samniotis Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Χωρίς να θέλω να γίνω γραφικός, άλλα βρε παιδιά εδώ θα μπεί ο καθένας για να ενημερωθεί για το αν τελικά το συγκεκριμένο τηλέφωνο με την πολύ καλή τιμή για αυτά που προσφέρει τελικά αξίζει ή μήπως έχει κάποιο λάκο η φάβα! Ουσιαστικά δηλαδή περιμένει να διαβάσει σχόλια απο ανθρώπους που το έχουν ήδη αγοράσει και το παιδεύουν και να διατυπώσει ο ίδιος της απορίες του. Σχόλια επί προσωπικού και διαμάχες σχετικά με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός κατά την ταπεινή μου γνώμη δεν έχουν θέση και γενικά δεν αρμόζουν! Μήν με παρεξηγήσετε, δεν έχω σκοπό ούτε να αντιδικήσω, ούτε να την πώ σε κανένα, απλά είναι ο τρόπος μου να πώ "ειρήνη υμίν!" Πάντα φιλικά
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) 1--πως και που βαζω δικους μου ηχους κλησης και μηνυματων?(απο το παλιο κινητο μου) 2--βλεπω οτι συχνα τα βελακια διπλα απο το G αναβοσβηνουν,τι κατεβαζει?αφου δεν εχω βαλει κατι να κατεβαζει! 3--γραφω μηνυμα και στους 70 χαρακτηρες χρεωνει 2ο μηνυμα! 4--"προφιλ" υπαρχουν καπου?δηλαδη να εχω αλλη ενταση για οταν ειμαι στη δουλεια αλλη οταν ειμαι σπιτι και να μπορω ευκολα να εναλλασω μεταξυ τους? 7--πως γινεται να μην κλεινει οθονη και να κλειδωνει οταν σερφαρω και σταματησω για λιγο?να σβηνει η οθονη οκ αλλα οχι να κλειδωνει? 8--κατεβασα τον οπερα μινι απο το μαρκετ αλλα δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από fuorigioco1981
samniotis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα το βράδυ πήγα μια βόλτα απο τον κολλητό και το είδα απο κοντά! Όντως πολύ αξιοπρεπές και καλό smartphone - να πώ επίσης ότι το είχε φισκάρει στις εφαρμογές σε σημείο που έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης (κλασικός!) Αυτό που μας δημιούργησε μία αρκετά μεγάλη απορία, πιο πολύ λόγω ασχετοσύνης και εδώ είναι που χρειαζόμαστε τα φώτα των πιο έμπειρων είναι κάτι σχετικά με την μνήμη! Ενώ η συσκευή υποτίθεται ότι έχει 256ΜΒ ram (αν και δεν αναφέρεται σε κάποια specs στο βιβλίο οδηγιών) στο μενού συγκεκριμένα έγραφε "Συνολική μνήμη 161ΜΒ" όπως και "Μνήμη σε χρήση 131ΜΒ" και "Ελεύθερη μνήμη 30ΜΒ" Ξέρει κανείς τι γίνεται η υπόλοιπη μνήμη απο τα 161 μέχρι τα 256 και γιατί δεν αναφέρεται ώς 256 στην συνολική?
lary7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 2--βλεπω οτι συχνα τα βελακια διπλα απο το G αναβοσβηνουν,τι κατεβαζει?αφου δεν εχω βαλει κατι να κατεβαζει! 3--γραφω μηνυμα και στους 70 χαρακτηρες χρεωνει 2ο μηνυμα! 7--πως γινεται να μην κλεινει οθονη και να κλειδωνει οταν σερφαρω και σταματησω για λιγο?να σβηνει η οθονη οκ αλλα οχι να κλειδωνει? 8--κατεβασα τον οπερα μινι απο το μαρκετ αλλα δεν εχει ελληνικα στο πληκτρολογιο! 2)Καλυτερα να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρησιμοποιεις 3)Κατεβαζεις το handcent απο μαρκετ δωρεαν 7)Δεν το εχω ψαξει 8)Βαλε το HTC-IME mod και αλλαξε το input methode
ArisG88 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Σήμερα το βράδυ πήγα μια βόλτα απο τον κολλητό και το είδα απο κοντά! Όντως πολύ αξιοπρεπές και καλό smartphone - να πώ επίσης ότι το είχε φισκάρει στις εφαρμογές σε σημείο που έβγαζε συνέχεια μήνυμα ότι η μνήμη είναι πλήρης (κλασικός!) Αυτό που μας δημιούργησε μία αρκετά μεγάλη απορία, πιο πολύ λόγω ασχετοσύνης και εδώ είναι που χρειαζόμαστε τα φώτα των πιο έμπειρων είναι κάτι σχετικά με την μνήμη! Ενώ η συσκευή υποτίθεται ότι έχει 256ΜΒ ram (αν και δεν αναφέρεται σε κάποια specs στο βιβλίο οδηγιών) στο μενού συγκεκριμένα έγραφε "Συνολική μνήμη 161ΜΒ" όπως και "Μνήμη σε χρήση 131ΜΒ" και "Ελεύθερη μνήμη 30ΜΒ" Ξέρει κανείς τι γίνεται η υπόλοιπη μνήμη απο τα 161 μέχρι τα 256 και γιατί δεν αναφέρεται ώς 256 στην συνολική? Χρησιμοποιεί και το OS μνήμη
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 2)Καλυτερα να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρησιμοποιεις 3)Κατεβαζεις το handcent απο μαρκετ δωρεαν 7)Δεν το εχω ψαξει 8)Βαλε το HTC-IME mod και αλλαξε το input methode κατσε δηλαδη χρειαζεται αλλο πληκτρολογιο για να γραψουμε 160 ελληνικους χαρακτηρες?το μανισιο δεν γραφει 160?εχει το touchpal και το android πληκτρολογιο που ομως αυτο δεν εχει καν ελληνικα! αυτο με τον οπερα δεν το καταλαβα!τι σχεση εχει η htc? αυτο το htc-ime mod τι ειναι προγραμμα που το βρισκω?ευχαριστω!
Nimuro Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ θα πω την βλακεία μου... για μένα είναι πιο απλά ακόμα: έχω ένα Μotorola RAZR V3 το οποίο κλείνει πόσα χρόνια? 5-6? πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσα να κάνω με ένα smart phone αφού ούτε Πρωταθλητή διαβάζω ούτε Kinder τρώω!!! Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να αλλάζει κάθε χρόνο κινητό? Βασικά αυτό ήταν το πρώτο post σου και λες πως δεν καταλαβαίνεις τι θα μπορούσες να κάνεις με ένα smartphone. Επειδή το 99% των χρηστών εδώ δεν σε ξέρουν, λόγω των ανθρώπινων συμβάσεων για την επικοινωνία, όταν κάνεις ένα τέτοιο post ο άλλος δεν καταλαβαίνει πως λες πως δεν χρειάζεται σε εσένα συγκεκριμένα αλλά πως δεν χρειάζεται σε κάποιον γενικά. Ενισχύεις μάλιστα και αυτό τον τρόπο ανάγνωσης του post λέγοντας "κάποιος γιατί να αλλάζει κάθε χρόνο κινητό". Τώρα για το γιατί μπορεί να αλλάζει κανείς κινητό κάθε χρόνο θα πω απλά την περίπτωση μου. Είχα ενάμιση χρόνο ένα Nokia 5800 με το οποίο έκανα τις βασικές δουλειές μου είτε πολύ αργά είτε με μη βέλτιστο τρόπο. Πήρα το Blade και κάνω ό,τι χρειάζομαι στην καθημερινότητα μου με ΠΟΛΥ λιγότερες ενοχλήσεις, κολλήματα ενώ μου προσθέτει λειτουργικότητα. Γιατί γενικά προτιμώ ένα smartphone από ένα dumbphone? Γιατί α) μου χρειάζεται να παρακολουθώ mails/fora όσο είμαι έξω χωρίς να κάθομαι συνέχεια σε ένα pc και β) μου δίνει κάτι να κάνω όσο περιμένω το λεωφορείο/ταξιδεύω/ο,τιδήποτε άλλο. Τέλος, το "τα πήρα" γράφεται με η και όχι με ει, εφόσον δεν μιλάς για "πείρα", οπότε μάλλον αυτό που ήθελες να γράψεις θα ήταν "Ταπηροκρανίαση". Συνολικά παιδιά αν και απαιτητικός χρήστης είμαι σχεδόν απόλυτα ικανοποιημένος από το ZTE Blade. Είναι ελάχιστα πιο "αργό" από ό,τι θα ήθελα και με ελάχιστα μικρότερη αυτονομία από ότι θα περίμενα από μια συσκευή που θα πλήρωνα 300-400 ευρώ. Για τα 160 που έδωσα όμως πιστεύω πως είναι απίστευτο και πραγματικά αισθάνθηκα τυχερός που δεν τα έσκασα για το LG P500.
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 2)Καλυτερα να κλεινεις το 3G οταν δεν το χρησιμοποιεις 3)Κατεβαζεις το handcent απο μαρκετ δωρεαν 7)Δεν το εχω ψαξει 8)Βαλε το HTC-IME mod και αλλαξε το input methode ποιο font pach του handcent?
stalek Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ξερουμε αν θα εχει flash στο browser μετα την 2.2 ????
efo355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Ξερουμε αν θα εχει flash στο browser μετα την 2.2 ???? Οχι δυστηχώς δεν θα έχει δεν υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή
lary7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) ποιο font pach του handcent? Tι εννωεις pont pach? Κατεβαζεις το HTC-IME για να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο, οποτεδηποτε πας να γραψεις κατι πατας παρατεταμενα στο κειμενο και εμφανιζεται η επιλογη input methode, εκει διαλεγεις το IME και εχεις ελληνικα. Μετα εγκαθιστας το handcent και γραφεις μυνηματα 160 χαρακτηρων και στα ελληνικα. Για flash δοκιμασε αυτοLink Κανονικα το flash παιζει απο arm7 και επανω επεξεργαστες και το Blade εχει arm6, οποτε τυπικα μεχρι να βγαλει (και αμα βγαλει) η adobe εκδοση για εμας δεν θα παιζει αλλα ο παραπανω browser ισως αποτελει λυση. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από lary7
efo355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Εχω βάλει και εγώ το htc ime αλλά όταν το γυρνάω στο T9 τα γράμματα δεν είναι στη σειρά που τα έχουν όλα τα άλλα τηλέφωνα. Για να καταλάβετε τι λέω το α μου το βγάζει στο 8 ενώ όταν το έχω αγγλικά μου το βγάζει κανονικά στο 1
fuorigioco1981 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Tι εννωεις pont pach? Κατεβαζεις το HTC-IME για να εχεις ελληνικο πληκτρολογιο, οποτεδηποτε πας να γραψεις κατι πατας παρατεταμενα στο κειμενο και εμφανιζεται η επιλογη input methode, εκει διαλεγεις το IME και εχεις ελληνικα. Μετα εγκαθιστας το handcent και γραφεις μυνηματα 160 χαρακτηρων και στα ελληνικα. Για flash δοκιμασε αυτοLink Κανονικα το flash παιζει απο arm7 και επανω επεξεργαστες και το Blade εχει arm6, οποτε τυπικα μεχρι να βγαλει (και αμα βγαλει) η adobe εκδοση για εμας δεν θα παιζει αλλα ο παραπανω browser ισως αποτελει λυση. το htc-ime που το βρισκω?εψαξα στο μαρκετ δεν υπαρχει
efo355 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) το htc-ime που το βρισκω?εψαξα στο μαρκετ δεν υπαρχει επειδή δε θυμάμαι το λινκ από xda το ανέβασα και στο στέλνω με πμ οκ με προλάβανε Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2010 από efo355
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα