EKTELESTES Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Κρατάς πατημένη την συντόμευση και σου εμφανίζεται κάτω στο κέντρο της οθόνης ένας κάδος απορριμάτων. Drug and drop και καθάρισες! Mε τον ίδιο τρόπο μπορείς να τους αλλάξεις θέση στην κεντρική οθόνη, όπου επιθυμείς ή να προσθέσεις άλλες συντομεύεις απο το μενού στην κεντρική οθόνη. Γι' αυτό πήγε τελικά ο Ριχάρδος στους Αγίους τόπους;; :lol: Θεϊκό
papars Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Λίγο βοήθεια με τα ελληνικά και το ελληνικό πληκτρολόγιο παρακαλώ....
lionheart75 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Γι' αυτό πήγε τελικά ο Ριχάρδος στους Αγίους τόπους;; :lol: Θεϊκό :lol: Ωραίος Εκτελεστή. Τι έπινα χτές που το γραψα απορώ... Drag 'n' drop φυσικά εννοούσα.
c_access Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Το πήρα χθες και γω. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ. Το εβαλα να φορτίσει κανα 8ωρο για να στρώσει η μπαταρια. Πρώτες εντυπωσεις φαίνεται καλή κατασκευή, συμπαγές και τα πλαστικά του δεν φαίνονται ψευτικά. Αργότερα θα του ξεκλειδωσω και τα 512ΜΒ RAM και μετά βλέπουμε.
lionheart75 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Έκανα με επιτυχία και γω το hack σε 512 μνήμη. Aπλή διαδικασία, όλα καλά. Thanks.
qsis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Κρατάς πατημένη την συντόμευση και σου εμφανίζεται κάτω στο κέντρο της οθόνης ένας κάδος απορριμάτων. Drug and drop και καθάρισες! Mε τον ίδιο τρόπο μπορείς να τους αλλάξεις θέση στην κεντρική οθόνη, όπου επιθυμείς ή να προσθέσεις άλλες συντομεύεις απο το μενού στην κεντρική οθόνη. εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις adw launcher ο οποιος οταν κρατας πατημενο το εικονιδιο σου βγαζει επιλογη remove, ωστε να μη χρειαζεται να το σερνεις (επισης βγαζει uninstall και edit σε περιπτωση που θες να πειραξεις το κειμενο) και αν θες μπορεις να κλειδωσεις τη κεντρικη οθονη ωστε να μη μετακινησεις ή σβησεις κατι κατα λαθος εγω προσωπικα το χρησιμοποιω και για τη ταχυτητα του και τη παραμετροποιηση του γενικοτερα
papars Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Μήπως ξέρει κάποιος γιατί στο "talk" γράφει μόνο κεφαλαία ελληνικά; Το ελληνικό πληκτρολόγιο στο talk δεν έχει "shift" και τα γράμματα είναι στα κεφαλαία ελληνικά. Στα SMS δεν έχω πρόβλημα. Αλήθεια το Wind με τι τρόπο υποστηρίζει τα ελληνικά;
skim045 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα μηνύματα; Γιατί στην αρχή που έστειλα καμια δεκαριά μηνύματα όλα καλά. Αλλά μετά πάω να στειλώ μήνυμα και μου λέει μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα οτι δεν παραδόθηκε και μου το πάει στα πρόχειρα. Μετά απο εκεί πατάω να το ξαναστείλω και μερικές φορές το στέλνει άλλες όχι . Τι γίνεται;
mastor10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια ξερει κανεις τις ρυθμησεις για το internet τις vodafone? κανω το αυτοματο να μου τις στειλουν και δεν μου τις στελνουν επισης σταματησε να λειτουργει και το wifi WTF?? εδιτ:ακυρο πεδες το wifi λειτουργισε με reboot του router
alexx Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Παιδες το κινητο απο wind το αγορασατε στην Ελλαδα η απο καποιο αλλο καταστημα?
papars Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Εδώ θήκες τύπου ζελέ: http://cgi.ebay.com/Orange-San-Francisco-ZTE-Blade-V880-Resin-Jelly-Case-/190490356720?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c5a1c2bf0
nick#18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Το πηρα και εγω σημερα τελικα. Φορτιζει τωρα θα ποσταρω εντυπωσεις..
samniotis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 ρε παιδια ξερει κανεις τις ρυθμησεις για το internet τις vodafone? κανω το αυτοματο να μου τις στειλουν και δεν μου τις στελνουν επισης σταματησε να λειτουργει και το wifi WTF?? εδιτ:ακυρο πεδες το wifi λειτουργισε με reboot του router -Cosmote Όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: Internet MCC: 202 MNC: 01 Τύπος APN: default -Vodafone Όνομα: Internet APN: internet.vodafone.gr (για καρτοκινητή είναι: webkarta.vodafone.gr) Όνομα Χρήστη: user Κωδικός Πρόσβαση: pass MCC: 202 MNC: 05 Τύπος APN: Default -Wind Όνομα: Wind Internet APN: gint.b-online.gr MCC: 202 MNC: 10 Τύπος APN: default -Q Όνομα: Q APN: myq MCC: default MNC: default Τύπος APN: default
mastor10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 μολις μου το δωσες το βρηκα ευχαριστω επιχειρησε κανεις να βαλει android 2.2 ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα