Nate Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Έχω μια ταινία από τον θείο και ενώ στο laptop μου παίζει κανονικά, στο ps3 δεν ακούγεται ο ήχος. Τι θα κάνω για να το διορθώσω?
micos000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δες με το mediainfo τι μορφή είναι ο ήχος και πες μας με πιο πρόγραμμα έκανες μετατροπή την ταινία και σε τι μορφή. Κάνε copy τις πληροφορίες του media info σε μορφή κειμένου και μετά Paste σε επόμενο μήνυμα.
Nate Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ήχος ID : 1 Μορφοποίηση : AC-3 Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3 Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main) CodecID : 2000 Duration/String : 1h 55mn Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps Κανάλι(α) : 6 κανάλια Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz BitDepth/String : 16 bits Καθηστέριση video : 920ms StreamSize/String : 371 MiB (25%) Interleave_Duration/String : 42 ms (1.00 video frames) Interleave_Preload/String : 500 ms Δεν έκανα μετατροπή την ταινία.
micos000 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Ο ήχος δείχνει να είναι ac3 πολυκάναλος. Δεν έχω πρόσβαση σε ps3 και δεν ξέρω τις δυνατότητες του, απ' ότι ξέρω μπορεί να παίξει avi αρχεία αν είναι divx. Για τον ήχο, απ' ότι καταλαβαίνω, δεν υποστηρίζει ac3. Δοκίμασε με το avi demux ή το virtualdub να αλλάξεις το ήχο σε mp3, κατά προτίμηση cbr. Δεν αργεί η διαδικασία. Στο demux βάλε το video σε copy και τον ήχο mp3 lame. Στο virtualdub βάλε στο video να είναι direct stream copy και στον ήχο full proccessing mode καο επέλεξε σαν compressor το mp3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.