PaNtErAz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 μολις μου το δωσες το βρηκα ευχαριστω επιχειρησε κανεις να βαλει android 2.2 ? Πλάκα κάνεις έτσι; Από την πρώτη μέρα έχουμε 2.2 !! Μπες blade.modaco.com, διάβασε, και όλα θα γίνουν καλύτερα.
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σας μισω ολους, περιμενω να μο ερθει το πορτοκαλι του αγιου Φραγκισκου απο Αγγλια, και ζηλευωωωωωωω!!!
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Σας μισω ολους, περιμενω να μο ερθει το πορτοκαλι του αγιου Φραγκισκου απο Αγγλια, και ζηλευωωωωωωω!!! Ακόμα δε σου ήρθε; Οχι και τίποτα άλλο αλλά αν δεν είναι και από τα πρώτα με amoled τζάμπα η αναμονή...
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Ακόμα δε σου ήρθε; Οχι και τίποτα άλλο αλλά αν δεν είναι και από τα πρώτα με amoled τζάμπα η αναμονή... Το περιμενω απο φιλο μωρε, δεν το βιαστηκα και ειπε να μου τοστειλει με καποια αλλα δικα του πραγματα ωστε να γλυτωσω τα μεταφορικα. Εφυγε Τριτη, οποτε ισως μεχρι δευτερα να το εχω. (δεν τρελαινομαι για αλλο λογο, απλα επειδη σας βλεπω να του εχετε βγαλει τα ματια, ζηλευω).
Aias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Παιδια εχω προβλημα με την ανοικτη ακροαση ,με ακουνε με θορυβο απο μεσα και αυξομειωσεις στην ενταση+διακοπες.Εχει κανει το ιδιο προβλημα?
efo355 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το περιμενω απο φιλο μωρε, δεν το βιαστηκα και ειπε να μου τοστειλει με καποια αλλα δικα του πραγματα ωστε να γλυτωσω τα μεταφορικα. Εφυγε Τριτη, οποτε ισως μεχρι δευτερα να το εχω. (δεν τρελαινομαι για αλλο λογο, απλα επειδη σας βλεπω να του εχετε βγαλει τα ματια, ζηλευω). Α ok αλλάζει τότε το θέμα
mastor10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Πλάκα κάνεις έτσι; Από την πρώτη μέρα έχουμε 2.2 !! Μπες blade.modaco.com, διάβασε, και όλα θα γίνουν καλύτερα. διαβαζα χθες για το android 2.2 στο blade αλλα λεγανε οτι ειναι σε φαση βετα και δν αν δεν εχει καποιο προβλημα τοτε να το βαλω εχει καμια βελτιωση? ειναι στα ελληνικα η θα ψάχνομαι
pournaras Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το blade για αυτο υπαρχει, για να ειμαστε μονιμα σε βαση beta
mastor10 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Το blade για αυτο υπαρχει, για να ειμαστε μονιμα σε βαση beta το σαν φρανσισκο ποσο το πηρες
nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Λοιπον! Το κινητακι απαιχτο μπορω να πω! Ολη μερα το εχω λιωσει (μαζι και τη μπαταρια του ) και δεν εχει κολλησει πουθενα!
ntopas Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Proud Owner! (so far..) Σήμερα το πήρα.. Πολύ καλό (κολλήματα γιοκ, που έλεγαν και οι παλαιότεροι..) Απλώς χρειαζόμαστε οπωσδήποτε screen protector (με 2 λεπτά χρήσης φαίνεται χάλια, γεμάτο δαχτυλιές..) Έχει κανείς κάνα περίσσιο screen protector να μου δώσει (θεσ/νίκη ή Σέρρες)? Θα κεράσω κουλούρι...χεχε (τα 6 απο ebay είχαν 2,5 € νομίζω)
moldovan20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 To πείρα το πείρα !! Από Σέρρες .Τώρα φορτίζει εντυπώσεις το βράδυ .. Η υπάλληλος όμως μου είπε πως έχει 1 χρόνο εγγύηση .Είχα την εντύπωση πως έχει 2
nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Αστη να λεει ο,τι θελει! Αφου πωλειται σε χωρα της Ε.Ε. εχει 2 χρονια!
skim045 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2011 To πείρα το πείρα !! Από Σέρρες .Τώρα φορτίζει εντυπώσεις το βράδυ .. Η υπάλληλος όμως μου είπε πως έχει 1 χρόνο εγγύηση .Είχα την εντύπωση πως έχει 2 2 χρόνια έχει. Σε κοροϊδεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα