Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις παρελαβα κι εγω το san fransisco απο τας αγγλιας.

Καλουλι φαινεται, θα δειξει στην πορεια.

Το ξεκλειδωσα κιολας (στο τζαμπα) και ειμαστε οκ.

Για βοηθατε τωρα εσεις οι παλιοι, ποιο λινκ να διαβασω για να βαλω froyo?

Δημοσ.

Παρατήρησα ότι στον music player που εχει default δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα tags/τίτλους των κομματιών. Εσείς ποιον player χρησιμοποιείτε για μουσική?

Δημοσ.

Επομενες 2 - 3 ερωτησεις:

1. Μεσα απο τις ρυθμισεις -> Σχετικα με το τηλεφωνο, βλεπω καποιες πληροφοριες

Εκδοση βασικου φασματος : P729BB01

Εκδοση Kernel : 2.6.29

Αριθμος εκδοσης : OUK_P729BV1.0.0B08

Με βαση αυτες τι οθονη εχω;

2. Ποια τελικα εκδοση απο froyo να βαλω, ποιες οι γνωμες σας με βαση αυτα που δοκιμασατε;

Βρηκα εδω τη λιστα με τις roms αλλα δεν ειμαι σιγουρος ποια να βαλω.

3. Me to backup των στοιχειων τι γινεται; Χρειαζεται καθε φορα να χανονται ολα (επαφες κλπ), η υπαρχει καποιος τροπος για να γινονται backup τα προσωπικα μας στοιχεια; Επισης υπαρχει κανενα προγραμματακι στυλ pc suite ωστε να γινεται συχγρονισμος με το pc;

4. Σε καποια προηγουμενη σελιδα δωθηκε αυτο το link. Θα χρειαστει λοιπον να αλλαξω και kernel παραλληλα με τη rom;

Δημοσ.

1. *983*24474636#. LCD Information. Αν λέει στο Glass LEAD, έχεις LCD, αν λέει Samsung έχεις OLED.

2. Και εγώ απορία το έχω. Βασικά για ένα και μόνο λόγο ψήνομαι να κάνω update, με δεσμεύει ο αποθηκευτικός χώρος και αναγκάζομαι να σβήνω εφαρμογές. Στη 2.2 βάζεις και εφαρμογές στην κάρτα. Θα περιμένω την επίσημη 2.2 για το κινητό μάλλον, αλλιώς αν αργήσει πολύ θα βάλω μία από αυτές τις βέτα. Αν κάποιος πάντως έχει άποψη για μια έκδοση χωρίς προβλήματα (ή αν έχει, ποια είναι να μας πει για να δούμε αν μας βολεύει σε τελική ανάλυση), καλό θα είναι να ενημερώσει.

3. MyPhoneExplorer (τώρα με κενά ή χωρίς δεν θυμάμαι πως το έχει). Κατεβάζεις στο pc και στο κινητό (υπάρχει στο market) και τα συνδέεις και βλέπεις μηνύματα, αποθηκευτικό χώρο, επαφές, τα πάντα όλα. Εγώ είμαι στο πισί ενσύρματα στο ρούτερ και συνδέομαι με το ΖΤΕ ασύρματα και πισί-κινητό βλέπονται ασύρματα με το πρόγραμμα. Γαμώ είναι. (Για να λειτουργήσει, ανοίγεις στο κινητό τον client, ανοίγεις και στο pc το πρόγραμμα και κάνεις connect, θα το βρεις, εύκολο είναι).

Δημοσ.

1. Δε λειτουργει αυτος ο κωδικος (τουλαχιστον στο δικο μου, γιατι τελικα εβαλα τη γιαπωνεζικη 2.2 jellyfish)

2. Οπως ειπα και απο πανω, τελικα εβαλα τη γιαπωνεζικη 2.2 jellyfish r8, και δειχνει παρα πολυ καλη, μου φαινεται θα την κρατησω.

3. Αυτο ειχα στο νου μου κι εγω, απλα ηθελα και κατι για συγχρονισμο με outlook, αλλα διαβασα οτι ακομη δεν γινεται σωστα.

Δημοσ.

Αναζήτηση επαφών πληκτρολογώντας τα αρχικά γράμματα του επίθετου πως γίνεται;

Έχω βάλει τον dialer pro αλλά δεν βρίσκω πως γίνεται :fear:

Δημοσ.

Για όσους αποσυνδέεται το wifi, όταν μπαίνει σε sleep το κινητό, όπως το δικό μου, βγήκε ένα blade wifi fix:

http://www.appbrain.com/app/blade-wifi-fix/com.bladewififix

Βασικά, δεν εμποδίζει το wifi να αποσυνδεθεί, αλλά το ξαναενεργοποιεί, μόλις ξαναχρησιμοποιήσεις το κινητό.

Δημοσ.

2. Οπως ειπα και απο πανω, τελικα εβαλα τη γιαπωνεζικη 2.2 jellyfish r8, και δειχνει παρα πολυ καλη, μου φαινεται θα την κρατησω.

Συγκριτικά με τη μαμά rom

1) Ταχύτητα

2) Μπαταρία

3) που λένε ότι έχει hw acceleration, το δες πουθενά απτά; πχ angry birds

4) τις εφαρμογές σου τις έκανες μπακάπ και μετά επανήλθαν κανονικά ή άντε πάλι από την αρχή;

Ψήνομαι και εγώ να βάλω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...