Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μου αρεσει το κατα πασα πιθανοτητα...:D. δηλαδη εσυ πως το κοβεις να παιρνει flash? :P

αφου δεν υποστηριζεται απο την cpu :P

Στο 2. 1 δέχεται φλας λάιτ που παίζει σχεδόν τα πάντα αλλά το φρογιο δε μας κάνει τη χάρη. Οι κάτοχοι άι φόουν θα μου πουν "σιγά την έλλειψη..".

Δημοσ.

Στη Γερμανία βγαίνει με 5mp κάμερα και φλας :shifty:

που το διαβασες για το flash?

εδω δε λεει κατι

http://www.allvoices.com/s/event-7852082/aHR0cDovL21vYmlsaXR5LmNicm9ubGluZS5jb20vbmV3cy96dGUtbGF1bmNoZXMtYW5kcm9pZC1zbWFydHBob25lLWx1dGVhLWluLWdlcm1hbnktMTAwMTEx

λεει ομως

in-built memory of 300 MB.

φλασ στη καμερα σου λεει ρε :P

παίζει το skype σε αυτό το κινητό? να κάνει κ κλίσεις μέσω wifi εννοώ...!

ναι απο το μαρκετ ψαξε skype και κατεβασε το

Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανεις να μπει με 3g internet? εγω με Q προσπαθω αλλα δεν συνδεεται..πηγα στις ριθμησεις και ενεργοποιησα το data roaming και στο network operators εβαλα wind αλλα και παλι δεν μπαινει.

Δημοσ.

φλασ στη καμερα σου λεει ρε :P

ναι διαβασες εσυ πουθενα να το λεει? :P

Στο 2. 1 δέχεται φλας λάιτ που παίζει σχεδόν τα πάντα αλλά το φρογιο δε μας κάνει τη χάρη. Οι κάτοχοι άι φόουν θα μου πουν "σιγά την έλλειψη..".

ε δε μπορεις να τα εχεις και ολα. συγκρινεις το 2.2 με το χασιμο του flash lite? :P

Δημοσ.

εχει δοκιμασει κανεις να μπει με 3g internet? εγω με Q προσπαθω αλλα δεν συνδεεται..πηγα στις ριθμησεις και ενεργοποιησα το data roaming και στο network operators εβαλα wind αλλα και παλι δεν μπαινει.

βαλτο στο αυτοματο στη επιλογη δικτύου μη βαλεις την q κοίτα μήπως είναι τικαρισμενο το να δουλευει μόνο με 2g αν ειναι ξετικαρετο και αν έχεις φτιάξει τις ρυθμίσεις του apn βγες και στη ταράτσα και πιστεύω θα έχεις 3

Δημοσ.

βαλτο στο αυτοματο στη επιλογη δικτύου μη βαλεις την q κοίτα μήπως είναι τικαρισμενο το να δουλευει μόνο με 2g αν ειναι ξετικαρετο και αν έχεις φτιάξει τις ρυθμίσεις του apn βγες και στη ταράτσα και πιστεύω θα έχεις 3

εβαλα αυτοματο αλλα και παλι δεν μπαινει. την επιλογη μονο 2g την εχω απενεργοποιησει..Πρεπει να φτιαξω τις ρυθμισεις apn για να συνδεθω?

οκ το εφτιαξα! για οποιον θελει οι ριθμησεις για Q ειναι:

•Όνομα Προφίλ: Q Internet

•Σημείο πρόσβασης: myq

•Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό)

•Πόρτα: (κενό)

•Αρχική σελίδα: (κενό)

•Όνομα χρήστη: (κενό)

•Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

Δημοσ.

συγνώμη για της αλλεπάλληλες ερωτήσεις, αλλά νέος και στα smartphones και στο android, πότε πρόκειται να γίνει η αναβάθμιση σε 2.2? γίνεται αυτόματα ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς???

ευχαριστώ κ πάλι!

Δημοσ.

συγνώμη για της αλλεπάλληλες ερωτήσεις, αλλά νέος και στα smartphones και στο android, πότε πρόκειται να γίνει η αναβάθμιση σε 2.2? γίνεται αυτόματα ή πρέπει να κάνουμε κάτι εμείς???

ευχαριστώ κ πάλι!

απο οτι εχω διαβασει πρεπει να το πας σε ενα καταστημα της wind οταν βγει η αναβαθμιση. Αλλιως μπορεις να το κανεις και μονο σου, υπαρχει ηδη ανεπισημη εκδοση.

Παιδια παω στο task manager και μου γραφει

System used memory : 134.53

System free memory : 26.46

System total memory : 161.01

256 mb δεν θα επρεπε να λεει στο total memory?

Δημοσ.

απο οτι εχω διαβασει πρεπει να το πας σε ενα καταστημα της wind οταν βγει η αναβαθμιση. Αλλιως μπορεις να το κανεις και μονο σου, υπαρχει ηδη ανεπισημη εκδοση.

Παιδια παω στο task manager και μου γραφει

System used memory : 134.53

System free memory : 26.46

System total memory : 161.01

256 mb δεν θα επρεπε να λεει στο total memory?

οχι. και οσοι εχουν κανει το 512 fix τους λεει 414 περιπου

Δημοσ.

εβαλα αυτοματο αλλα και παλι δεν μπαινει. την επιλογη μονο 2g την εχω απενεργοποιησει..Πρεπει να φτιαξω τις ρυθμισεις apn για να συνδεθω?

οκ το εφτιαξα! για οποιον θελει οι ριθμησεις για Q ειναι:

•Όνομα Προφίλ: Q Internet

•Σημείο πρόσβασης: myq

•Διακομιστής μεσολάβισης: (κενό)

•Πόρτα: (κενό)

•Αρχική σελίδα: (κενό)

•Όνομα χρήστη: (κενό)

•Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

H Q δεν υποστηρίζει 3G...θα πρέπει να αρκεστείς στα 2G και μόνο :) Οι ρυθμίσεις είναι σωστές που έχεις πάντως :)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...