Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι μια διευκρίνηση για τις εφαρμογές του. Έχει λογισμικό γραφείου π.χ. Office Viewer και Editor όπως επίσης και pdf viewer / editor?? Και αν έχει μπορείς να κάνεις διαμόρφωση κειμένου και copy??

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

εχει αυτο ενσωματωμένο (την demo εκδοση)

documents to go

το οποιο σε καλύπτει απολυτα ως viewer..

αν το αγορασεις θα μπορεις να κανεις και editing ή να δημιουργείς δικά σου αρχεία

Δημοσ.

Μου ανακοινωσε κι εμενα φιλος μου που μενει στην Αγγλια, οτι το παραγγειλε, και σε λιγες μερες θα μου το στειλει (μαζι με δικα του πραγματα για να γλυτωσω μεταφορικα).

Εν αναμονη λοιπον, αντε να δουμε τι ψαρια πιανει.

110 λιρες η τιμη του =128,86 ευρω (απο το site της orange το πηρε).

Δημοσ.

Μου ανακοινωσε κι εμενα φιλος μου που μενει στην Αγγλια, οτι το παραγγειλε, και σε λιγες μερες θα μου το στειλει (μαζι με δικα του πραγματα για να γλυτωσω μεταφορικα).

Εν αναμονη λοιπον, αντε να δουμε τι ψαρια πιανει.

110 λιρες η τιμη του =128,86 ευρω (απο το site της orange το πηρε).

Πάντως το κινητό είναι το ίδιο τώρα πια δεν υπάρχει διαφορά απλά γλυτώνεις περίπου 25 ευρώ

Δημοσ.

Παίδες, βγήκε update στην modaco που κάνει την μνήμη από 256 -> 512ΜΒ !!!!!!

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327559/hungarian-zte-blade-sw-update-to-solve-memory-problem/

Σηκώθηκε και η διαδικασία:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327684/28-dec-guide-update-to-unlock-256mb-devices-to-512mb/

Και θα δείτε και στο κείμενο Greek -> CONFIRMED

Δημοσ.

Δηλαδή και τα εληνικά τηλέφωνα έχουν 512 ram αλλα είναι κλειδωμένα στα 256 έτσι;

YAP. Ηλίθιο μεν, πραγματικό δε.

Υποθέτουν ότι ο λόγος που το κάνουν είναι για να μπορούν να πουλάνε πιο εύκολα τα πιο ακριβά Smartphones...

Δημοσ.

Αφού κάνεις εγκατάσταση αυτό το fix πρέπει να περάσεις και custom rom μετά; Επειδή λίγο που είδα τη διαδικασία αυτό κατάλαβα

Δημοσ.

Εμένα είναι το κινητό 2+ βδομάδες στο service και δεν μπορώ να δοκιμάσω το update.

Η παρακάτω διαδικασία μού φαίνεται πιο εύκολη, γιατί κάνει backup/restore το κινητό και το επαναφέρει στην κατάσταση που το είχες πριν.

http://zte-blade.blogspot.com/2010/12/512mb-ram.html

Δημοσ.

Εμένα είναι το κινητό 2+ βδομάδες στο service και δεν μπορώ να δοκιμάσω το update.

Η παρακάτω διαδικασία μού φαίνεται πιο εύκολη, γιατί κάνει backup/restore το κινητό και το επαναφέρει στην κατάσταση που το είχες πριν.

http://zte-blade.blogspot.com/2010/12/512mb-ram.html

Εγώ που είμαι ΆΣΧΕΤΟΣ ακολούθησα κατά γράμμα τις οδηγίες του blog και τα κατάφερα!!!!

Το αποτέλεσμα των οδηγιών είναι να έχεις το τηλέφωνο σου όπως το είχες πριν τη διαδικασία με μοναδική αλλαγή 256->512 MB RAM :) :) :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητό είναι μια χαρά, κανείς δεν το κατηγόρησε - όπως και σε όλες τις εταιρίες, σε κάποια κομμάτια υπάρχει αστοχία.

Τρανταχτό παράδειγμα ότι στο δικό μου παρότι η ρύθμιση του wifi ήταν να μήν κλείνει ποτέ, μετά απο λίγη ώρα έκλεινε με αποτέλεσμα να χάνω τις κλήσεις απο το skype

Απο την άλλη του κολλητού μου, ουδέποτε του παρουσίασε πρόβλημα!

Φιλε μου αυτο ρυθμιζεται απο τις επιλογες...

Της αδερφης μου το zte ηταν ρυθμισμενο να μην κλεινει ποτε, αλλα εμενα το lg πχ ηταν ρυθμισμενο να κλεινει οποτε εσβηνε η οθονη για εξοικονομηση μπαταριας, αλλα επειδη ουτε κι εμενα μου αρεσει να κλεινει μονο του εψαξα λιγο τις ρυθμισεις και το βρηκα..

Αφου μπεις στο wifi settings πατα αλλη μια φορα το κουμπι menu και θα σου βγαλει επιλογη advanced

Απο κει ρυθμιζεις το συγκεκριμενο θεμα (βαλε never στο wifi sleep policy), δεν ειναι προβλημα ψαξτε λιγακι τις ρυθμισεις :P

Sent from my LG-P500 using the enemies of Pyongyang

Επεξ/σία από qsis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...