Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ενα θεμα οπου μιλαμε για ενα συγκεκριμενο κινητο, εσυ αυτο καταλαβες;

Απλα ισως ειδαν οτι η amoled μπορει να τους βγηκε πιο ακριβη, και οταν εχεις ενα κινητο με τοσο μικρο κοστος, ακομη και το ενα ευρω στην κατασκευη μετραει.

Το αν θα ξαναβγαλουν με amoled, αυτο κανεις δεν το ξερει, για την ωρα στην αγορα, καινουρια κομματια δεν υπαρχουν.

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Η μόνη που κατασκευάζει AMOLED οθόνες είναι η Samsung. Και η η καινούρια που έβγαλε την ονόμασε sAmoled η οποία είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΗ, αφού έχει τα πλεονεκτήματα όλων των υλοποιήσεων. Σύμφωνα πάντα με την Samsung, η ζήτηση για τέτοιες οθόνες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Γιαυτό σταμάτησε (προς το παρόν?) να δίνει τέτοιες οθόνες στις άλλες εταιρίες και τις κρατάει για να ικανοποιήσει μονο τα δικά της κινητά.

Έτσι αναγκάστηκαν όλοι να πάνε σε άλλες λύσεις, όπως πχ Ο μεγαλύτερος πελάτης της που ήταν η HTC, πλέον χρησιμοποιεί οθόνες της SONY (μια βελτιωμένη LCD).

Γνώμη μου είναι πάντως, πως η Samsung είδε ότι έχει την καλύτερη, με διαφορά, οθόνη και την κράτησε μόνο για πάρτι της για να κάνει μονοπώλιο

EDIT:

Κι έλεγα που τα έχω διαβάσει αυτά. Ορίστε το topic από έναν συνφορουμίτη μας. Τα γράφει απίστευτα καλά και κατανοητά:

http://www.insomnia.gr/topic/390669-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BF%CE%B8%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-samoled/page__p__3723878__fromsearch__1#entry3723878

Επεξ/σία από ninos30
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ε καλά δεν είναι και η "η καλύτερη, με διαφορά, οθόνη", είναι εντυπωσιακή χρωματικά και στο contrast.

Αυτό δεν την κάνει καλύτερη. Μου θυμίζει στα 80ς τα τεράστια ηχεία με τα πολλά μπάσα. Όσο πιο πολύ "μπαμ" έκανε τόσο πιο καλό ήταν :)

Το ίδιο και στη peekαρισμένη μουσική σήμερα. Ακούμε ένα τραγούδι και μας φαίνεται εντυπωσιακό όμως πρακτικά έχει χάσει τις μισές αρμονικές, στα αυτά μας όμως μας φαίνεται καλύτερο.

Μια καλή υλοποίηση LCD με IPS panel μπορεί να μην είναι εντυπωσιακό στην πρώτη ματιά αλλά είναι σίγουρα πιο ρεαλιστικό από τις κλασσικές AMOLED των Nexus One / Galaxy S.

Του Blade δεν την έχω δει, είμαι από τους κατόχους B02 (LCD)

Δημοσ.

LCD ή AMOLED;

Δεν ξέρω τι έχει, το γράφει κάπου πάνω στο τηλέφωνο; Δυστυχώς δεν παρέλαβα συσκευασία.

Το τηλέφωνο το αγόρασε συγγενής μου το 1ο δεκαπενθήμερο το Νοέμβριο και απλά το παρέλαβα τώρα.

Πάντως ότι και να έχει είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

LCD ή AMOLED;

Δεν ξέρω τι έχει, το γράφει κάπου πάνω στο τηλέφωνο; Δυστυχώς δεν παρέλαβα συσκευασία.

Το τηλέφωνο το αγόρασε συγγενής μου το 1ο δεκαπενθήμερο το Νοέμβριο και απλά το παρέλαβα τώρα.

Πάντως ότι και να έχει είναι πολύ καλή.

Αν είναι Νοέμβριο, κατά 99% Amoled. Τυχερούλης :)

Δημοσ.

πήγαινε στις ρυθμίσεις->Σχετικά με το τηλέφωνο και δες την έκδοση.

Β01=>AMOLED

B02=>LCD

Κατά γενικό κανόνα... υπάρχουν και B01 με LCD

Δημοσ.

WOW, έχω amoled. Όμως στη μνήμη γράφει total 208Μ.

Τώρα όμως σκέφτομαι μήπως και έχω πρόβλημα αφού περισσότερα τηλέφωνα έχουν LCD άρα μήπως τα hacks βγαίνουν μόνο για LCD;

Δημοσ.

Αν εννοείς για ROMs,σχεδόν όλες βγαίνουν και για Amoled και για LCD.

Καλό αυτό...

Έχετε βρει κάποια θήκη προστασίας και κάποιο πλαστικό οθόνης που να μην επηρεάζει την λειτουργία της?

Σε ένα σαμσουνγκ η οθόνη αφής με την προστασία γινόταν κακή στην απόκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...