Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδιά αν αγοράσω το San Francisco από ebay Αγγλίας δεν θα έχει εγγύηση Ελλάδα ε?

Αφού την ξέρεις την απάντηση από μόνος σου τί ρωτας; Φυσικά και δεν θα έχεις απο πουθενά εγγύηση

Δημοσ.

Αφού την ξέρεις την απάντηση από μόνος σου τί ρωτας; Φυσικά και δεν θα έχεις απο πουθενά εγγύηση

καλά μη θυμώνεις... :)

Δημοσ.

καλά μη θυμώνεις... :)

Οχι βρε δε θυμώνω :rolleyes:

Απλά καμμιά φορά τα γραπτά έχουν το μειονέκτημα ότι δε συνοδεύονται με εκφράσεις του προσώπου και μπορεί να παρεξηγηθούν :mellow:

Δημοσ.

Ενταξυ, μη σε περνει και απο κατω, μια παραμετροποιηση χρειαζεται αρχικη και μετα δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα αυτη ειναι και η ομορφια του android, το οτι μπορεις να προσθεσεις-αλλαξεις πολλα πραγματα.Αν βεβαια σε κουραζει αυτο τοτε καλυτερα ισως τα wm.

Δημοσ.

Ενταξυ, μη σε περνει και απο κατω, μια παραμετροποιηση χρειαζεται αρχικη και μετα δεν θα εχεις προβλημα. Αλλα αυτη ειναι και η ομορφια του android, το οτι μπορεις να προσθεσεις-αλλαξεις πολλα πραγματα.Αν βεβαια σε κουραζει αυτο τοτε καλυτερα ισως τα wm.

μα να μην μπορω να βρω πως σβηνω πολλες επαφες με την μια? lol!

Δημοσ.

Κανεις τις επαφες sync με googlemail, επεξεργαζεσαι οτι επαφες θελεις και μετα τις ξαναπερνας στο κινητο ή πας menu->contacts->meny0>delete και διαλεγεις απο εκει..... Λιγο ψαξιμο θελει, δεν ειναι οτι εχει προβλημα το android αλλα εχει τοσες δυνατοτητες που θελει να ψαχτεις αρκετα.

Δημοσ.

Κανεις τις επαφες sync με googlemail, επεξεργαζεσαι οτι επαφες θελεις και μετα τις ξαναπερνας στο κινητο ή πας menu->contacts->meny0>delete και διαλεγεις απο εκει..... Λιγο ψαξιμο θελει, δεν ειναι οτι εχει προβλημα το android αλλα εχει τοσες δυνατοτητες που θελει να ψαχτεις αρκετα.

τα εκανα βρε συ αυτα αλλα στο μενου που λες εχει delete για να διαλεξω εγω τις επαφες για διαγραφη και η επιλογη γινεται με το να τσεκαρω τα κουτακια ενα ενα επι 600 επαφες???

Δημοσ.

Αν ξαναπατήσεις μενου σε αυτή την οθόνη δεν έχει "επιλογή όλων"; Εναλλακτικά υπάρχει και το delete all contacts στο market.

Δημοσ.

μετα απο συμβιωση μιας ημερας με το android τελικα δεν το μπορω και παραμενω στα wm :D

ευχαριστω ολους που μου απαντησαν

νομίζω ότι τώρα πλέον, επισήμως, έχω ακούσει τα πάντα. No offense.

Δημοσ.

Πηγα σημερα λοιπον στην Wind, και ρωταω την κοπελα που δουλευε εκει αν υπαρχουν διαθεσιμες συσκευες ZTE Blades. Μου απανταει Ναι.

Της λεω οκ θα το παρω. Με ρωταει: Συσκευη απλα ή συμβολαιο? λεω σκετη συσκευη.

Μου λεει, οκ παω να φερω. γυρναει με αδια χερια, και μου λεει πως δυστηχως 'τελειωσαν'. Την ρωταω ποτε θα φερετε μου λεει το Σαββατο με Δευτερα.

:unsure:

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα το ZTE Blade είναι άψογο, περιμένω το official android 2.2 froyo για 3d hardware acceleration και app to SD για να ολοκληρωθεί επιτυχημένα η αγορά, το μόνο μελανό σημείο το ότι δέν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να περάσω σωστά τούς ελληνικούς χαρακτήρες των επαφών από outlook 2007 ή Mozilla Thunderbird 3.1.6 στό Gmail για να τις συνγχρονίσω με το τηλέφωνο

please HELP!!!

Δημοσ.

Αν ξαναπατήσεις μενου σε αυτή την οθόνη δεν έχει "επιλογή όλων"; Εναλλακτικά υπάρχει και το delete all contacts στο market.

νομίζω ότι τώρα πλέον, επισήμως, έχω ακούσει τα πάντα. No offense.

@shodan

οχι δεν ειχε επιλογη ολων γιαυτο παραξενευτηκα!

@arxaggelos

non taken ισως στο μελλον μου κατσει το ανδροειδες :lol:

Δημοσ.

Γεια σας. Πήρα πριν από δύο μέρες το zte blade από την wind αλλά έχω μερικά θεματάκια. Καταρχήν το λειτουργώ με καρτοκινητή whatup και έχω το android 2.1 που είχε. Η πλοήγηση GPS δεν μου δουλεύει. Μπαίνω μέσα και κολλάει στο αναμονή για τοποθεσία. Επίσης το internet με wifi μπαίνει κανονικά αλλά με 3g-gprs τίποτα. (στις ρυθμίσεις δικτύου μου λέει αποτυχία σύνδεσης). Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? (να ενεργοποιήσω gprs η τπτ τέτοιο?) Θέλω να βάλω τα 500mb με 5 ευρώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...