lary7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2010 Ιδεα δεν εχω , εγω απο ebay πηρα, απλα ενδεικτικα εβαλα αυτην...
MiJ16 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Ιδεα δεν εχω , εγω απο ebay πηρα, απλα ενδεικτικα εβαλα αυτην... Έχεις μήπως κάποιο link?Thanks!
samniotis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Eγώ βρήκα το λink απο ένα άλλο παιδί και το παρήγγειλα. είναι αυτό http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160392092128 τα 3 τεμάχια 0,77€ - να μήν σε πάρω στο λαιμό μου, σε άλλο φόρουμ τα παρέλαβαν, εγώ είπα ότι και μούφα να είναι, μόνο για τον κόπο τους χαλάλι το μισό ευρώ!
MiJ16 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2010 Eγώ βρήκα το λink απο ένα άλλο παιδί και το παρήγγειλα. είναι αυτό http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160392092128 τα 3 τεμάχια 0,77€ - να μήν σε πάρω στο λαιμό μου, σε άλλο φόρουμ τα παρέλαβαν, εγώ είπα ότι και μούφα να είναι, μόνο για τον κόπο τους χαλάλι το μισό ευρώ! Τα χτύπησα και εγώ αλλά για δείτε και αυτά http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=screen+protector+zte+blade+&_cqr=true&_nkwusc=screen+protecton+zte+blade&_rdc=1
samniotis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ μπήκα σε περιπέτειες τελικά (όχι με το screen protector) Mου έκανε παράπονα η γυναίκα μου ότι σταματούσε να λειτουργεί το wifi ενώ η επιλογή ήταν στο "ON" ρωτάω τον κολλητό μου που το έχει παραπάνω μέρες και μου λέει να απενεργοποιήσω μία επιλογή η οποία έσβηνε το wifi όταν έσβηνε η οθόνη. Το κάνω αυτό, το παρακαλουθώ για καμιά ώρα και βλέπω ότι πάλι έσβησε μόνο του - η επιλογή του wifi στην δεύτερη δεξιά οθόνη αναμένη άλλα αντί για κεραιούλα στην κεντρική είχε το G Το παίρνω, πάω στο κατάστημα και τί μου λένε? Ότι θα πρέπει να το ελέγξουνε και αν είναι πραγματικά βλάβη και όχο "φυσιολογική" συμπεριφορά της συσκευής θα το επιδιορθωσουνε και μόνο αν δεν φτιάχνεται θα το αλλάξουνε - καθίστε ρε παιδιά τους λέω, μία βδομάδα το έχω, εσείς δεν διαφημίζετε ότι αν έχει κάτι γίνετε αντικατάσταση? Οχι μου λένε, μόνο αν δεν φτιάχνετε. Τα παίρνω κρανίο, παίρνω και στην wind τηλέφωνο και ο μάστορας εκεί μου λέει τα ίδια. Και το θεικό - εγώ το έχω μία βδομάδα άλλα αυτοί θα μου δωσουν απάντηση για το τί θα γίνει λογικά μετά τα Χριστούγεννα! Εννοείται ότι αν μέχρι την Τετάρτη δεν μου το αντικαταστήσουν, πάω να τους καταγγείλω όπου βρώ! Προφανώς ζορίστηκαν με τις επιστροφές και αρχίσαν τα κολπάκια οι μαμούχαλοι!
linkinpark4175 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Μπες και βαλε το 3G Watchdog ή καποια αλλη εφαρμογη (APN on/off, JuiceDefender) που κραταει το APN κλειστω. Εγω το χρησιμοποιω για να κλεινει το 3G μολις περασει το οριο των MB που εχω δωρεαν ιντερνετ αλλα μπορεις να το χρησιμοποιησεις και για να το κλειδωσεις τελειως
oldnew Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Χθες περασα εκδοση froyo 2.2 απο modaco και το κινητο (SF) φαινεται να ανταποκρινεται πολυ καλυτερα! Χρειαζεται μονο προσοχη γιατι καποιες ROM ειναι μονο για κινητα με OLED, ενω καποιες τρεχουν και στα TFT Blade. Για οποιον δεν νιωθει σιγουρος καλυτερα να περιμενει μια official 2.2, που μαλλον θα βγει απο γεναρη. Να πω επισεις πως απο οτι διαβαζω τα AMOLED τελειωσαν ακομα και στην αγγλια, και εκει με TFT τα δινει πλεων η orange οποτε μονο για την μνημη δεν ξερω αν αξιζει καποιος να χασει την εγγυηση. Δεν κανείς ένα οδηγό στα Ελληνικα ειδικά για το blade, για root, custom rom μιας και το έκανες; Θα βοηθήσεις πόλους που το πήραν.
AzaZyL Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2010 Ρε παιδιά αγόρασα μια 4αρα κάρτα μνήμης. Έχω περάσει το clockwork mod και το έχω rooted με z4root. Τι πρέπει να κάνω για να βάλω την κάρτα μνήμης? Και κάτι ακόμα δεν μου δουλεύει το android enabler με αποτέλεσμα να μην βλέπω τισ πιο πολλές εφαρμογές..
linkinpark4175 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 ξερει κανεις πως μπορω να βγαλω τελειως το SuperUser απο το blade? δοκιμασα κατι adb εντολες αλλα δεν δουλεψε.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Απ όσο διαβάζω και στο Myphone την έφαγε πολύς κόσμος τελικά με την αγορά του Blade..κρίμα, και χθες βράδυ το πρότεινα σε 1 φίλο, αλλά μετα τα όσα διάβασα και τα κόλπα της Wind που δεν αλλάζει τις συσκευές όπως έλεγε, θα του κάνω άλλη πρόταση...
pournaras Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Σε τι πραγμα την εφαγε; Μην την παθουμε και οι υπολοιποι.
efo355 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ πάντως που το έχω το κινητό από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα μου έχει βγει άψογο. Επίσης αυτοί που κάνουν παράπονα στο myphone είναι 2 με 3 άτομα από ότι θυμάμαι. Παιδιά μη το ψάχνεται δεν υπάρχει συσκευή που να ρίχνει το blade. Παίρνεις blade με 159 ή πας απευθείας για 400 ευρώ και πάνω. Τα ενδιάμεσα τα έχει σκοτώσει όλα.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Σε τι πραγμα την εφαγε; Μην την παθουμε και οι υπολοιποι. Δεν είδες πιο πάνω τι λέει και ο Samniotis;; Βγάζουν πολλά προβλήματα απ' ότι φαίνεται. Αν διαβάσεις αυτό το θέμα: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286533&page=85 Θα δεις ότι αρκετά άτομα το γύρισαν πίσω και όχι 3-4 όπως λέει ο Efo και άλλοι που δε το γύρισαν το κρατάνε έχοντας προβλήματα. Προβλήματα με: - Wifi - Χάρτες και Ραδιόφωνο - Τρεμούλιασμα στην οθόνη όταν έχεις μπλε / ροζ φόντο - Ποιότητα κατασκευής Ενδεικτικά παραθέτω μήνυμα από τον χρήστη CKB: " Παιδιά δυστυχως η Wind ειναι.... Μετα απο δευτερο ελλατωματικο τηλεφωνο εντος μιας εβδομαδας, ζητησα επιστροφη χρηματων. Στο καταστημα μου ειπαν οτι "Δεν το προβλεπει η Wind". Βρηκα τον Αστικο Κωδικα, μιλησα με το δικηγορο μου και με Συνηγορο του Καταναλωτη και ο τελευταιος με παροτρυνε να μιλησω με τα κεντρικα και να τους αναφερω τη νομοθεσια καθως και οτι δικαιουμαι να κανω καταγγελια εφοσον δεν ικανοποιηθει το αιτημα μου για επιστροφη χρηματων. ...Κλαιν Μαιν.... Μου ειπαν πως επιστροφη χρηματων δε γινεται και πως θα μου αλλαζουν συσκευη (μετα απο επιβεβαιωση του τεχνικου τμηματος) μεχρι να πετυχω συσκευη που να λειτουργει κανονικα. Εκανακι εγω την καταγγελια μου και ηρεμησα. Αν παιδια σας γειωνουν κι εασς, βουρ στο ψαχνο. Αν φανε καμια δεκαρια καταγγελιες, να δουμε θα εγκρινουν επιστροφη χρηματων? " Άλλο μήνυμα από τον χρήστη BMW_E36: Nα βρασω την ποιοτητα κατασκευης.. Ουτε 12 ωρες συμπληρωσε, και χαλασε.. Η καρτα μνημης δεν κανει καλη επαφη, με αποτελεσμα να μου γραφει συνεχεια "απροσμενη αφαιρεση καρτας microSD", στα καπακια την ξαναδιαβαζει και την ξαναχανει... Ολη την ωρα αυτο κανει.. Αν ξαναπαρω κινεζικο να μου κοπουν τα χερια.. δεν μπορουσαν να βαλουν ενα σωστο κουμπωμα και βαλαν αυτη την ψευτικη βλακεια????
linkinpark4175 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2010 Φιλε, ποσοι ειναι ομως αυτοι που το εχουν παρει και δεν εχουν παραπονα, τους μετρησες? Εγω το εχω και δεν μου εχει κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα