antbyron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας, όπως λέει και ο τίτλος έχω ένα θεματάκι με την θύρα 80 στην οποία χτυπάνε ο apache και o mssql(συγκεκριμένα τα report services) έτσι λοιπόν πρέπει να πηγαίνω και να απενεργοποιώ τα services του mssql μέσα από τον server manager για να τρέχει ο apache(όταν ξεκινήσει και τρέχει τα ενεργοποιώ ξανά και δεν υπάρχει πρόβλημα). Πως θα μπορούσα να αποφύγω την χειροκίνητη λύση
_tasos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Τα reporting services χρησιμοποιούν τον IIS. Ο Apache και ο IIS χρησιμοποιούν το port 80 και για αυτό έχεις αυτό το conflict και πρέπει να είναι κλειστό το ένα από τα δύο. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποιον από τους δύο web servers να παίζει σε άλλο port ή να κρατήσεις μόνο τον έναν. Προσωπικά έχω τον IIS στο port 80 και χρησιμοποιώ το wamp όταν θέλω να τρέξω κάτι σε php/mysql. Στο wamp είναι σχετικά εύκολο να αλλάξεις το default port από 80 σε κάτι άλλο.
antbyron Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Σ'ευχαριστώ, το έλυσα αλλάζοντας την Port από 80 σε 85 μέσα απο το httpd.con file, line: listen 80 γίνεται listen 85 xampp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.