα σε 2.2 jellyfish από την πρώτη μέρα!

Επίσης. Τόσο αργό που ήταν δε γινόταν διαφορετικά.

Ξεκλείδωμα, εγκατάσταση jellyfish froyo rom, εγκατάσταση launcher pro, ρυθμίσεις launcher pro: ενεργοποίηση cache, απενεργοποίηση όλων των effects (και από τα settings του τηλεφώνου), μέγιστη ταχύτητα στο ξεκίνημα των εφαρμογών, μέγιστη ταχύτητα στο scrolling και τέλος υπερχρονισμός στα 691200 με το cpuboost, cpu governor "on demand" και όχι "performance" γιατί εξαντλεί γρήγορα τη μπαταρία. Αύξησα λιγουλάκι τη ζωή της μπαταρίας ακολουθώντας αυτό το τρικ και σβήνω το φως των πλήκτρων με το adjbrightness.

Tο κινητό έχει γίνει τουρμπίνα, πλέον είναι γρηγορότερο από το HTC Desire που είχα, οι εφαρμογές πετάγονται αστραπιαία λες και έχω κινητό των 400 ευρώ, o χειρισμός του user interface ομαλός και ταχύτατος, όλα δουλεύουν ρολόι. Μοναδικό μειονέκτημα εξακολουθεί να είναι η μέτρια αποκρισιμότητα (σε σχέση μ'ένα κορυφαίο smart-phone) της οθόνης αφής η οποία πάντως έχει και αυτή βελτιωθεί κατά πολύ, και φυσικά για τα ~90 εούρο που έδωσα είναι σούπερ.

Και τώρα για όσους είναι Αγγλία θα σας πω πώς να πάρετε το κινητό με 80 λίρες/~90 ευρώ καινούριο. Παίρνετε τηλέφωνο στην Orange, sales department, και ζητάτε το Orange San Francisco με την έκπτωση των 30 λιρών, από 110 που κάνει κανονικά. Αν έχετε πάνω από τρεις μήνες pay as you go sim της εταιρίας και έχετε βάλει και credit δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα. Διαφορετικά θα σας πουν πως δε γίνετε... Ξαναπάρετε τηλέφωνο.. Θα σας πουν πως δε γίνετε.. Ξαναπάρετε.. Ξαναπάρετε.. Ξανά, ξανά, ξανά μέχρι να πετύχετε κάποιον που να σας πει το ΟΚ. Εγώ χρειάστηκε να πάρω πέντε φορές, την πέμπτη βγήκε κάποιος που μου είπε ότι για να πάρω την έκπτωση απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να αγοράσω μια contract SIM. Ήξερα ότι μου έλεγε ψέματα οπότε αγόρασα το κινητό, αγόρασα και τη SIM και σε δύο ώρες πήρα τηλέφωνο ακύρωσα την αγορά της SIM και κράτησα το κινητό. Τέτοια value for money αγορά δεν έχω ξανακάνει.

Δημοσ.

Zte γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη , πολύ καλύτερης ανάλυσης και το πιο βασικό είναι καθαρό android χωρίς το πραγματικά δύστροπο touch wiz της Samsung

Δημοσ.

Zte γιατί έχει μεγαλύτερη οθόνη , πολύ καλύτερης ανάλυσης και το πιο βασικό είναι καθαρό android χωρίς το πραγματικά δύστροπο touch wiz της Samsung

+1

Πηρε συναδελφος το samsung και εγω εχω το blade.

Ασυγκριτα.Κερδιζει απο την πρωτη ματια το blade.

το πρωτα πρωτα που είδα και βαζω σαν συγκριση για μενα ειναι οτι η αναλυση του samsung μου θυμιζει παλιες εποχες SEk810i οσο και να ακούγετε υπερβολικό. Ακομα για μενα που το έχω σαν μετρο συγκρισης μπορει να ειναι μεγαλυτερο το blade αλλα το samsung ειναι πιο χοντρό, αρα για μενα πιο ενοχλητικο στην τσέπη.

Οσο για το android και το σπαστικο μενου της samsung το blade κερδιζει ευκολα και εκει οταν ειναι αγνο Android OS και δεν ειναι πετσοκομμενο απο εδω και απο εκει.(Με ποια λογικη δεν έχει το samsung επιλογη για data connection on/off και πρεπει να αναγκαστεις να περασεις widget/app, μονο στους παροχους παει το μυαλό μου... ;) )

Δημοσ.

ZTE τερμα στη Λαρισα. Γυρισα ποσα καταστηματα, δεν υπαρχει πουθενα.

Και η μλκια με το play ειναι οτι δε στελνει λεει για ποσα ανω των 30 ευρω... καλα να παθουμε.

Δημοσ.

Sory ρε μανο, αλλα 100 ευρω παραπανησια για μια oled οθονη (που την πηρες γουρουνι στο σακι, δεν εισαι σιγουρος αν τελικα ειναι), δεν ειναι καπως υπερβολικο;

Δεν είναι 100,είναι 70. Και νομίζω ότι αξίζει και δεν αξίζει. Εμένα άλλο είναι το πρόβλημα μου αυτή τη στιγμή. Προσπαθώ να βρω τι παραπάνω έχει το μηλαρακι μου το τεσσάρι που κάνει περίπου όσο 6 blade.

P.s. τι γαμάουα ιδέα είναι αυτή να τονίζεται το γράμμα αν το πατάς δυο φορές;;;;

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...