Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μετά από 1 μέρα χρήσης μπορώ να πω πως είναι μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τα λεφτά του .. Η οθόνη εξαιρετική, δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ως τώρα με wifi που λένε μερικοί αν και είμαι με stock rom μόνο τη ram έχω ξεκλειδώσει ..

Δημοσ.

που μπορουμε να βρουμε το patch για να ξεκλειδωσουμε τα 512mb ραμ?

Και εγώ από εδώ το έκανα

απο σήμερα 143 ευρα στις wind λογω εκπτώσεων (-10%)!! Πήρα ένα ακομα για τη sister που της ηρθε κουτι. Εγινε και η αυξηση της RAM και στα δύο εύκολα, απροβληματιστα και γρήγορα με οδηγιες από εδώ.. Root επίσης οκ (αν και ελεγε οτι ειναι ήδη rooted) με Androot

Κάτι σε adfree anyone??

Δημοσ.

Παιδια δε μου στελνει sms με την 1η πουθενα! Πρεπει να γραψω το sms 2η φορα απο την αρχη να το στειλω..καμια ιδεα?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα με εμένα... Θα πρέπει όταν σου λέει οτι δεν το έστειλε και σου βγάζει το φακελάκι με το θαυμαστικό να πατήσεις πάνω στο φακελάκι και μετά θα εξαφανιστεί. Θα βγεις και θα πας εκεί για να στείλεις νέο μήνυμα και θα σου πετάξει ένα συννεφάκι που θα λέει οτι το μήνυμα αποθηκεύτηκε στα πρόχειρα. Μετά πατάς το κουμπί μενού και θα δεις που θα λέει πρόχειρο. Πας εκεί, πατάς στο μήνυμα. Πατάς αποστολή και στο στέλνει. Στο λέω για να μη το γράφεις δύο φορές το μήνυμα. Το πρόβλημα δεν διορθώνεται και ας αλλάξεις τη συσκευή.

Δημοσ.

εχει βγει κατι επισημο; εχει δουλεψει κανεις με αυτες που εχουν βγαλει; γιατι διαβασα οτι εχουν καποιες εληψεις οι custom android 2.2

Δημοσ.

Πες αποτελέσματα όταν το κάνεις. Πάντως εγώ τους είχα πάει πίσω τη συσκευή και η καινούρια που μου δώσανε το ίδιο έκανε.

Δημοσ.

εχει βγει κατι επισημο; εχει δουλεψει κανεις με αυτες που εχουν βγαλει; γιατι διαβασα οτι εχουν καποιες εληψεις οι custom android 2.2

Προς το παρον δεν εχει βγει κατι... πιστευω σιγα σιγα ως το τελος του μηνα να υπαρξει κατι...

Πες αποτελέσματα όταν το κάνεις. Πάντως εγώ τους είχα πάει πίσω τη συσκευή και η καινούρια που μου δώσανε το ίδιο έκανε.

Εδω θα 'μαστε ;)

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...