Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε, ποσοι ειναι ομως αυτοι που το εχουν παρει και δεν εχουν παραπονα, τους μετρησες?

Εγω το εχω και δεν μου εχει κανενα προβλημα.

This.

Στατιστικά πάντα σε ένα ποσοστό θα τους ξυνίζει/βρωμάει το οτιδήποτε.

Είναι απο τις καλύτερες αγορές EVER που έχω κάνει.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Α wait, δε μιλαμε δηλαδη για γενικα προβληματα, αλλα για καποια που μπορει να εβγαλαν οι καποιες ελαττωματικες συσκευες;

Γιατι αλλο να φανει σε ολους οτι υπαρχει γενικο προβλημα πχ στο wifi, κι αλλο να πουνε οτι εχουν 2-3-5-100 προβλημα και προσπαθουν να κανουν αλλαγη ως ελαττωματικο με την εταιρια (για να παρουν καποιο που δεν θα εχει).

Ουφ, κι ημουν ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια.

Δημοσ.

μην κοιτατε 1-2-5-10 τυχαία περιστατικά. Ας πουμε το 5800 που εχει ολοκληρη χαραμάδα πανω απο την οθόνη η οποια υπάρχει σε όλα του 1ου έτους κατασκευησ του - είναι πρόβλημα καθώς εκτός του ότι το βράδυ ειναι λιγο αντιαισθητική μιας κ "φευγει" φως απο εκει μπάζει και σκόνη...

Δημοσ.

Α wait, δε μιλαμε δηλαδη για γενικα προβληματα, αλλα για καποια που μπορει να εβγαλαν οι καποιες ελαττωματικες συσκευες;

Γιατι αλλο να φανει σε ολους οτι υπαρχει γενικο προβλημα πχ στο wifi, κι αλλο να πουνε οτι εχουν 2-3-5-100 προβλημα και προσπαθουν να κανουν αλλαγη ως ελαττωματικο με την εταιρια (για να παρουν καποιο που δεν θα εχει).

Ουφ, κι ημουν ετοιμος να ακυρωσω την παραγγελια.

Για γενικά προβλήματα μιλάμε.

Και απ όσο κατάλαβα, τα προβλήματα με την οθόνη τα έχουν οι άτυχοι που έπεσαν σε TFT αντί για Amoled. ο Efo που ποστάρει εδώ ήταν από τους τυχερούς που του έκατσε Amoled.

Ας πούνε και αυτοί που το πηραν απο δω αν δουλεύουν σωστά οι χάρτες / ράδιο, και αν έχουν TFT οθόνη αν τους τρεμουλιάζει όταν βάζουν μπλε / ροζ φόντο. ( φαντάζομαι είναι κάποια default backgrounds που υπάρχουν στο κινητό αυτά )

Υ.Γ. Και για να μη παρεξηγούμαστε, δε θέλω να πάρω το κινητό, το πρότεινα χθες σε 1 φίλο και δε θέλω να τον πάρω στο λαιμό μου με όσα διάβασα στο myphone. Παρέθεσα το Link πιο πάνω, όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!

Δημοσ.

Πολλοί στο myphone που κάνανε παράπονα για το wifi γκρινιάζανε επειδή το wifi έχανε τη σύνδεση. Βέβαια δεν είχανε αλλάξει τη ρύθμιση για να μένει συνδεδεμένο και όταν κλειδώνει η οθόνη.

Εγώ ξέρω ότι το έχω πάρει από τη πρώτη μέρα η κοπέλα μου το πήρε πριν 2 βδομάδες και ο αδερφός της το ίδιο πριν λίγες μέρες. Και οι 3 συσκευές είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα.

Επισης μη ξεχνάμε πως είναι πολλοί που θέλουνε τα πάντα τέλεια. Εχω μιλήσει με άνθρωπο που κάθονταν και έκανε σύγκριση του blade με το desire και έθαβε το blade....τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.

Πολλοί στο myphone που κάνανε παράπονα για το wifi γκρινιάζανε επειδή το wifi έχανε τη σύνδεση. Βέβαια δεν είχανε αλλάξει τη ρύθμιση για να μένει συνδεδεμένο και όταν κλειδώνει η οθόνη.

Εγώ ξέρω ότι το έχω πάρει από τη πρώτη μέρα η κοπέλα μου το πήρε πριν 2 βδομάδες και ο αδερφός της το ίδιο πριν λίγες μέρες. Και οι 3 συσκευές είναι μια χαρά κανένα πρόβλημα.

Επισης μη ξεχνάμε πως είναι πολλοί που θέλουνε τα πάντα τέλεια. Εχω μιλήσει με άνθρωπο που κάθονταν και έκανε σύγκριση του blade με το desire και έθαβε το blade....τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσ.

Efo, το Wifi είναι μόνο 1 από τα θέματα του.

Παίδες, όποιος θέλει διαβάζει στο Myphone και κρίνει μόνος του. Εγώ απ' όσα διάβασα, δε το ρισκάρω.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ AMOLED ΟΘΟΝΗ. Είναι λοταρία.

Δημοσ.

Efo, το Wifi είναι μόνο 1 από τα θέματα του.

Παίδες, όποιος θέλει διαβάζει στο Myphone και κρίνει μόνος του. Εγώ απ' όσα διάβασα, δε το ρισκάρω.

ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ AMOLED ΟΘΟΝΗ. Είναι λοταρία.

Τι να σου πω ο καθένας όπως νομίζει εμένα πάντως το κινητό μου έχει βγει άριστο.

Δημοσ.

Από το κουτί δεν μπορείς να καταλάβεις?

Όταν την δεις πως ξεχωρίζει?

Όχι δε μπορείς από το κουτί, γουρούνι στο σακί παίρνεις. Έχει αναφερθεί πιο πάνω πως την ξεχωρίζεις μετά αλλά δεν έχει και μεγάλο νόημα, αφού ήδη θα χεις παίξει λοταρία :P

Δημοσ.

Γενικά προβλήματα δεν υπάρχουν, εκτός ίσως απο το wi-fi που 1)συχνά οφείλεται απλά σε μία επιλογή στις ρυθμίσεις 2)υπάρχει ήδη το Blade wifi fix στο market

Σχετικά με τα άλλα "προβλήματα" αν σε αυτά προσθέτεις τα bugs που έχουν οι alpha froyo roms είναι άλλο θέμα...

Δημοσ.

Και απ όσο κατάλαβα, τα προβλήματα με την οθόνη τα έχουν οι άτυχοι που έπεσαν σε TFT αντί για Amoled. ο Efo που ποστάρει εδώ ήταν από τους τυχερούς που του έκατσε Amoled.

Ας πούνε και αυτοί που το πηραν απο δω αν δουλεύουν σωστά οι χάρτες / ράδιο, και αν έχουν TFT οθόνη αν τους τρεμουλιάζει όταν βάζουν μπλε / ροζ φόντο. ( φαντάζομαι είναι κάποια default backgrounds που υπάρχουν στο κινητό αυτά )

Υ.Γ. Και για να μη παρεξηγούμαστε, δε θέλω να πάρω το κινητό, το πρότεινα χθες σε 1 φίλο και δε θέλω να τον πάρω στο λαιμό μου με όσα διάβασα στο myphone. Παρέθεσα το Link πιο πάνω, όποιος ενδιαφέρεται για την αγορά ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!

Εχω την TFT εκδοση και δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα, και ναι εχω διαβασει ολες τις σελιδες της συζητησης στο myphone.gr πριν το παρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...