Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγκριτικά με τη μαμά rom

1) Ταχύτητα

2) Μπαταρία

3) που λένε ότι έχει hw acceleration, το δες πουθενά απτά; πχ angry birds

4) τις εφαρμογές σου τις έκανες μπακάπ και μετά επανήλθαν κανονικά ή άντε πάλι από την αρχή;

Ψήνομαι και εγώ να βάλω.

3) Ακομη ειμαι σε φαση που το ψαχνω και γενικως το χαζευω. Δεν ξανα 'χα αλλο τηλεφωνο με τετοιες δυνατοτητες οποτε σε γενικες γραμμες ειμαι ακομη σαν υπνωτισμενος.

4) Οχι δεν ειχα κανει backuo ετσι κι αλλιως δεν ειχα βαλει τιποτε στο τηλεφωνο, αρχισα να το σκαλιζω απο την πρωτη στιγμη που το πηρα. Διαβασα και το titanium backup το οποιο ομως λενε οτι πρεπει να αγορασουμε το pro γιατι το δωρεαν χανει στοιχεια και δεν ειναι αξιοπιστο. Δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτό με το SAR είναι παρεξηγημένο. Σου λέει ότι το μέγιστο που μπορεί να φτάσει ειναι 1.45 . Δε σημαίνει ότι έχει τόσο συνέχεια.

Δημοσ.

πληροφορίες για το κινητό.

Για OLED οθόνη:

LCD Information:

IC:TL2796

GLASS:SAMSUNG

Για TFT οθόνη:

LCD Information:

IC: NT35580

Glass: LEAD

ή

IC: HX8369

Glass: TRULY

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3471800#post3471800

Δυστυχως δε μου δεχεται κανενα κωδικο εκτος του *983*0# (εχω το san francisco).

Δημοσ.

εκανες αυτο που σου λεει και δεν σου βγαζει τιποτα?

Αν έχετε βάλει CUSTOM ROM όπως Japanese Jellyfish 2.2 τότε θα πρέπει πρώτα να μπείτε σε "Engineering Mode" πληκτρολογώντας *983*673636# (θα βγει pop-up επιβεβαίωσης ότι ενεργοποιήθηκε). Αφού κάνετε ότι τεστ θέλετε, απενεργοποιείτε το "Engineering Mode" πληκτρολογώντας *983*2567336# Θα σας ρωτήσει αν θέλετε να κάνετε Factory Reset το οποίο ΔΕΝ θα κάνετε, πατώντας το κάτω δεξιά βελάκι του τηλεφώνου για να φύγετε από εκείνη την οθόνη.

αυτη η jellyfish ειναι καλη? στο ανεβασε το κινητο καθολου?

Δημοσ.

Ναι, προσπαθησα αλλα δε μου δεχεται καν τον*983*673636# ωστε να μπω στο engineer mode.

Τελος παντων δεν εγινε και τιποτε.

Τωρα για την εκδοση, λιγα πραγματα μπορω να πω γιατι δεν εκατσα καθολου με τη 2.1 την εβγαλα αμεσως, οποτε δεν ξερω αν ειναι και ποσο πιο γρηγορη. Αυτο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι σταθεροτατη, εχει ελληνικα (και με το greekime εχει και ελληνικο πληκτρολογιο), οποτε ειναι μια χαρα νομιζω.

Αυτο που δεν μου αρεσει ειναι που δεν εχει search στις επαφες (εκτος και αν εχει και δεν το βλεπω), και δε βρηκα κανενα contact manager ακομη που να μου αρεσει.

Δημοσ.

Αναζήτηση επαφών πληκτρολογώντας τα αρχικά γράμματα του επίθετου πως γίνεται;

Έχω βάλει τον dialer pro αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται :fear:

Διόρθωση, τον dialer one έχω.

Και δεν έχει επιλογή για αναζήτηση πατώντας το μενού :fear:

Δημοσ.

πληροφορίες για το κινητό.

Για OLED οθόνη:

LCD Information:

IC:TL2796

GLASS:SAMSUNG

Για TFT οθόνη:

LCD Information:

IC: NT35580

Glass: LEAD

ή

IC: HX8369

Glass: TRULY

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3471800#post3471800

Ωραια...! Αλλα αν κανω τα test που λεει στο post κανει σαν oled :s

edit: Ακυρο διαβασα παρακατω στο myphone...

Δημοσ.

Πάτα παρατεταμένα το Menu button και σε βάζει στην "Αναζήτηση" σε όλο το κινητό(επαφές,sms,apps κλπ).

Όπως το αντίστοιχο Spotlight των iPhone(για όσους γνωρίζουν).

Δημοσ.

Πάτα παρατεταμένα το Menu button και σε βάζει στην "Αναζήτηση" σε όλο το κινητό(επαφές,sms,apps κλπ).

Όπως το αντίστοιχο Spotlight των iPhone(για όσους γνωρίζουν).

Σ' ευχαριστώ nikoskon :-)

Δημοσ.

Ουπς τωρα το ειδα αυτο. Εχεις καποιο λινκ;

http://www.play.com/Mobiles/Mobile/4-/17454614/Orange-San-Francisco-Android-Pre-Pay-Pay-As-You-Go-Mobile-Phone-Inc-Free-10-Airtime-Grey/Product.html?searchstring=san+francisco&searchtype=allproducts&searchsource=0&urlrefer=search

βασικα 100 λαθος εκανα. τοσο το δινει και το argos ομως. απλα σου χαριζουν μετα απο συμφωνια με την Orange τις 10 λιρες μοναδες

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...