Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτη η jellyfish ειναι καλη? στο ανεβασε το κινητο καθολου?

Αρχικά το κινητό (Orange San Fransisco) ήταν γεμάτο με περιττά προγράμματα της Orange. Με την εγκατάσταση της προτελευταίας έκδοσης της γιαπωνέζικης μέδουσας η ταχύτητα αυξήθηκε πολύ και με την εγκατάσταση του LauncherPro το οποίο έχει ρυθμίσεις για βελτιστοποίηση ταχύτητας ακόμα περισσότερο. Πραγματικά μην τυχόν και το αφήσετε στην αρχική του μορφή, μόνο με πολύ πείραγμα αναδυκνύεται! Να σημειώσω ότι το tethering μέσω USB λειτουργεί άψογα. Πολύ καλό για τα λεφτά του όντως (80 λίρες έδωσα).

Γίνεται και υπερχονισμός αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, υπάρχει ένα add-on για τη συγκεκριμένη Rom και φυσικά άλλες Rom που δεν αποκλείεται να είναι ακόμα γρηγορότερες αλλά δεν ξέρω γιατί επίσης δεν τις έχω δοκιμάσει. Για περισσότερα.. μελέτη στο φόρουμ του Modaco.

ε δε μπορεις να τα εχεις και ολα. συγκρινεις το 2.2 με το χασιμο του flash lite? :P

Να το σκεφτώ.. :unsure: :blink: :wacko: :fear: B) :wub:

όχι :mrgreen:

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μπορει καποιος να στειλει ενα λινκ για το αρχειο image.zip που ξεκλειδωνει τα 512μβ? το λινκ που εχει στο techblog δεν δουλευει.

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι στον music player που εχει default δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα tags/τίτλους των κομματιών. Εσείς ποιον player χρησιμοποιείτε για μουσική?

Anyone? :whistle:

Δημοσ.

παιδια επειδη το απογευμα θα παω για κινητο και εχω καταληξει αναμεσα στο ZTE blade και vodafone joy 845 λογο τιμης.

το εξτρα 50αρικο τo αξιζει το zte εναντι του joy?

εμφανισιακα μαρεσουν και τα 2.

Δημοσ.
παιδια επειδη το απογευμα θα παω για κινητο και εχω καταληξει αναμεσα στο ZTE blade και vodafone joy 845 λογο τιμης.

το εξτρα 50αρικο τo αξιζει το zte εναντι του joy?

εμφανισιακα μαρεσουν και τα 2.

Τα ΚΑΡΑαξίζει.

ZTE με κλειστά μάτια.

Δημοσ.

Mόλις παρέλαβα αυτό που ψάχνεις αλλά έχω κάποια θεματάκια.

Απο που θα καταλάβω αν είναι αυτό με την oled?

Το τηλέφωνο είναι αυτό:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=330519857172&si=wjHOl2py7AvVoxU477XS%252FBonXas%253D&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_3523wt_1139

Επίσης όταν το άνοιξα βρήκε δίκτυο αλλά τώρα με τίποτα...

Δημοσ.

Τέλος οι OLED οθόνες στα Εγγλέζικα ZTE Blades.

Έχει ξαναναφερθεί.

Μόνο από e-bay αν πετύχεις κανένα και σίγουρα όχι σε καλή τιμή...

Δημοσ.

Αν βρει κανείς πως απενεργοποιείται η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ότι ο αποθηκευτικός χώρος που απομένει είναι λίγος, θα του ήμουν ευγνώμων. Απίστευτα εκνευριστικό.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...