Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρατάς πατημένη την συντόμευση και σου εμφανίζεται κάτω στο κέντρο της οθόνης ένας κάδος απορριμάτων. Drug and drop και καθάρισες! :)

Mε τον ίδιο τρόπο μπορείς να τους αλλάξεις θέση στην κεντρική οθόνη, όπου επιθυμείς ή να προσθέσεις άλλες συντομεύεις απο το μενού στην κεντρική οθόνη.

Γι' αυτό πήγε τελικά ο Ριχάρδος στους Αγίους τόπους;; :lol: :lol:

Θεϊκό :)

Δημοσ.

Γι' αυτό πήγε τελικά ο Ριχάρδος στους Αγίους τόπους;; :lol: :lol:

Θεϊκό :)

:lol::lol: Ωραίος Εκτελεστή.

Τι έπινα χτές που το γραψα απορώ... :P

Drag 'n' drop φυσικά εννοούσα. :)

Δημοσ.

Το πήρα χθες και γω. Δεν πρόλαβα να το δουλέψω πολύ. Το εβαλα να φορτίσει κανα 8ωρο για να στρώσει η μπαταρια. Πρώτες εντυπωσεις φαίνεται καλή κατασκευή, συμπαγές και τα πλαστικά του δεν φαίνονται ψευτικά. Αργότερα θα του ξεκλειδωσω και τα 512ΜΒ RAM και μετά βλέπουμε.

Δημοσ.

Κρατάς πατημένη την συντόμευση και σου εμφανίζεται κάτω στο κέντρο της οθόνης ένας κάδος απορριμάτων. Drug and drop και καθάρισες! :)

Mε τον ίδιο τρόπο μπορείς να τους αλλάξεις θέση στην κεντρική οθόνη, όπου επιθυμείς ή να προσθέσεις άλλες συντομεύεις απο το μενού στην κεντρική οθόνη.

εναλλακτικα μπορεις να χρησιμοποιεις adw launcher ο οποιος οταν κρατας πατημενο το εικονιδιο σου βγαζει επιλογη remove, ωστε να μη χρειαζεται να το σερνεις (επισης βγαζει uninstall και edit σε περιπτωση που θες να πειραξεις το κειμενο)

και αν θες μπορεις να κλειδωσεις τη κεντρικη οθονη ωστε να μη μετακινησεις ή σβησεις κατι κατα λαθος

εγω προσωπικα το χρησιμοποιω και για τη ταχυτητα του και τη παραμετροποιηση του γενικοτερα

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κάποιος γιατί στο "talk" γράφει μόνο κεφαλαία ελληνικά;

Το ελληνικό πληκτρολόγιο στο talk δεν έχει "shift" και τα γράμματα είναι στα κεφαλαία ελληνικά.

Στα SMS δεν έχω πρόβλημα.

Αλήθεια το Wind με τι τρόπο υποστηρίζει τα ελληνικά;

Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζει κανείς πρόβλημα με τα μηνύματα; Γιατί στην αρχή που έστειλα καμια δεκαριά μηνύματα όλα καλά. Αλλά μετά πάω να στειλώ μήνυμα και μου λέει μετα απο 2-3 δευτερόλεπτα οτι δεν παραδόθηκε και μου το πάει στα πρόχειρα. Μετά απο εκεί πατάω να το ξαναστείλω και μερικές φορές το στέλνει άλλες όχι :shock: . Τι γίνεται;

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις τις ρυθμησεις για το internet τις vodafone? κανω το αυτοματο να μου τις στειλουν και δεν μου τις στελνουν

επισης σταματησε να λειτουργει και το wifi WTF??

εδιτ:ακυρο πεδες το wifi λειτουργισε με reboot του router

Δημοσ.

ρε παιδια ξερει κανεις τις ρυθμησεις για το internet τις vodafone? κανω το αυτοματο να μου τις στειλουν και δεν μου τις στελνουν

επισης σταματησε να λειτουργει και το wifi WTF??

εδιτ:ακυρο πεδες το wifi λειτουργισε με reboot του router

-Cosmote

Όνομα: Cosmote Wireless Internet

APN: Internet

MCC: 202

MNC: 01

Τύπος APN: default

-Vodafone

Όνομα: Internet

APN: internet.vodafone.gr (για καρτοκινητή είναι: webkarta.vodafone.gr)

Όνομα Χρήστη: user

Κωδικός Πρόσβαση: pass

MNC: 05

Τύπος APN: Default

-Wind

Όνομα: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr

MNC: 10

Τύπος APN: default

-Q