samniotis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Τρανταχτό παράδειγμα ότι στο δικό μου παρότι η ρύθμιση του wifi ήταν να μήν κλείνει ποτέ, μετά απο λίγη ώρα έκλεινε με αποτέλεσμα να χάνω τις κλήσεις απο το skype Απο την άλλη του κολλητού μου, ουδέποτε του παρουσίασε πρόβλημα! Φιλε μου αυτο ρυθμιζεται απο τις επιλογες... Της αδερφης μου το zte ηταν ρυθμισμενο να μην κλεινει ποτε, αλλα εμενα το lg πχ ηταν ρυθμισμενο να κλεινει οποτε εσβηνε η οθονη για εξοικονομηση μπαταριας, αλλα επειδη ουτε κι εμενα μου αρεσει να κλεινει μονο του εψαξα λιγο τις ρυθμισεις και το βρηκα.. Αφου μπεις στο wifi settings πατα αλλη μια φορα το κουμπι menu και θα σου βγαλει επιλογη advanced Απο κει ρυθμιζεις το συγκεκριμενο θεμα (βαλε never στο wifi sleep policy), δεν ειναι προβλημα ψαξτε λιγακι τις ρυθμισεις Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang Φίλε μου, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση άλλα όπως αναφέρω και πιο πάνω, την συγκεκριμένη ρύθμιση είχα βάλει στο ΖΤΕ! ( Ρυθμίσεις Wi-Fi ->Σύνθετα ->Πολιτική κατάστασης αδράνειας Wi-Fi ->Ποτέ ) Απλά όποτε του την δώσει, πέφτει....Δηλαδή ενώ το η επιλογή Wi-Fi απο το widget είναι ενεργοποιημένη, το εικονίδιο που δείχνει την δύναμη του σήματος έχει χαθεί και δεν έχεις σύνδεση στο internet.
qsis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ε τοτε οντως πρεπει να ειναι δυσλειτουργια.. Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang
skim045 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Οπότε αξίζει ή όχι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό; Γιατί βλέπω μερικά ψιλοπροβληματάκια.
ninos30 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Οπότε αξίζει ή όχι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό; Γιατί βλέπω μερικά ψιλοπροβληματάκια. O συνδυασμός 159€ -> 512 RAM-hack -> custom 2.2 (FROYO) ROM (και αργότερα η επίσημη όταν βγει) είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΟΣ. Αν τώρα θέλεις να το συγκρίνεις με το Desire/Iphone/Nexus, δηλαδή κινητά των 550+, τότε ΝΑΙ θα βρεις κουσούρια. Αλλά 159 είναι αυτά Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2011 από ninos30
pournaras Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μια χαρα αξιζει το κινητακι, μην ξεχνας οτι πλεον δεν μιλαμε για κινητα με κλειστα μενου, αλλα με κανονικο OS και software, και σε αυτα δυστυχως ειναι αναποφευκτα και τα διαφορα bugs, και τα ψιλοπροβληματακια. Παιδικες ασθενειες θα τις ελεγα, που με τις νεες εκδοσεις του Android ολα θα διορθωθουν. Που να δεις τι bug και κακο κυκλοφορει και στα ακριβα κινητα.
skim045 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Και κάτι άλλο. Απο εγγύηση τι παίζει; Θα πάθει τίποτα και μετά τρέχα γύρευε ή θα είναι εντάξει;
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Και κάτι άλλο. Απο εγγύηση τι παίζει; Θα πάθει τίποτα και μετά τρέχα γύρευε ή θα είναι εντάξει; Αναλαμβάνει η ΤΙΜ το Service/ Αντικατάσταση DOA
alphas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Αναλαμβάνει η ΤΙΜ το Service/ Αντικατάσταση DOA Wind πλέον ;-)
ninos30 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Wind πλέον ;-) LOL. Ότι να' ναι. Που την θυμήθηκα....
REDODIN7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Οπότε αξίζει ή όχι να πάρω το συγκεκριμένο κινητό; Γιατί βλέπω μερικά ψιλοπροβληματάκια. Γνώμη μου ψαχτω και παρ το από εξωτερικό , με τα ίδια λεφτά έχεις οθόνη AMOLED και οχι LCD και επίσης σου δίνουν τον κωδικό ξεκλειδώματος της μνήμης χωρίς να χριαζετε να κάνεις πατέντες
Tetix Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Γνώμη μου ψαχτω και παρ το από εξωτερικό , με τα ίδια λεφτά έχεις οθόνη AMOLED και οχι LCD και επίσης σου δίνουν τον κωδικό ξεκλειδώματος της μνήμης χωρίς να χριαζετε να κάνεις πατέντες Τέρμα οι AMOLED λέμε... Μην παραπληροφορείτε...
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ναι, δεν υπαρχει Amoled πια, εκτος ισως απο τιποτε ξεχασμενα στο ebay, αλλα εκει παιζεις με τις πιθανοτητες. Οσο για τη μνημη, δεν δινουν κωδικο ξεκλειδωματος, απλα δεν ηταν ποτε κλειδωμενη. Ο κωδικος ξεκλειδωματος, ειναι για να ξεκλειδωσει το κινητο απο τις διαφορες εταιριες που το πωλουν πακετο.
xouzel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Ναι, δεν υπαρχει Amoled πια..... Τι παει να πει αυτο ;;;. Δε θα ξαναβγουν τηλεφωνα με τετοια οθονη ;;;
pournaras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 (επεξεργασμένο) Τι παει να πει αυτο ;;;. Δε θα ξαναβγουν τηλεφωνα με τετοια οθονη ;;; Σε ενα θεμα οπου μιλαμε για ενα συγκεκριμενο κινητο, εσυ αυτο καταλαβες; Απλα ισως ειδαν οτι η amoled μπορει να τους βγηκε πιο ακριβη, και οταν εχεις ενα κινητο με τοσο μικρο κοστος, ακομη και το ενα ευρω στην κατασκευη μετραει. Το αν θα ξαναβγαλουν με amoled, αυτο κανεις δεν το ξερει, για την ωρα στην αγορα, καινουρια κομματια δεν υπαρχουν. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2011 από pournaras
panosvlass Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Zte Blade με AMOLED οχι. Γενικα κινητα με AMOLED σιγουρα. Ισως και η ΖΤΕ μελλοντικα να το ξαναβγαλει με amoled ή κάποιο άλλο μοντέλο της πχ το επόμενο blade να έχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα