Προς το περιεχόμενο

Το topic του ZTE Blade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα η τιμή του ΖΤΕ σε κάνει να το σκέφτεσαι, αλλά από θέμα ανταπόκρισης οθόνης, ποιότητας σίγουρα δεν παύει να φαίνεται ότι πρόκειται για μια κινέζικη συσκευή και τίποτα παραπάνω.

Φιλε μου εχει ικανεστατη και καλυτερη απο καποια αλλα capacitive ο8ονη γιαυτο που προοριζεται δηλαδη το browsing. Δεν ειναι και τοσο καλη για παιχνιδια αλλα εκει παμε σε αυτο που ελεγα πριν. Ειναι εργαλειο οχι παιχνιδομηχανη !!!!!

Επισης 8ελω να μου πεις αν ξερεις καποιο κινητο που δεν φτιαχνετε στην κινα η ταιβαν? Το Iphone,τα HTC,τα Motorolα ; Δεν μπορω να καταλαβω προς τι η απεχ8εια προς τα κινεζικα. Ειναι εργοστασια φασον, οτι spec τους δινεις σου φτιαχνουν. Θελεις το blade to blade σου φτιαχνουν 8ες to Nexus αυτο σου δινουν.

Παρε8εσα τα παραπανω κινητα για να δειτε πανω κατω τι παιρνεις με αυτα τα λεφτα. Το εχει αναφερει και σε προηγουμενο post καποιος οτι η ZTE ειναι απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες τηλεποικινωνιακου εξοπλισμου (ο Οτε κατα κυριο λογο εχει ZTE). Το θεμα ειναι το κινητο ειναι εφαμιλο ακριβοτερων κινητων στο 1/4 της τιμης. Δεν το 8εωρω entry level αλλα μια επιλογη για καπιον που 8ελει android και δεν 8ελει να τα σκασει για τiς μπουρδες και τους μπουρδες του marketing. Αμην και ο 8εος μαζι σας :rolleyes:

Επεξ/σία από dionysg
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα η τιμή του ΖΤΕ σε κάνει να το σκέφτεσαι, αλλά από θέμα ανταπόκρισης οθόνης, ποιότητας σίγουρα δεν παύει να φαίνεται ότι πρόκειται για μια κινέζικη συσκευή και τίποτα παραπάνω.

Μήπως αγόρασες κανα wildfire ή optimus one και προσπαθείς να δικαιολογήσεις την επιλογή σου στον ίδιο σου τον εαυτό;

Το έχω πει και θα το ξαναπώ το blade μας δείχνει πόσο υπερκοστολογημένα μας πουλάνε τις συσκευές τους οι υπόλοιπες εταιρίες.

Αυτή τη στιγμή δεν υπαρχει κινητό ανώτερο από το blade μέχρι τα 400 ευρώ. Παίρνεις blade me 160 ή πας απευθείας στα 400 και στο desire ή και παραπάνω ακόμα.

Και μην ακούσω ότι το wildfire έχει πιο πολύ ραμ γιατί η οθόνη του πραγματικά είναι λες και είμαστε στο 2005

Επεξ/σία από efo355
Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω μερικους αν8ρωπους, μιλαμε για ενα κινητο με απιστευτα spec για τα λεφτα του και αυτοι το συγκρινουν με κινητα των 400 500 Ε. Δεν λεει κανεις οτι ειναι το καλυτερο αλλα τα σπαει για 159. Ειναι καλο να εχεις επιλογες περα απο το 400 450 500 550 600 γιατι οι μπουρδες το εκαναν ταριφα

Μπραβο και στην ZTE που δειχνει οτι οσοι πιστευαν οτι πληρωνου υπεραξιες λογο μαρκας εχουν δικιο.

Δημοσ.

Απλα ο κοσμος γουσταρει να τα σκαει χοντρα. Το 95% το εχει να παει σε καμια καφετερια να μπει σε κανα τσαμπα wifi. Αυτα φτιαχτηκαν για αλλες χωρες που ο κοσμος τα χρησιμοποιει σαν εργαλια, εμεις τι να τα κανουμε να στειλουμε email σtοn περιπτερα να μας κρατησει ενα Kinder και τον Πρωτα8λητη?

Δωστε 600 ε για ενα Nexus παιζει και το Asphalt τσιτα.

Χαχαχαχαχαχαχα..!Με επνιξες ρε φιλε..!

Παιζει να ειναι και το καλυτερο ποστ που εχω δει ποτε.. Ωραιος..

Επι του θεματος..

Οσοι παραπονιουνται για ποιοτητες και λοιπα ειναι αυτοι που οχι μονο δεν ικανοποιούνται με καμια συσκευη αλλα οι ιδιοι οι οποιοι επιτρεπουν στις εταιριες να συνεχιζουν να πουλανε υπερκοστολογημενα προιοντα..

Δημοσ.

Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα...οι περισσοτεροι απο εμας αγοραζουμε νεο κινητο μια φορα το χρονο.

Ολοι μας επηρεαζομαστε απο διαφημισεις και απο τον διπλανο ο οποιος πηρε το Χ νεο κινητο.

Η αληθεια ειναι οτι παιρνουμε ενα κινητο για ενα διαστημα με το οποιο ασχολουμαστε,παιζουμε.

Την δεδομενη εποχη την οποια το χρημα βγαινει δυσκολα και ολοι μας θελουμε να συνεχισουμε την ΄΄ασχολια΄΄ μας

η καλυτερη περιπτωση ειναι το blade γιατι μπορουμε να ασχοληθουμε με κατι χωρις να ξοδεψουμε ενα μηνιατικο (500€-600€).Απλα αυτα.....

Δημοσ.

Λοιπον τα πραγματα ειναι απλα...οι περισσοτεροι απο εμας αγοραζουμε νεο κινητο μια φορα το χρονο.

Ολοι μας επηρεαζομαστε απο διαφημισεις και απο τον διπλανο ο οποιος πηρε το Χ νεο κινητο.

Η αληθεια ειναι οτι παιρνουμε ενα κινητο για ενα διαστημα με το οποιο ασχολουμαστε,παιζουμε.

Την δεδομενη εποχη την οποια το χρημα βγαινει δυσκολα και ολοι μας θελουμε να συνεχισουμε την ΄΄ασχολια΄΄ μας

η καλυτερη περιπτωση ειναι το blade γιατι μπορουμε να ασχοληθουμε με κατι χωρις να ξοδεψουμε ενα μηνιατικο (500€-600€).Απλα αυτα.....

Δημοσ.

Εγώ θα πω την βλακεία μου... για μένα είναι πιο απλά ακόμα: έχω ένα Μotorola RAZR V3 το οποίο κλείνει πόσα χρόνια? 5-6? πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσα να κάνω με ένα smart phone αφού ούτε Πρωταθλητή διαβάζω ούτε Kinder τρώω!!! Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να αλλάζει κάθε χρόνο κινητό?

Δημοσ.

Εγώ θα πω την βλακεία μου... για μένα είναι πιο απλά ακόμα: έχω ένα Μotorola RAZR V3 το οποίο κλείνει πόσα χρόνια? 5-6? πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω τι θα μπορούσα να κάνω με ένα smart phone αφού ούτε Πρωταθλητή διαβάζω ούτε Kinder τρώω!!! Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί να αλλάζει κάθε χρόνο κινητό?

Σωστά. Με αυτή τη λoγική τί το θες το internet αφού έχουμε εφημερίδες. Τί τον θες τον υπολογιστή χωρίς internet ; Να βλέπεις ταινίες; έχεις την τηλεόραση.

Τί τη θες τη τηλεόραση να βλέπεις ταινίες και μπάλα; Σιγά τι θα δεις χάλια εικόνα και πρωτάθλημα που δε βλέπεται---- πάρε ένα ραδιάκι και μια χαρά είσαι και θα ακούς τις ειδήσεις και τη μπαλίτσα σου άρχοντας!

Τί τη θες την ηλεκτρική κουζίνα; Καλομάθαμε και μας χαλάει το μαγκάλι; Ασε και εκείνο το πλυντήριο ρούχων όλο φασαρία και κακό.............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίσαμε την ισοπέδωση.... χαχααα

Η ερώτηση ήταν γιατί να αλλάζω κινητό κάθε χρόνο όχι γιατί να έχω ένα κινητό που να κάνει και φραπέ ανεξάρτητα αν εγώ πίνω ελληνικό!

αλλά απάντηση κλασικά δε θα πάρω οπότε παρακαλώ αγνοήστε το δύο post μου.

Συνεχίστε την κουβέντα και επίσης αρχίστε να στέλνετε κάνα e-mail στον περιπτερά που κάθεται στο laptop (πλέον είναι κλασική εικόνα) να σας κρατήσει την εφημερίδα γιατί βαριέστε να κουνίσετε τον πισινό σας να πάτε μέχρι εκεί ή να πάρετε τηλ. Ωπςςςς συγνώμη, ξεχάστηκα, τώρα που έχουμε το mail/ ή το facebook status (πλέον και insomnia status) θα τρέχουμε να πάρουμε τηλ... μπανάλ και οπισθοδρομικό!

Επεξ/σία από zanzavar
Δημοσ.

Το πότε αλλάζει ο καθένας κινητό είναι δικό του θέμα.

Προσωπικά περίπου στον ενάμιση χρόνο αλλάζω αλλά κινούμαι πάντα σε φθηνές κατηγορίες γι'αυτό και αγόρασα το blade.

Εσύ την άρχισες πρώτος την ισοπέδωση.

Κάτσε με ένα smartphone για μια εβδομάδα και έλα πες μου μετά.

Τα σχόλια περί περιπτερά και πισινού με ολίγον από εφημερίδα μόνο ως γραφικά μπορώ να τα εκλάβω μιας και οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με internet και τεχνολογία (και δεν είμαστε καθόλου λίγοι ) γενικά τις έχουμε κόψει τις εφημερίδες. Εδώ και χρόνια υπάρχουν και τα αθλητικά site, δε χρειάζεται να αγοράσεις κανέναν πρωταθλητή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου καλέ μου φίλε!!! εγώ έκανα μία πολύ απλή και σαφή ερώτηση: ποιος ο λόγος να αλλάζω κάθε χρόνο κινητό?

Αν εσύ είδες τον εαυτό σου στην απάντηση δε φταίω εγώ και παρακαλώ σκέψου ξανά τι λέω! Εσύ μίλησες για αντικατάσταση των πλυντηρίων, ηλεκτ. κουζινών και άλλα. Εγώ δεν μίλησα για κατάργηση των smartphones ούτε είπα ότι κάποιοι δε τα χρειάζονται! Πλάκα έκανα όπως και ο dionysg πριν από μένα! Αν δε το κατάλαβες... λυπάμαι αλλά δε μπορώ να αλλάξω κάτι!

Και τώρα επειδή απευθύνθηκες σε εμένα: Έχω κάτσει και με smartphones (περισσότερες από μία περιπτώσεις) παραπάνω από μία βδομάδα, έχουν περάσει πολλά τεχνολογικά "σκουπίδια" (γνώμη μου) από τα χέρια μου, και δεν έχω καούρα! Ούτε ανάγκη στη δουλειά μου, ούτε στην προσωπική μου ζωή. Είναι πραγματάκια που γυαλίζουν και μόνο αν τα δω σα μικρό παιδί θα με δελεάσουν, γιατί δε μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από κόστος χρηματικό και κυρίως χρονικό για να ασχολούμαι μαζί τους.

Αυτά αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και μόνο! Δικαίωμα του κάθε ένα να έχει τις δικές του και να αγοράζει ότι θέλει. Αλλά θα παρακαλέσω να μην ερμηνεύεις όπως εσύ θες τα λεγόμενά μου γιατί έχεις άδικο! Δε σε γνωρίζω και δε πρόκειται ποτέ να εκφραστώ για σένα με προσβλητικό ή υποτιμητικό τρόπο, δε μου το επιτρέπει η ηθική μου! Τώρα, αν κάποιους τους προσβάλουν οι δικές μου απόψεις.... λυπάμαι αλλά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα!

Έγινα νομίζω κατανοητός!

ps.

............. οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με internet και τεχνολογία (και δεν είμαστε καθόλου λίγοι ) γενικά τις έχουμε κόψει τις εφημερίδες. Εδώ και χρόνια υπάρχουν και τα αθλητικά site, δε χρειάζεται να αγοράσεις κανέναν πρωταθλητή.

εγώ αγοράζω εφημερίδα γιατί μου αρέσει ακόμα να κάθομαι στη βεράντα μου, με τον καφέ και τα τσιγάρα μου και περνάω όμορφες στιγμές χωρίς την χρήση υπολογιστή. Είναι παραξενιά? είναι βίτσιο?έχει κόστος? τι να πώ.... εγώ ξέρω ότι από όταν ήμουν 19, μου άρεσε να κατεβαίνω τις κυριακές που είχε καλό καιρό στο μοναστηράκι με την εφημερίδα μου και να τις διαβάζω με ένα ωραίο νες! Μάλιστα πολλές φορές ήμουν πιο νωρίς στο καφέ για να προλάβω να την διαβάσω πριν έρθει η παρέα! Αυτό για μένα είναι μία απόλαυση! Και δεν το αλλάζω με κανένα τεχνολογικό μπαρμπούτσαλο γιατί δε θα με ηρεμεί! Πες το προσωπικό βίτσιο! Το δέχομαι.

Επεξ/σία από zanzavar
Δημοσ.

Με το thread αυτό "κόλλησα" να αγοράσω blade.

Όμως, με έπρηξε φίλος που του δώσανε δώρο ένα samsung tab ότι δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό με το outlook ούτε μπορεί να περάσει internet από το PC στο tab με USB. Και τα 2 μου είναι απαραίτητα, έτσι έριξα μια ματιά στο γούγλη και βλέπω ότι και άλλοι έχουν παράπονα για τα 2 αυτά θέματα και τα android κινητά.

Με ενδιαφέρει ο αυτόματος συγχρονισμός τύπου activesync και η δυνατότητα να έχω internet από καλώδιο στο κινητό (ούτε mobile, ούτε wifi).

Έτσι μάλλον θα το αφήσω να περάσει και θα μείνω με το i780 που έχω εδώ και κάτι χρόνια...

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ μου φίλε!!! εγώ έκανα μία πολύ απλή και σαφή ερώτηση: ποιος ο λόγος να αλλάζω κάθε χρόνο κινητό?

Αν εσύ είδες τον εαυτό σου στην απάντηση δε φταίω εγώ και παρακαλώ σκέψου ξανά τι λέω! Εσύ μίλησες για αντικατάσταση των πλυντηρίων, ηλεκτ. κουζινών και άλλα. Εγώ δεν μίλησα για κατάργηση των smartphones ούτε είπα ότι κάποιοι δε τα χρειάζονται!Πλάκα έκανα όπως και ο dionysg πριν από μένα! Αν δε το κατάλαβες... λυπάμαι αλλά δε μπορώ να αλλάξω κάτι!

Και τώρα επειδή απευθύνθηκες σε εμένα: Έχω κάτσει και με smartphones (περισσότερες από μία περιπτώσεις) παραπάνω από μία βδομάδα, έχουν περάσει πολλά τεχνολογικά "σκουπίδια" (γνώμη μου) από τα χέρια μου, και δεν έχω καούρα! Ούτε ανάγκη στη δουλειά μου, ούτε στην προσωπική μου ζωή. Είναι πραγματάκια που γυαλίζουν και μόνο αν τα δω σα μικρό παιδί θα με δελεάσουν, γιατί δε μου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από κόστος χρηματικό και κυρίως χρονικό για να ασχολούμαι μαζί τους.

Αυτά αποτελούν προσωπικές μου απόψεις και μόνο! Δικαίωμα του κάθε ένα να έχει τις δικές του και να αγοράζει ότι θέλει. Αλλά θα παρακαλέσω να μην ερμηνεύεις όπως εσύ θες τα λεγόμενά μου γιατί έχεις άδικο! Δε σε γνωρίζω και δε πρόκειται ποτέ να εκφραστώ για σένα με προσβλητικό ή υποτιμητικό τρόπο, δε μου το επιτρέπει η ηθική μου! Τώρα, αν κάποιους τους προσβάλουν οι δικές μου απόψεις.... λυπάμαι αλλά δεν είναι δικό μου το πρόβλημα!

Έγινα νομίζω κατανοητός!

ps.

εγώ αγοράζω εφημερίδα γιατί μου αρέσει ακόμα να κάθομαι στη βεράντα μου, με τον καφέ και τα τσιγάρα μου και περνάω όμορφες στιγμές χωρίς την χρήση υπολογιστή. Είναι παραξενιά? είναι βίτσιο?έχει κόστος? τι να πώ.... εγώ ξέρω ότι από όταν ήμουν 19, μου άρεσε να κατεβαίνω τις κυριακές που είχε καλό καιρό στο μοναστηράκι με την εφημερίδα μου και να τις διαβάζω με ένα ωραίο νες! Μάλιστα πολλές φορές ήμουν πιο νωρίς στο καφέ για να προλάβω να την διαβάσω πριν έρθει η παρέα! Αυτό για μένα είναι μία απόλαυση! Και δεν το αλλάζω με κανένα τεχνολογικό μπαρμπούτσαλο γιατί δε θα με ηρεμεί! Πες το προσωπικό βίτσιο! Το δέχομαι.

Πως γίνεται να έχεις 5 χρόνια το ίδιο κινητό αλλά να έχεις φάει και κάτι εβδομάδες με διάφορα smartphones ;

Είσαι μήπως κάποιος reviewer σε site ; Αν ναι είναι κρίμα που στο λέω εγώ ένας άγνωστος αλλά έχεις διαλέξει λάθος δουλειά.

Δημοσ.

Με το thread αυτό "κόλλησα" να αγοράσω blade.

Όμως, με έπρηξε φίλος που του δώσανε δώρο ένα samsung tab ότι δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό με το outlook ούτε μπορεί να περάσει internet από το PC στο tab με USB. Και τα 2 μου είναι απαραίτητα, έτσι έριξα μια ματιά στο γούγλη και βλέπω ότι και άλλοι έχουν παράπονα για τα 2 αυτά θέματα και τα android κινητά.

Με ενδιαφέρει ο αυτόματος συγχρονισμός τύπου activesync και η δυνατότητα να έχω internet από καλώδιο στο κινητό (ούτε mobile, ούτε wifi).

Έτσι μάλλον θα το αφήσω να περάσει και θα μείνω με το i780 που έχω εδώ και κάτι χρόνια...

Τπαρχει το Goggle Sync δεν ξερω αν 8α σε βοη8ησει δεν εχω win phone.

Δημοσ.

Φίλε μου καλέ μου φίλε!!! εγώ έκανα μία πολύ απλή και σαφή ερώτηση: ποιος ο λόγος να αλλάζω κάθε χρόνο κινητό? ...

Μην καθεσαι και αναρωτιεσαι αδικα. Ειναι ακριβως ο ιδιος λογος για τον οποιο καποιος αλλος αλλαζει pc (η κανει χοντρες αναβαθμισεις), καθε που βγαινει νεος επεξ/στης η νεα καρτα γραφικων, ειναι ο ιδιος λογος για τον οποιο καποιος αλλος αγοραζει ρουχα και τα φοραει μονο 2-3 φορες, αλλος που αλλαζει αυτοκινητο καθε δυο χρονια και η λιστα δεν τελειωνει.

Καθε ανθρωπος εχει το κολλημα του, αλλος με τα αυτοκινητα, αλλος με τα κινητα. Εσυ μπορει να εχεις ενα εδω και 5-6 χρονια, γιατι απλα θες να κανεις μονο τηλεφωνα, καποιος αλλος θελει να μπει και ιντερνετ, αλλος θελει να κανει μοστρα, αλλος να ακυει μουσικη, αλλος να παιζει παιγνιδια, υπαρχουν απειρες επιλογες, οπως υπαρχουν και απειρα κινητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...