paylidis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 αν το πουλήσεις και πάρεις ενα blade θα ειναι σα να κρατας μια μπομπα στα χερια αου και θα μου μείνουν καμια 30-40 για hansaplast, γαζες, μπεταντιν και Lonarid?
mastor10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2011 Το έχουνε αλλά μου φαίνεται πως πρέπει να κάνεις τάμα για να το βρεις. Εγώ που προσπαθώ να το βρω εδώ και 2 βδομάδες μου είπαν σήμερα οτι τη Τρίτη θα το έχουν. ευχαριστω για τη πληροφορια πεδες καλα που μου το πατε να παω να κανω αυριο το πρωι ενα
ntopas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά το swype παίζει σε blade?? είδα αυτό αλλά δεν έχει κανείς το apk, να το βάζουμε κατευθείαν..
MiJ16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά το swype παίζει σε blade?? είδα αυτό αλλά δεν έχει κανείς το apk, να το βάζουμε κατευθείαν.. Το εγκατέστησα, αλλά έχω μόνο το apk που θα ξεκινησει το κατεβασμα και την εγκατασταση για να σου δωσω. Αν το θες στο στελνω. Αλλα έχει μόνο αγγλικά οπότε προσωπικά μου είναι άχρηστο!
ntopas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Το εγκατέστησα, αλλά έχω μόνο το apk που θα ξεκινησει το κατεβασμα και την εγκατασταση για να σου δωσω. Αν το θες στο στελνω. Αλλα έχει μόνο αγγλικά οπότε προσωπικά μου είναι άχρηστο! Νομίζω ότι βγαίνει σε δύο εκδόσεις μια που έχει μόνο Αγγλικά - Ισπανικά και μια Multilanguage..
MiJ16 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Νομίζω ότι βγαίνει σε δύο εκδόσεις μια που έχει μόνο Αγγλικά - Ισπανικά και μια Multilanguage.. Την multilanguage εγκατεστησα αλλα και πάλι δεν εχει ελληνικα!
moldovan20 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Από Δευτέρα θα πάω να το πάρω και εγώ μετά τα όσα διάβασα .. Ελπίζω στα 2-3 καταστήματα wind που έχει στις Σέρρες να το βρω
ntopas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Από Δευτέρα θα πάω να το πάρω και εγώ μετά τα όσα διάβασα .. Ελπίζω στα 2-3 καταστήματα wind που έχει στις Σέρρες να το βρω Κάτι έχω στο νου μου συμπολίτη... Θα σου στείλω pm τη Δευτέρα.... Όσο για το swype το έχει ένας φίλος σε htc wildfire και έχει ελληνικά (αλλά είναι έκδοση για το wildfire)
efo355 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδιά το swype παίζει σε blade?? είδα αυτό αλλά δεν έχει κανείς το apk, να το βάζουμε κατευθείαν.. Μια χαρά παίζει το swype το έχω βάλει εδώ και ένα μήνα στο blade.
ntopas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Να πάρω για Screen Protector αυτό ή αυτό ή μπορείτε να προτείνετε κάτι άλλο που ίσως έχετε δοκιμάσει? >το swype θα το βάλω μάλλον Δευτέρα ή Τρίτη...που θα μου έρθει το κινητό Μόνο εγώ σκέφτομαι για protector?? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2011 από ntopas
papars Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εσείς που το έχετε αρκετές μέρες, μπορείτε να δώσετε μερικές σελίδες για τους νέους στο android; π.χ. Έχω το αγγλικό blade και θα ήθελα να έχω ελληνικά στα SMS κλπ. έλεγα να βάλω το official της wind αλλά δεν τρέχει στην amoled μου. Υπάρχουν μερικά must have που πρέπει να κάνουμε ή να φορτώσουμε γενικώς; Για screen protector θα αποφύγω αυτά που είναι καθρέπτης. Στο ebay υπάρχουν και μερικά που είναι αρκετά ακριβά >€15 ευρώ. Και καλά της 3Μ. Υπερβολή; (σε σχέση με αυτά που έχουν 1.5 ευρώ)
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Η μπαταρία του πόσο κρατάει; Τρεις μέρες σας πηγαίνει;
moldovan20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Εγώ πάντως αύριο θα βγω στη γύρα να το ψάξω ..Από το μεσημέρι στο διάβασμα είμαι , αυτοί στο myphone δε παίζονται 200 σελίδες έκαναν για το blade Θα είναι η πρώτη φορά που θα δώσω λεφτά για κινητό (έχω ένα nokia που δεν είναι ούτε καν έγχρωμο αλλά κρατάει μπαταρία 10 μέρες ) και η μετάβαση αυτή πιστεύω θα είναι αρκετά δύσκολη ...
krokos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 ειχα t610 για πολλα χρονια. απο την στιγμη που πηρα το zte απορω πως αντεχα πριν...ασε που καταργησα και το λαπτοπ για τις περισσοτερες καθημερινες εργασιες.(email-forums-blogs κλπ)
PaNtErAz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Η μπαταρία του πόσο κρατάει; Τρεις μέρες σας πηγαίνει; Κρατάει 3 μέρες αν μιλάς νορμάλ και μπαίνεις περιστασιακά στο Ιντερνετ. Αν παίζεις όλη μέρα Angry Birds γ....ε τα υ.γ. Χθες δεν είμουν μόνος και τελείωσα 2 το βράδυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα