linkinpark4175 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 σε καταστημα Θα πρεπει να αφησω το κινητο και οταν τελειωσουν να περασω να το παραλάβω ή το κανουν εκεινη την ωρα?
ArisG88 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρεπει να αφησω το κινητο και οταν τελειωσουν να περασω να το παραλάβω ή το κανουν εκεινη την ωρα? Δε νομίζω να ξέρεις κανείς, θα το δούμε μόλις βγει η καινούργια έκδοση
efo355 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Θα πρεπει να αφησω το κινητο και οταν τελειωσουν να περασω να το παραλάβω ή το κανουν εκεινη την ωρα? οτι και να είναι εγώ δε θα πάω σε κατάστημα.Θα βάλω λογικά κάποια ρομ από modaco ή στη χειρότερη να βάλω τη ρομ της wind όλο και κάποιος θα την ανεβάσει.
MiJ16 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Εγκαταστήστε το Launcer Pro plus (3 δολάρια το Plus αλλά υπάρχει και free με λιγότερες δυνατότητες) και το Folder Organizer lite και θα κάνετε παπάδες με τις επιφάνειες εργασίας σας!
linkinpark4175 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δεν ειναι λιγο βαρυ το folder organizer? Sent from my ZTE-BLADE
panosvlass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το τσιμπησα και εγω το Blade. Μεχρι τώρα αν και πρώτη φορά με android ολα πανε μια χαρα. Το μονο θέμα είναι οτι δεν μπορώ με τίποτα να περάσω τους drivers σε winxp αλλα και ούτε και σε win7. Την βλεπει την συσκευη ζηταει drivers αλλα δεν δέχετε κανέναν απο αυτούς που κυκλοφορούν.Καμιά ιδέα?
argi73 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Το τσιμπησα και εγω το Blade. Μεχρι τώρα αν και πρώτη φορά με android ολα πανε μια χαρα. Το μονο θέμα είναι οτι δεν μπορώ με τίποτα να περάσω τους drivers σε winxp αλλα και ούτε και σε win7. Την βλεπει την συσκευη ζηταει drivers αλλα δεν δέχετε κανέναν απο αυτούς που κυκλοφορούν.Καμιά ιδέα? από εδώ http://www.zte.com.cn/cn/products/mobile/serviceSupport_download_165.jsp?fileName=P020100906390852017152.7z
fouros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 O driver που δούλεψε σε μένα (win 7 x64) είναι ο κάτωθι http://support.zte.com.cn/support/uploads/ZTE_Android%20USB_Driver_For_Microsoft_PC.rar
panosvlass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω και τους δυο.Θα δοκιμασω και θα αναφερω αν καταφερα τιποτα. Πάντως το Blade τα αξίζει τα λεφτα του και με το παραπάνω.
fouros Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ευχαριστω και τους δυο.Θα δοκιμασω και θα αναφερω αν καταφερα τιποτα. Πάντως το Blade τα αξίζει τα λεφτα του και με το παραπάνω. Σίγουρα τα αξίζει και το παραπάνω.Το έχω μια βδομάδα πρώτη επαφή με android (και γενικότερα πρώτο μου smartphone) και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πάντως επειδή έιχα και γω πρόβλημα με τους drivers σε win7 x64 δοκίμασα αυτούς που πρότεινε ο argi73 αλλά δεν ολοκληρωνόταν το installation . Βασικά ο arg73i με εβαλε να ψάζω το επίσημο site της zte οπότε βρήκα και το αρχείο που παρέθεσα παραπάνω.Το εγκαθιστάς (exe ειναι 1 αρχείο) και απλά κάνεις update τον driver του κινητού(από το device manager) στον φάκελο που εγακταστάθηκε ο driver.
MiJ16 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2010 Έχει κάνει κανένας αυτή την διαδικασία? http://androidforums.com/droid-all-things-root/176922-official-one-click-rooting-solution-droid-thread-d-d-latest-v2-0-4-a.html Δουλευει σε ZTE γιατι αναφερεται σε drivers της Motorola...?
orck Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2010 Οι drivers που λετε που χρησιμευουν; Εχω android κινητο (HTC Wildfire) αλλα δεν χρειαζεται καπου οδηγους για συνδεση με τον υπολογιστη.
nikos5800 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά δείτε τι παιχνιδαρα τρέχει το zte blade τρομερά γραφικά. m.youtube.com/watch?gl=US&client=mv-google&hl=el&v=Uv_LhPKsvdM
orck Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Τι να το κανεις που τρεχει τα παιχνιδια και εχει τρομερα γραφικα εαν δεν μπορεις να το αγορασεις. Δεν ειναι τυχαια τριτη η Wind, μαλλον εχει αποδεχθει την τριτη θεση.
efo355 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Τι να το κανεις που τρεχει τα παιχνιδια και εχει τρομερα γραφικα εαν δεν μπορεις να το αγορασεις. Δεν ειναι τυχαια τριτη η Wind, μαλλον εχει αποδεχθει την τριτη θεση. Και εμείς που το έχουμε αγοράσει πως το πήραμε; Το ότι ένα κινητό έχει τρελή ζήτηση δεν φταίει η εταιρεία. Σιγά μη ζητήσουμε και αύξηση τιμής για να μην αγοράζουν όλοι blade.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα