fuorigioco1981 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ελληνικα εχει στο πληκτρολογιο?160 χαρακτηρες στελνει?
dionysg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ελληνικα εχει στο πληκτρολογιο?160 χαρακτηρες στελνει? Και καιφε σου πσενει.
FiKiFiKi Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Και καιφε σου πσενει. Το κεφάλι το ψένει από την ακτινοβολία; Τι επίπεδα έχει;
dionysg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Το κεφάλι το ψένει από την ακτινοβολία; Τι επίπεδα έχει; 1.35 w/kg στο κεφαλι οταν εχει πολυ χαμηλο σημα.Ειναι αρκετο αλλα τωρα που ειναι χειμωνας μου ζεσταινει το κεφαλι, οποτε μια χαρα ειναι. Ολα αυτα μονο με 159 εουρα Το Motorola Droid εχει 1,49 w/kg στο κεφαλι Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από dionysg
gpanagiotou Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ωραίο κινητάκι το zte, αρκετά καλή οθόνη, το είδα το Σάββατο σε ένα μαγαζί της Wind. Αλλά δε μου άρεσε ποιοτικά.
efo355 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ωραίο κινητάκι το zte, αρκετά καλή οθόνη, το είδα το Σάββατο σε ένα μαγαζί της Wind. Αλλά δε μου άρεσε ποιοτικά. χμμμμ με προβληματίζεις. τι δε σου άρεσε ακριβώς και επίσης με τί το συγκρίνεις; Εγώ ας πούμε όταν έπιασα το galaxy S είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500 για αυτή τη πλαστικούρα.
Palm Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) χμμμμ με προβληματίζεις. τι δε σου άρεσε ακριβώς και επίσης με τί το συγκρίνεις; Εγώ ας πούμε όταν έπιασα το galaxy S είπα πως δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω 500 για αυτή τη πλαστικούρα. Παιδια εγω με 500 γιουρια , πηρα, (2) ZTE Blade WIND και, (2) ZTE R221 Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από Palm
efo355 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Παιδια εγω με 500 γιουρια , πηρα, (2) ZTE Blade WIND και, (2) ZTE R221 Και γω zte blade έχω σιγά μην έδινα 500 για ένα τηλέφωνο Το r221 είναι το dual sim σωστά; Αυτό τι λέει από σήμα ποιότητα ομιλίας αξίζει; Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από efo355
samniotis Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι... Είδα σε ένα βιντεάκι παρουσίασης απο το παραπάνω Κρητκό κατάστημα, ότι δεν υποστηρίζει flash Αυτό σημαίνει ότι πχ αν κάποιος είναι τόσο καμένος με το fb που θέλει να παίζει farmville με το κινητό του μέσω wifi δεν μπορεί? και εφόσον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπάρχει περίπτωση να είναι διαθέσιμη με κάποιο update ή άλλη έκδοση android? Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2010 από samniotis
kamui Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ωραίο κινητάκι το zte, αρκετά καλή οθόνη, το είδα το Σάββατο σε ένα μαγαζί της Wind. Αλλά δε μου άρεσε ποιοτικά. 159 ευρώ σου λέει ο Κινέζος! Και ακόμη καλύτερα από Αγγλία με AMOLED και 512ΜΒ RAM στα ίδια και λιγότερα λεφτά. Δηλαδή τι θες σώμα από Αδαμάντιο? Κάτι πρέπει να κόψει.
dionysg Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ας δουμε τι παιρνεις με 159 ευρουλακια ΟΕΜ Κ200 ΟΕΜ Α300 Amsam-Q7 OEM-ZW-P90 OEM-GLL-626A Sony-Ericsson-J20i-Hazel Με 397 ευρουλακια περνεις αυτο HTC-Desire Απλα ο κοσμος γουσταρει να τα σκαει χοντρα. Το 95% το εχει να παει σε καμια καφετερια να μπει σε κανα τσαμπα wifi. Αυτα φτιαχτηκαν για αλλες χωρες που ο κοσμος τα χρησιμοποιει σαν εργαλια, εμεις τι να τα κανουμε να στειλουμε email σtοn περιπτερα να μας κρατησει ενα Kinder και τον Πρωτα8λητη? Δωστε 600 ε για ενα Nexus παιζει και το Asphalt τσιτα. Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από dionysg
Constantine_raz Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Το κινητάκι είναι μια χαρά για τα λεφτά του,flash 10.1 δεν έχει λόγω περιορισμού από επεξεργαστή,απ'ότι κατάλαβα για όποιον δε αρέσκεται να παίζει τίποτα τρελά παιχνίδια και θέλει να έχει μία πρώτη επαφή με android είναι μία πολύ καλή και αξιόλογη πρόταση.Angry brids παίζει μια χαρά σε σχέση με το wildfire που το έχω δει να ζορίζεται.Με όλα τα προαναφερθέντα κινήτα δεν έχει απλά καμία σχέση γιατί εκείνα είναι παραεισαγωγής,πλην του SE-Hazel.Αυτό και το ZTE-Blade είναι τουλάχιστον επίσημα στην ελλάδα.Κάτι τελευταίο,για όσους θέλουν να ξέρουν,δεν ξέρω αν αναφέρθηκε,σε σχέση με το san francisco εκείνο έχει δεχθεί τα "πειράγματα" της orange,εξ'ού και η αναβαθμισμένη RAM,AMOLED οθόνη κλπ κλπ.Τώρα μεταξύ ορισμένων που είναι σε δίλημμα μεταξύ LG OPTIMUS P500 και ZTE BLADE,να πω ότι προσωπικά θα ζύγιζα την μεγαλύτερη αυτονομία του πρώτου με τη μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης του δεύτερου.
efo355 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 η οθόνη για μένα είναι το πιο σημαντικό γιατί με αυτή αληλεπιδράς συνεχώς. Επειδή έχω συνηθίσει στο blade πέτυχα ένα optimus one σε μαγαζί και δε σε κρατάει με τίποτα με το που βλέπεις την οθόνη του σου φαίνεται φρίκη. Η αυτονομία στο blade μου είναι πολύ καλύτερη τώρα 2 εβδομάδες μετά κάτι σαν να έστρωσε η μπαταρία που λέμε. Και κάτι ακόμα το htc desire ( το οποίο θεωρώ πολύ άσχημο κινητό ) είναι στα 400 ευρώ( μαζί και με τα μεταφορικά) http://www.skroutz.gr/s/259285/HTC-Desire.html
kamui Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ας δουμε τι παιρνεις με 159 ευρουλακια ΟΕΜ Κ200 ΟΕΜ Α300 Amsam-Q7 OEM-ZW-P90 OEM-GLL-626A Sony-Ericsson-J20i-Hazel Με 397 ευρουλακια περνεις αυτο HTC-Desire Απλα ο κοσμος γουσταρει να τα σκαει χοντρα. Το 95% το εχει να παει σε καμια καφετερια να μπει σε κανα τσαμπα wifi. Αυτα φτιαχτηκαν για αλλες χωρες που ο κοσμος τα χρησιμοποιει σαν εργαλια, εμεις τι να τα κανουμε να στειλουμε email σtοn περιπτερα να μας κρατησει ενα Kinder και τον Πρωτα8λητη? Δωστε 600 ε για ενα Nexus παιζει και το Asphalt τσιτα. Και αρκετά από τα κινεζάκια που παραθέτεις είναι και σε τιμές πιασοκ#@$^$@#ς Απλά η ΖΤΕ είναι από τις "επώνυμες" κινεζικές εταιρείες. Να ρωτήσω κάτι... Είδα σε ένα βιντεάκι παρουσίασης απο το παραπάνω Κρητκό κατάστημα, ότι δεν υποστηρίζει flash Αυτό σημαίνει ότι πχ αν κάποιος είναι τόσο καμένος με το fb που θέλει να παίζει farmville με το κινητό του μέσω wifi δεν μπορεί? και εφόσον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, υπάρχει περίπτωση να είναι διαθέσιμη με κάποιο update ή άλλη έκδοση android? Κοίτα υπάρχει ξεχωριστή εφαρμογή για FB αλλά δεν γνωρίζω για flash. Αλλά μη σκας όπως είπαν τα παιδιά θα βγεί η 2.2 όπου να 'ναι οπότε θα έχεις και flash. Αν δεν κάνω λάθος ανεπίσημα μπορείς να βάλεις και την 2.2 Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από kamui
vtecakias Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Σίγουρα η τιμή του ΖΤΕ σε κάνει να το σκέφτεσαι, αλλά από θέμα ανταπόκρισης οθόνης, ποιότητας σίγουρα δεν παύει να φαίνεται ότι πρόκειται για μια κινέζικη συσκευή και τίποτα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα