Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Πήρα πριν από δύο μέρες το zte blade από την wind αλλά έχω μερικά θεματάκια. Καταρχήν το λειτουργώ με καρτοκινητή whatup και έχω το android 2.1 που είχε. Η πλοήγηση GPS δεν μου δουλεύει. Μπαίνω μέσα και κολλάει στο αναμονή για τοποθεσία. Επίσης το internet με wifi μπαίνει κανονικά αλλά με 3g-gprs τίποτα. (στις ρυθμίσεις δικτύου μου λέει αποτυχία σύνδεσης). Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? (να ενεργοποιήσω gprs η τπτ τέτοιο?) Θέλω να βάλω τα 500mb με 5 ευρώ.

http://greekandroid.blogspot.com/2010/07/mms.html

http://greekandroid.blogspot.com/2010/08/apn-internet.html

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

είναι κάμποσος κόσμος που τους έκατσαν ελλατωματικά. αν πιστεύεται ότι αξίζει να το ρισκάρετε για παραπάνω ραμ καλή τύχη :rolleyes:

Να αναφέρω μόνο ότι η οθόνη του blade απο wind έχει περάσει όλα τα <<τεστ>> παιδιά και κατά 99,99% είναι amoled.

οσοι έχετε blade κλείστε τα φώτα να μη μπαίνει φώς και τρέξτε μια μαύρη επιφάνεια στην οθόνη. Θα παρατηρήσετε ότι δεν έχει καθόλου backlight bleeding κάτι που είναι χαρακτηριστικό των amoled οθονών.

Και για όσους δε μπορούν να περιμένουν http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324786/03-dec-alpha2-alpha3-wip-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen-heavily-fixed-chinese-leak/

Τρέχω την alpha 2 από χτες και σας πληροφορώ ότι τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν απίστευτα καλά.

Δημοσ.

είναι κάμποσος κόσμος που τους έκατσαν ελλατωματικά. αν πιστεύεται ότι αξίζει να το ρισκάρετε για παραπάνω ραμ καλή τύχη :rolleyes:

Να αναφέρω μόνο ότι η οθόνη του blade απο wind έχει περάσει όλα τα <<τεστ>> παιδιά και κατά 99,99% είναι amoled.

οσοι έχετε blade κλείστε τα φώτα να μη μπαίνει φώς και τρέξτε μια μαύρη επιφάνεια στην οθόνη. Θα παρατηρήσετε ότι δεν έχει καθόλου backlight bleeding κάτι που είναι χαρακτηριστικό των amoled οθονών.

Και για όσους δε μπορούν να περιμένουν http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324786/03-dec-alpha2-alpha3-wip-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen-heavily-fixed-chinese-leak/

Τρέχω την alpha 2 από χτες και σας πληροφορώ ότι τα περισσότερα παιχνίδια τρέχουν απίστευτα καλά.

Με αυτά εδώ τί γίνεται?

>Known issues (alpha3 - fixes to follow where possible)
Backlights on keypad not working (not supported in Chinese kernel)
FM Radio is cutting out after a few seconds (cause TBC)
Coarse location (location from WiFi / 3G) does not appear to be working (cause TBC).GPS is working great.

Τουλάχιστον για το ραδιόφωνο νομιζω είναι σημαντικό!

Δημοσ.

δεν ακούω ραδιόφωνο από το blade. ούτε το χρησιμοποιώ σαν mp3 player. Εχω ξεχωριστό mp3 player

To Coarse location (location from WiFi / 3G) δουλεύει κανονικά όπως και το gps.

Δημοσ.

Για να το λένε θα ισχύουν.

Μπορείς να κάνεις ένα backup τη ρομ σου και να βάλεις και εσύ το froyo.

Δημοσ.

Στο site αναφέρει ότι το συγκεκριμένο release είναι μόνο για led οθόνη (san francisco)

>This ROM is only for OLED equipped San Franciscos - do not attempt to install on TFT equipped devices!

Εσύ το πέρασες στο Blade της wind και τρέχει κανονικά?

Δημοσ.

Ναι αν γινεται θα ηθελα και εγω καποιο λινκ για rom. Θα παω να το αγορασω την πεμπτη και θελω να τρεξω και κανενα game ;)

Δεν εχω ξαναπαρει android αρα δεν ξερω τι παιζει.

Η Νοκια τα ξυνει και για να βγαλει to C6-01 θα κανει κανενα μηνα ακομα... (ενω οι αρκετες χωρες τις ευρωπης και οχι μονο το εχουν ηδη εδω και καμια 2-3 βδομαδες)

αρα αντε γειααα παμε για ΖΤΕ

Δημοσ.

Στο site αναφέρει ότι το συγκεκριμένο release είναι μόνο για led οθόνη (san francisco)

>This ROM is only for OLED equipped San Franciscos - do not attempt to install on TFT equipped devices!

Εσύ το πέρασες στο Blade της wind και τρέχει κανονικά?

ναι, πόσες φορές πρέπει να λέω τα ίδια πράγματα; :rolleyes:

Το blade της wind έχει amoled οθόνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...