Προς το περιεχόμενο

Windows Vista Ερώτηση.

polonos1313

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα !

Θέλω να σας ρωτήσω το εξής :

Έχω σε dvd τα windows vista την αγγλική έκδοση από τον θείο.

Γίνεται αφού εγκαταστήσω τα vista μετά να κατεβάσω το greek language pack όπως γίνεται στα windows 7 (με την έκδοση του θείου) ?

Δημοσ.

Ναι, γίνεται.

Αν είναι ultimate έκδοση κατεβάζεις το languge pack μέσω των recomented updates.

Για home εκδόσεις υπάρχει το Vistalizator.

Στο site τους θα βρεις και τα λινκ για να κατεβάσεις και το πακέτο γλώσσας για την έκδοση των vista που έχεις απ' ευθείας από την επίσημη σελίδα της microsoft.

Δημοσ.

Πρόκειτε για Laptop το οποίο είχε vista πάνω και δεν έχω το recovery dvd.Μακάρι να γινόταν να βάλω τα 7αρια αλλά από οτι μου είπαν δεν θα μπορέσω να βρω τους drivers.

Δημοσ.
Πρόκειτε για Laptop το οποίο είχε vista πάνω και δεν έχω το recovery dvd.Μακάρι να γινόταν να βάλω τα 7αρια αλλά από οτι μου είπαν δεν θα μπορέσω να βρω τους drivers.

Για πες μας το laptop να σου πούμε ποιοι είναι η drivers

Δημοσ.
Μπες εδω βαλε το μοντέλο του laptop και windows 7 32bit και κατέβασε έναν έναν τους drivers

Thanks !!!

Απ΄οτι είδα γίνεται να βάλω και τα Xp μιας και υπάρχουν drivers και για Xp.

Το θέμα είναι οτι έιχε άπειρους drivers και δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοι που χρειάζονται για την βασική λειτουργία του laptop

Σίγουρα χρειάζονται :

Display Drivers

Sound Drivers

Touch Pad Drivers

Webcam drivers

και Wireless Lan Drivers

είναι κάτι που ξέχασα ?

Δημοσ.

Βαλε και το ChipSet,SD Utilities αυτα δεν βρήκα κάτι άλλο.Οταν κάνεις εγκατάσταση τα windows πάνε στην διαχείριση συσκευών και αν σου βγάλει κάτι με ερωτηματικό μπαίνεις και το κατεβάζεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...