Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια δε θα ήταν καλύτερα η κουβεντα σχετικά με τη χρηση και τα λοιπα κολπα/χαρακτηριστικα του να μεταφερθει και να συνεχίσει κάπου αλλού; εδω μιλάμε για προσφορές και δεν είναι οτι καλύτερο να το βλέπει καποιος πανω πάνω γιατι θα θεωρηθεί οτι παίζει κάποια προσφορά...

Δημοσ.

το εχουνε ακομα αυτο στη wind?

Το έχουνε αλλά μου φαίνεται πως πρέπει να κάνεις τάμα για να το βρεις. Εγώ που προσπαθώ να το βρω εδώ και 2 βδομάδες μου είπαν σήμερα οτι τη Τρίτη θα το έχουν.

Δημοσ.

Πηγα και ρωτησα στην wind και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει διαθεσημο και το περιμενουν.Επισης οτι δεν κανουν ατοκες δοσεις με πιστωτικη.

Ειδα αυτο με 6 ατοκες:

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=402&category_id=87&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

αλλα ειναι Κρητη.Μπορω να το παρω απο καπου αλλου?

Δημοσ.

Ειδα αυτο με 6 ατοκες:

http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=402&category_id=87&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

αλλα ειναι Κρητη.Μπορω να το παρω απο καπου αλλου?

Από αυτό παρήγγειλα εγώ το ZTE για τον αδερφό μου.

Μέσα σε 2 εργάσιμες το είχα σπίτι μου (Πάτρα). :)

Δημοσ.

Και εγώ το είχα δει αλλά λέει 14 ημέρες παράδοση. Γι'αυτό και δεν το έχω παραγγείλει απο εκεί. Αλλά τώρα που λες και εσύ οτι στο φέραν σε 2 μέρες μου φαίνετε πως θα το ξανασκεφτώ.

Δημοσ.

Για να μην σε πάρω στον λαιμό μου, εγώ το είχα παραγγείλει πριν τα Χριστούγεννα και δεν θυμάμαι τι ακριβώς έγραφε στο "Διαθεσιμότητα".

Δεν χάνεις τίποτα όμως να πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσεις.

:)

Δημοσ.

Μάλλον απο βδομάδα θα πάρω ένα τηλεφωνάκι. Δεν έχω κάτι να χάσω.

Κάτι άκυρο. Πως έβγαλες αυτό το username??? Μου φαίνεται λίγο αστείο :P

Δημοσ.

Ήθελα να κάνω μια εγγραφή στα γρήγορα σε ένα site και όπως κοίταγα τριγύρω μου να βρω μια λέξη να χρησιμοποιήσω για username, έπεσα πάνω στο ινδικό χοιρίδιο που είχα εκείνη την εποχή για κατοικίδιο... :P :lol:

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται να το αγορασει, περασα σημερα το απογευμα απο καταστημα wind στα Ανω Πετραλωνα(δίπλα στον σταθμο του ηλεκτρικου), και τους ρωτησα αν έχουν. Μου ειπαν οτι περιμενουν παραγγελία για την Τρίτη, και μου πρότειναν να περάσω την Δευτερα το μεσημέρι να κάνω κρατηση. Οποτε οποιος ενδιαφέρεται, ας παει σε ενα κοντινο καταστημα να ρωτησει.

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται να το αγορασει, περασα σημερα το απογευμα απο καταστημα wind στα Ανω Πετραλωνα(δίπλα στον σταθμο του ηλεκτρικου), και τους ρωτησα αν έχουν. Μου ειπαν οτι περιμενουν παραγγελία για την Τρίτη, και μου πρότειναν να περάσω την Δευτερα το μεσημέρι να κάνω κρατηση. Οποτε οποιος ενδιαφέρεται, ας παει σε ενα κοντινο καταστημα να ρωτησει.

Από Τρίτη-Τετάρτη θα έχουν σχεδόν όλα τα Wind απόθεμα

Δημοσ.

Από Τρίτη-Τετάρτη θα έχουν σχεδόν όλα τα Wind απόθεμα

περασε το βαπόρι απο το hong kong απο γιβραλτάρ; :lol: :lol: :lol:

πραγματικά, είναι τόσο καλό ή ειναι η μανία του Android? Προσωπικά την ΖΤΕ την ξέρω από κάτι adsl modem-σαπουνια που εδινε altecnet όταν είχε το τριμηνο adsl 384 με 39,90 ολα πληρωμένα... Δε θεωρω όμως ότι απο θέμα αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής και ασφάλειας προς το χρήστη (SAR, μπαταρίες κλπ ακτινοβολίες κ.ο.κ.)..

Δημοσ.

περασε το βαπόρι απο το hong kong απο γιβραλτάρ; :lol: :lol: :lol:

πραγματικά, είναι τόσο καλό ή ειναι η μανία του Android? Προσωπικά την ΖΤΕ την ξέρω από κάτι adsl modem-σαπουνια που εδινε altecnet όταν είχε το τριμηνο adsl 384 με 39,90 ολα πληρωμένα... Δε θεωρω όμως ότι απο θέμα αξιοπιστίας, ποιότητας κατασκευής και ασφάλειας προς το χρήστη (SAR, μπαταρίες κλπ ακτινοβολίες κ.ο.κ.)..

Εμαθα οτι εχει και λαθρομεταναστες στο αμπαρι .. :P :lol:

Παντως εγω για σιγουρια αγορασα 2 μολις πρωτοβγηκαν ,ωστε αμα σκασει η μια κινεζια να εχω την αλλη :mrgreen: :-) :devil:

Δημοσ.

Εμαθα οτι εχει και λαθρομεταναστες στο αμπαρι .. :P :lol:

μπαααα... σιγα μην ερθουν οι κινέζοι τωρα στην Ελλάδα... Εδω οι Ελληνες προσπαθούν να διαφύγουν στην κίνα... :lol:

Προς τους γνώστες, εχω το 5800, τι θα κερδίσω και τι θα χάσω αν το πουλήσω και πάρω ενα blade...?

Δημοσ.

μπαααα... σιγα μην ερθουν οι κινέζοι τωρα στην Ελλάδα... Εδω οι Ελληνες προσπαθούν να διαφύγουν στην κίνα... :lol:

Προς τους γνώστες, εχω το 5800, τι θα κερδίσω και τι θα χάσω αν το πουλήσω και πάρω ενα blade...?

αν το πουλήσεις και πάρεις ενα blade θα ειναι σα να κρατας μια μπομπα στα χερια σου, ετοιμη να εκραγει :lol: :mrgreen: :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...