Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Και γω σήμερα το πήρα. Super το κινητακι!!!! :-D Μια ερωτηση μονο... Πως βγαίνει η δόνηση, όταν πατάμε τα πλήκτρα? Λίγο που το έψαξα δεν το βρήκα.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ για δωράκι και σκέφτομαι να το πάρω και για μένα για 2ο κινητό....Πρώτη επαφή,αρκετά καλό κινητάκι (εντάξει δεν έχει την ταχύτητα του galaxy s...Θα το flasharo και με την jelyfish και θα δείξει για την ταχύτητα...2 ερωτήσεις.Για το ξεκλείδωμα της Ραμ και την εγκατάσταση της jellyfish,τι κάνω πρώτα(ή τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα?).Ελληνικό πληκτρολόγιο παίζει μετά (swype κτλ?).

Από screen protector παρήγγειλα αυτό: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-dqc160-zte-blade-48122.html

Έχω στο galaxy το ίδιο και είναι απλά εκπληκτικό!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να "ξεκλειδώσω" τη μνήμη στο ZTE μου αλλά όταν είναι να περάσω το firmaware και πατάω το menu+volume up+power button μένει στην οθόνη με το πράσινο ανθρωπάκι και δεν κάνει τίποτα άλλο. Γιατί;;;

Ορίστε πως να το κάνεις φίλε zoocra77 http://zte-blade.blogspot.com/2010/12/512mb-ram.html .

Δημοσ.

Το πήρα και εγώ για δωράκι και σκέφτομαι να το πάρω και για μένα για 2ο κινητό....Πρώτη επαφή,αρκετά καλό κινητάκι (εντάξει δεν έχει την ταχύτητα του galaxy s...Θα το flasharo και με την jelyfish και θα δείξει για την ταχύτητα...2 ερωτήσεις.Για το ξεκλείδωμα της Ραμ και την εγκατάσταση της jellyfish,τι κάνω πρώτα(ή τα κάνω και τα δύο ταυτόχρονα?).Ελληνικό πληκτρολόγιο παίζει μετά (swype κτλ?).

Από screen protector παρήγγειλα αυτό: http://www.protectionfilms24.com/article/vikuiti-screen-protector-dqc160-zte-blade-48122.html

Έχω στο galaxy το ίδιο και είναι απλά εκπληκτικό!

Ακριβό το screen protector!

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Προσπαθώ να "ξεκλειδώσω" τη μνήμη στο ZTE μου αλλά όταν είναι να περάσω το firmaware και πατάω το menu+volume up+power button μένει στην οθόνη με το πράσινο ανθρωπάκι και δεν κάνει τίποτα άλλο. Γιατί;;;

Ορίστε πως να το κάνεις φίλε zoocra77 http://zte-blade.blogspot.com/2010/12/512mb-ram.html .

πέρασες τα driver? έτρεξες την εντολή fastboot ....

Εγώ παιδεύομαι με τα ελληνικά. Φόρτωσα το GreekIME αλλά βλέπω μόνο κεφαλαία γράμματα. Δεν υπάρχει το shift στο πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά μπορούμε να το επαναφέρουμε όπως ήταν πρίν. :shifty:

Το ξέρω. Απλά εκει που κάνει το update στο firmaware έχω κολλήσει και δεν το κάνει.

EDIT:Δεν ξέρω τι το έπιασε αλλά τώρα το κάνει κανονικά :-D

Δημοσ.

Το ξέρω. Απλά εκει που κάνει το update στο firmaware έχω κολλήσει και δεν το κάνει.

Δεν ξέρω τι το έπιασε αλλά τώρα το κάνει κανονικά :-D

Για πες και σε εμάς μην γίνει καμμιά πατάτα ή μάλλον καλύτερα δώσε ένα link για έκτακτη ανάγκη. :-D

Δημοσ.

Για το πώς θα κάνεις restore;

Ναι αν σου είναι εύκολο, καθώς πρώτη φορά θα το επιχειρήσω.

Θα βοηθήσει και άλλους πιστεύω. :)

Δημοσ.

Εγώ ακόμα δε το πείρα στα χέρια μου αλλά μόλις το πάρω σκέφτομαι να ξεκλειδώσω τη ram και να περάσω jellyfish .

Αλήθεια αν βγάλει πρόβλημα θα μπορώ να το κάνω restore όπως ήταν με 256 ram για να μην υπάρχει πρόβλημα με την εγγύηση ή για να μου περάσει η wind επίσημα 2.2 froyo ?

Δημοσ.

Ναι αν σου είναι εύκολο, καθώς πρώτη φορά θα το επιχειρήσω.

Θα βοηθήσει και άλλους πιστεύω. :)

Αν δεις στο link που έδωσα κάτω κάτω λέει οτι μόλις τελειώσεις κάνεις restore. Απλά ακολουθείς τις οδηγίες για restore. Εκτός αν λες για να ξαναεπαναφέρεις τη μνήμη στα 256, οπου δεν ξέρω και να σου απαντήσω :X

EDIT: Το ολοκλήρωσα με επιτυχία :-D . Διαδικασία 15 λεπτών και είναι πολύ εύκολο. Αν δεν με παίδευε για λίγο και αυτο που δεν έκανε το update στο firmware θα τελείωνα και πιο γρήγορα.

Παιδιά κάτι άλλο. Ξέρετε πως να αφαιρώ τις συντομεύσεις απο τις μικροεφαρμογές απο την κεντρική οθόνη;

Δημοσ.

Αν δεις στο link που έδωσα κάτω κάτω λέει οτι μόλις τελειώσεις κάνεις restore. Απλά ακολουθείς τις οδηγίες για restore. Εκτός αν λες για να ξαναεπαναφέρεις τη μνήμη στα 256, οπου δεν ξέρω και να σου απαντήσω :X

EDIT: Το ολοκλήρωσα με επιτυχία :-D . Διαδικασία 15 λεπτών και είναι πολύ εύκολο. Αν δεν με παίδευε για λίγο και αυτο που δεν έκανε το update στο firmware θα τελείωνα και πιο γρήγορα.

Παιδιά κάτι άλλο. Ξέρετε πως να αφαιρώ τις συντομεύσεις απο τις μικροεφαρμογές απο την κεντρική οθόνη;

Κρατάς πατημένη την συντόμευση και σου εμφανίζεται κάτω στο κέντρο της οθόνης ένας κάδος απορριμάτων. Drug and drop και καθάρισες! :)

Mε τον ίδιο τρόπο μπορείς να τους αλλάξεις θέση στην κεντρική οθόνη, όπου επιθυμείς ή να προσθέσεις άλλες συντομεύεις απο το μενού στην κεντρική οθόνη.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...