EKTELESTES Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, μη λέτε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ! Το κινητό άντε να το πας 200mb ελεύθερη ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Ακόμα και να βάλεις froyo και να τις περνάς στην κάρτα με πρόγραμμα τύπου apps2sd, ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ.
haris_led Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, μη λέτε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ! Το κινητό άντε να το πας 200mb ελεύθερη ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Ακόμα και να βάλεις froyo και να τις περνάς στην κάρτα με πρόγραμμα τύπου apps2sd, ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. Βασικά τώρα εσύ υπερβάλλεις! Σίγουρα δεν μπορούμε να βάλουμε απεριόριστες εφαρμογές στο κινητό, αλλά με μια custom rom και το a2sd script δίνεται η δυνατότητα να γεμίσεις τουλάχιστον 380 MB του ext partition στην micro-sd κάρτα και να περισσεύουν ακόμα δεκάδες MB στην εσωτερική. Το παράδειγμα το αναφέρω από προσωπική εμπειρία με το HTC Desire και την ίδια υλοποίηση του a2sd script. Οι λύσεις είναι δοκιμασμένες και δουλεύουν. Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα για το development που γίνεται για το blade εδώ. Εγώ σκέφτομαι να το αγοράσω για δεύτερο μιας και μου φαίνεται εξωφρενικά χαμηλή τιμή! Για όποιον θέλει το κινητό για facebook, im και λοιπές ελαφριές εφαρμογές, το συγκεκριμένο είναι τρελό value for money Για παιχνίδια και video playback (δεν εννοώ youtube, αλλά να περνάτε ταινίες και να τις βλέπετε) σίγουρα υπάρχουν πιο ακριβές λύσεις. Ότι πρέπει και μια Q card με 1 ευρώ τα 100MB ή what's up με 5 ευρώ τα 500MB ανά μήνα
mirotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά, μη λέτε ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ! Το κινητό άντε να το πας 200mb ελεύθερη ΜΝΗΜΗ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. Ακόμα και να βάλεις froyo και να τις περνάς στην κάρτα με πρόγραμμα τύπου apps2sd, ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ. Φιλε μου, δεν καταλαβα που ειναι οι ανακριβιες γιατι εγω δεν ειδα καμια. Αλλο το Apps2sd της Froyo και αλλο το A2SD+ το οποιο ειναι ενα scriptaki το οποιο κανει symlink κανει δηλαδη το κινητο να νομιζει οτι η εσωτερικη μνημη του κινητου ειναι ενα partition ext3 που εχεις κανει στην καρτα μνημης και μποριε να ειναι οσο θες εσυ. Δηλαδη μπορεις να δημιουργησεις σε μια καρτα sd 16 gb ενα partition 8 gb και συνεπως να εχεις 8 gb για να βαζεις εφαρμογες. Οποτε τα 150 MB εσωτερικης μνημης δεν λενε τιποτα. Αμα σκεφτεις οτι το καλυτερο απο ψηφοφορια κινητο του 2010 το HTC DESIRE εχει μνημη για εφαρμογες 130 ΜΒ τοτε καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα εσωτερικης μνημης και οτι οντως ειναι τρελλο value for money!! Παρεπιπτοντως εχω και το Blade και το Desire
MiJ16 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η συσκευή στο κατάστημα της Αγ.Παρασκευής υπάρχει ήδη απλά δεν είναι σε λειτουργία για να μπορέσει κάποιος να την τσεκάρει. Εγώ αν και με ψήνει θα περιμένω να δω πρώτα ελληνικά reviews και ύστερα αν είναι να το τσιμπήσω..
mirotis Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Η συσκευή στο κατάστημα της Αγ.Παρασκευής υπάρχει ήδη απλά δεν είναι σε λειτουργία για να μπορέσει κάποιος να την τσεκάρει. Εγώ αν και με ψήνει θα περιμένω να δω πρώτα ελληνικά reviews και ύστερα αν είναι να το τσιμπήσω.. Δεν εμπιστευεσαι τους ξενους?? ....http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/318802/paul-reviews-the-orange-san-francisco/
nem52 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Αν δεις το πρώτο post λέει •Λειτουργικό Android OS, v2.1 (Eclair). •Οθόνη AMOLED capacitive touchscreen 3,5 ιντσών, 480 x 800 pixels, 256.000 χρώματα. •Κάμερα 3,20 megapixels, 2.048 x 1.536 pixels, με autofocus και εγγραφή βίντεο. •Συνδεσιμότητα: GPRS, EDGE, 3G (HSDPA, HSUPA), WLAN (Wi-Fi 802.11 b/g), Bluetooth v2.1 με A2DP, USB 2.0. •Μνήμη 150 MB, επεκτάσιμη με κάρτα microSD έως 32 GB. •Διαστάσεις: 116 x 56,5 x 11,8 χιλ. & Βάρος: 130 γρ. •Μπαταρία: 216 ώρες standby, έως 4 ώρες ομιλία. •GPS (A-GPS). + 2gd κάρτα μνήμης Στη froyo 2.2 μπορείς να μεταφέρεις apps από την εσωτερική στην εξωτερική μνήμη sd και όπως πάλι αναφέρθηκε μπορεί να αναβαθμιστεί σε 2.2 LOL εγω δεν το κοιταξα καθολου το κινητο γιατι δεν με ενδιαφερει αλλα ειχα διαβασει πιο πανω πως καποιος ειχε προβλημα με μονο τα 150 μβ μνημη που ειχε και σκεφτηκα οτι μονο αυτα θα ειχε.. και ειπα πως την εκανε τετοια μοντα το αλανι και εβαλε 2γβ απο 150 mb για αυτο ειπα
EKTELESTES Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μου, δεν καταλαβα που ειναι οι ανακριβιες γιατι εγω δεν ειδα καμια. Αλλο το Apps2sd της Froyo και αλλο το A2SD+ το οποιο ειναι ενα scriptaki το οποιο κανει symlink κανει δηλαδη το κινητο να νομιζει οτι η εσωτερικη μνημη του κινητου ειναι ενα partition ext3 που εχεις κανει στην καρτα μνημης και μποριε να ειναι οσο θες εσυ. Δηλαδη μπορεις να δημιουργησεις σε μια καρτα sd 16 gb ενα partition 8 gb και συνεπως να εχεις 8 gb για να βαζεις εφαρμογες. Οποτε τα 150 MB εσωτερικης μνημης δεν λενε τιποτα. Αμα σκεφτεις οτι το καλυτερο απο ψηφοφορια κινητο του 2010 το HTC DESIRE εχει μνημη για εφαρμογες 130 ΜΒ τοτε καταλαβαινεις οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα εσωτερικης μνημης και οτι οντως ειναι τρελλο value for money!! Παρεπιπτοντως εχω και το Blade και το Desire Τις ανακρίβειες τις είπα για τα 2 gb μνήμη που ανέφερε ο άλλος πιο πάνω χωρίς να τονίσει το τι και πως το έκανε. 2ον - αν ισχύει αυτό και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ με συμβατότητα εφαρμογών κλπ, τότε γιατί έχει γίνει ΧΑΜΟΣ με το Archos 101 που έχει κι αυτό μόνο 200 mb εσωτερική μνήμη ;; Εκτός αν εννοείς ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα υπάρχει μόνο σε συγκεκριμένες cooked roms και υπάρχει ήδη τέτοια Rom για το Blade. Αν ναι, και ΑΝ όντως είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές, τότε αλλάζει το θέμα και μιλάμε ότι το μόνο ουσιαστικό μειονέκτημα του θα είναι η μπαταρία του (!) Υ.Γ. Πως γίνεται το Desire να έχει μόνο 130mb app space με 512mb rom που διαθέτει;; Πόσο πιάνει πια το froyo + progs πχ; Εκτός αν το γέμισε με βλακείες η HTC. Υ.Γ 2 - Το Blade το πήρες απο Αγγλία - Orange; Ε, πες μας τότε και τα αρνητικά του αφού το χεις! Διαβάζω 1 ) Μπαταρία 2) Προβλήματα με το Wifi του;
axel12p Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Σήμερα έτυχε να διαβάσω ένα άρθρο για το συγκεκριμένο κινητό, αλλά δεν ήξερα πως είχε έρθει και Ελλάδα. Ανέφερε εκεί πως τα άλλα Android smartphones έχουν κανονικά τιμή γύρω στα 200 Ευρώ και πως είναι υπερκοστολογημένα. Η ZTE και η Huawei που έχει βγάλει και αυτή αντίστοιχο κινητό, δεν είναι απλά "κινέζικες" εταιρίες που βγάζουν κινητά όπως αυτά με τις δύο sim και την τηλεόραση. Τα στικάκια που έδεινε η Vodafone δικά τους είναι νομίζω. Το κινητό έχει πράγματι πάρα πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του. Απορώ αν δεν είχε τόσο καλή οθόνη πόσο χαμηλότερη θα ήταν η τιμή του. Σχετικά με την εσωτερική μνήμη, Android κινητό δεν έχω, αλλά το 5800 έχει εσωτερική κάτι παραπάνω από 80 ΜΒ και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα, καθώς όλες τις εφαρμογές τις περνάω στην εξωτερική μνήμη. Καλορίζικο σε όποιον το αγοράσει! Καλή αρχή γιατί από ότι φαίνεται σύντομα θα αναγκαστούν και οι υπόλοιπες εταιρίες να μειώσουν τις τιμές τους.
lary7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Απλα να επαναλαβω οσα ειπε ο χρηστης mirotis ισχυουν, με cooked rom ειμαι και εγω και δεν υπαρχει κανενα προβλημα ασυμβατοτητας η κατι συναφες. Η μπαταρια δεν ειναι ιδιαιτερο μειονεκτημα αφου κραταει οσο και το HTC tattoo που ειχα, 1 μερα με εντονη χρηση 3G ή WiFi και σχεδον 3 μερες με χρηση μονο σαν τηλεφωνο. Το μεγαλυτερο μειονεκτημα ειναι ισως η τιμη του, 99lires=130E κανει αγγλια και εδω που ηρθε πηρε καπελο 30Ε (εκτος αν το επιδοτουσε η orange εκει) Προσωπικα πιστευω θα γινει χαμος μολις ερθει αφου ειναι το πρωτο android με πληρες δυνατοτητες και τοσο μικρη τιμη. Το wildfire δεν θα ξερει που να κρυφτει.....
haris_led Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά που έχετε βρει το ZTE Blade στην Αγγλία με 99 λίρες; Δώστε ένα λινκ άμα είναι να το πάρουμε και εμείς! Το Orange San Fransisco είναι Branded τηλέφωνο από την Orange και έχει και το bloat-ware της Orange και είναι κλειδωμένο στο δίκτυό της (το κόστος ξεκλειδώματος κοστίζει 0-3 λίρες βέβαια). Λογικά για αυτό έχει χαμηλότερη τιμή μιας και το προωθεί η εταιρεία για τους πελάτες της! Εδώ μιλάμε για το ξεκλείδωτο μοντέλο κατευθείαν από την ZTE!
NickTG Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μερικά στοιχεία ακόμα που δεν ξέρω αν έχουν μπει: http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2402&view=1&c=orange_san_francisco_zte_blade
lary7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά που έχετε βρει το ZTE Blade στην Αγγλία με 99 λίρες;Δώστε ένα λινκ άμα είναι να το πάρουμε και εμείς! Το Orange San Fransisco είναι Branded τηλέφωνο από την Orange και έχει και το bloat-ware της Orange και είναι κλειδωμένο στο δίκτυό της (το κόστος ξεκλειδώματος κοστίζει 0-3 λίρες βέβαια). Λογικά για αυτό έχει χαμηλότερη τιμή μιας και το προωθεί η εταιρεία για τους πελάτες της! Εδώ μιλάμε για το ξεκλείδωτο μοντέλο κατευθείαν από την ZTE! Το sanfrancisco ξεκλειδωθηκε με 1λιρα και με μια custom ram eφυγε και το μενου orange και εγινε κανονικο blade! Η orange το δινει χωρις συμβολαια, απλα πας και το παιρνεις οποτε δεν ξερω αν την συμφαιρει να το επιδοτησει ή αν εδω η wind βγαζει και κερδος απο την πωληση του.Οτι και να ειναι για μια ακομη φορα τα πραγματα ειναι ποιο ακριβα στην ελλαδα παρα στις ''πλουσιες'' χωρες......
ipal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Exει & GPU 200mhz . So essentially this is a Legend with a better screen and cheaper casing? http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18189628
sintalkas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 βασικά να ρωτήσω κάτι αυτό το κινητό είναι καλύτερο από το magic ,ή όχι?
haris_led Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 βασικά να ρωτήσω κάτι αυτό το κινητό είναι καλύτερο από το magic ,ή όχι? Μάλλον πολύ καλύτερο http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=2714&idPhone2=3391
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα