Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

EKTELESTES πολλά από τα προβλήματα είναι επειδή κόσμος έχε βάλει alpha froyo roms.

Και εγώ με froyo rom είμαι και έχω βάλει τις alpha 2, 3 και τώρα είμαι στην 4.

Η 4 είναι απόλαυση :rolleyes:

Είναι η ρομ που δίνει ένα παιδί στο myphone.

Επίσης λόγω του ότι το blade είναι φθηνό το πήρε κόσμος που δεν είχε ποτέ επαφή με smartphones και android και τους φαίνεται και λίγο βουνό.

Υπάρχει τρελός τεχνολογικός αναλφαβητισμός εδώ έξω.

Οσο πιο πολλοί αγοράζουν μια συσκευή τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να ακουστούν προβλήματα.

Για τα smartphone της acer που δεν τα έχει κανείς άκουσες για προβλήματα;

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πήρα στα 150 (μειωμένο φπα στην Τήνο)και μου φαίνεται πολύ καλό για τα λεφτά του.

Το μόνο κακό οι εφαρμογές που δεν μπορούν να εγκατασταθούν στην sd μνήμη λόγω 2.1

Αξίζει να βάλω άλλη rom για 2.2?

Δημοσ.

Η alpha4 ROM ειναι σταθερη? υπαρχουν καποια προβληματα????

Η Α4 ειναι σταθερη αλλα εχει καποια θεματακια ακομα. Δεν δουλευει το ραδιο, εμενα μου εκανε 2 φορες κολημα στην οθονη ξεκλειδωματος +οτι μαλλον καιει ελαφρα περισσοτερη μπαταρια απο την 2.1+task killer.Παντος ειναι εμφανως ποιο γρηγορη. Λογικα απο το νεο ετος θα βγει νεα 2.2 βασισμενη σε oficial εκδοση οποτε και αυτα τα ελαχιστα θα λυθουν.Επισεις συντομα ο paul θα βγαλει Α5.

Δημοσ.

Η Α4 ειναι σταθερη αλλα εχει καποια θεματακια ακομα. Δεν δουλευει το ραδιο, εμενα μου εκανε 2 φορες κολημα στην οθονη ξεκλειδωματος +οτι μαλλον καιει ελαφρα περισσοτερη μπαταρια απο την 2.1+task killer.Παντος ειναι εμφανως ποιο γρηγορη. Λογικα απο το νεο ετος θα βγει νεα 2.2 βασισμενη σε oficial εκδοση οποτε και αυτα τα ελαχιστα θα λυθουν.Επισεις συντομα ο paul θα βγαλει Α5.

Δυστιχως ομως για να παρουμε την Α5 απο τον Paul πρεπει να εχουμε premium/adfree account :unsure:

Δημοσ.

Το κινητό είναι μια χαρά, κανείς δεν το κατηγόρησε - όπως και σε όλες τις εταιρίες, σε κάποια κομμάτια υπάρχει αστοχία.

Τρανταχτό παράδειγμα ότι στο δικό μου παρότι η ρύθμιση του wifi ήταν να μήν κλείνει ποτέ, μετά απο λίγη ώρα έκλεινε με αποτέλεσμα να χάνω τις κλήσεις απο το skype

Απο την άλλη του κολλητού μου, ουδέποτε του παρουσίασε πρόβλημα!

Το θέμα δεν είναι με την συσκευή η οποία όπως και όλες οι συσκευές μπορεί να έχει κάποια ελλατωματικά κομμάτια άλλα το πώς αντιδρά η wind σε αυτό το θέμα που είναι και το πιό σοβαρό μιάς και εξαρχής διαφήμιζε ότι αν κάποιο κινητό έχει πρόβλημα γίνεται άμεση αντικατάσταση - π@π@ρι@ μάντολες για την ώρα! Μόλις είδαν ότι έγινε χαμός άρχισαν τις κουτσουκέλες.

Όσο για το φίλο παραπάνω που αναφέρει κάποιο πρόγραμμα σχετικά με το wifi, ναί όντως υπάρχει πρόγραμμα άλλα για πιό λόγο και εγώ και ο κολλητός μου να έχουμε πληρώσει τα ίδια χρήματα για μία συσκευή και η δικιά του να δουλεύει μια χαρά ενώ η δικιά μου να χρειάζεται το οποιοδήποτε πρόγραμμα για να δουλέψει? Άδικο, δέν νομίζετε?

Δημοσ.

Το κινητό είναι μια χαρά, κανείς δεν το κατηγόρησε - όπως και σε όλες τις εταιρίες, σε κάποια κομμάτια υπάρχει αστοχία.

Τρανταχτό παράδειγμα ότι στο δικό μου παρότι η ρύθμιση του wifi ήταν να μήν κλείνει ποτέ, μετά απο λίγη ώρα έκλεινε με αποτέλεσμα να χάνω τις κλήσεις απο το skype

Το θέμα δεν είναι με την συσκευή η οποία όπως και όλες οι συσκευές μπορεί να έχει κάποια ελλατωματικά κομμάτια άλλα το πώς αντιδρά η wind σε αυτό το θέμα που είναι και το πιό σοβαρό μιάς και εξαρχής διαφήμιζε ότι αν κάποιο κινητό έχει πρόβλημα γίνεται άμεση αντικατάσταση - π@π@ρι@ μάντολες για την ώρα! Μόλις είδαν ότι έγινε χαμός άρχισαν τις κουτσουκέλες.

Όσο για το φίλο παραπάνω που αναφέρει κάποιο πρόγραμμα σχετικά με το wifi, ναί όντως υπάρχει πρόγραμμα άλλα για πιό λόγο και εγώ και ο κολλητός μου να έχουμε πληρώσει τα ίδια χρήματα για μία συσκευή και η δικιά του να δουλεύει μια χαρά ενώ η δικιά μου να χρειάζεται το οποιοδήποτε πρόγραμμα για να δουλέψει? Άδικο, δέν νομίζετε?

Δεν μπορω να διαφωνησω με αυτο (και εγω εχω προμπλεμ με το γιουφι :P ) αλλα αμα το σκεφτουμε ετσι για ποιον λογο πηρε ο αλλος AMOLED οθονη και πηρα εγω TFT? τα ιδια λεφτα πληρωσαμε

Δημοσ.

Η wind δεν ξερει τι της γινεται. Για να μου Το αλλαξουν ΕΠΡΕΠΕ να παρω ΤΗΛΕΦΩΝΟ σε βυσμα-ακουσον ακουσον

ΒΡΕεεεεεεεεεεεεεεε Ουστ αλητες

Δημοσ.

το θέμα όμως είναι ότι το αν έχει tft ή amoled έχει να κάνει με την έκδοση του τηλεφώνου που φέρνει σκόπιμα ή τυχαία η εταιρία στην Ελλάδα ενώ το αν δουλεύει σωστά ή όχι το wifi έχει να κάνει με αστοχία υλικού ή software! B)

Δημοσ.

Αγόρασα το κινητό τη πρώτη μέρα και μάλιστα μόλις είχανε έρθει μόνο 2 συσκευές στο μαγαζί. Η πωλήτρια έπαθε πλάκα που πήγα και το ζήτησα. Μάλλον οι συσκευές που πρωτοήρθαν πρέπει να είχανε amoled. Οσοι αναφέρουν amoled τα πήραν αρχή αρχή. Σίγουρα είναι άδικο για τους υπόλοιπους αλλά και πάλι αξίζει με τα χίλια.

Οσο για τις froyo alpha μια χαρά είναι ειδικά στα παιχνίδια. Δε ξαναγυρνούσα στο eclair με τιποτα

Δημοσ.

Official Froyo απο Wind θα παρουμε Γεναρη? OTA ή πρεπει να παμε σε καταστημα να μας το αναβαθμισουν?

σε καταστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...