^LeoNine^ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 καλησπέρα. πριν λίγο καιρό αγόρασα ένα xbox. επειδή είμαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία, σκέφτηκα να flasharo την συσκευή. άνοιξα το google και βρήκα πώς να ανοίξω την συσκευή μου κ να δω τι driver έχω. driver details: Lite-on Fw: 83850c. Hw: A0A2 Model: DG-16D2S-09C Made: July 2009 ξεκίνησα λοιπόν να βρω τον τρόπο με το οποίο flasharete. 2 μέρες τώρα, ακόμα δεν έχω βρει 100% άκρη. 1. φλασάρετε? παντού λέει πως τα πάντα φλασάροντε. απλά κάποια είναι πολύ δύσκολα σε σχέση με άλλα. 2. όπως κατάλαβα ανήκω μάλλον στην δύσκολη κατηγορία. δεν ξέρω πως να το δω όμως. έχω όντως 83850 v2 ή είμαι λίγο τυχερός κ έπεσα στην v1? 3. όσα άρθρα ή φόρουμ διάβασα. όλα είχαν ημερομηνία περσινή στην καλύτερη. μήπως έχει βγει πιο εύκολος τρόπος ή γενικά άλλαξαν τα πάντα? όποιος έχει ιδέα τι παίζει με το drive που έχω κ πως μπορώ να το φλασάρο θα του ήμουν ευγνώμων να μου πει ευχαριστώ προκαταβολικά
gherudos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Πίσω από το 360 έχει ένα αυτοκόλλητο που αναγράφει την ημερομηνία κατασκευής της κονσόλας. Αν γράφει Ιούλιο 2009 και κάτω έχει 83850c v1 και φλασάρεται εύκολα. Αν είναι Αύγουστος 2009 έχεις 50% πιθανότητα να έχεις 83850c v1. Αν είναι Σεπτέμβριος 2009 πάς για mra hack.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.