Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon 7000 series

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Titanomaxos τα γραφήματα που παράθεσες,δείχνουν την συνολική κατανάλωση του συστήματος και όχι της κάρτας γραφικών μόνο.

Υ.Γ Άκυρο το post,συγνώμη φίλε Titanomaxos για το λάθος μου.

Δημοσ.

Titanomaxos τα γραφήματα που παράθεσες,δείχνουν την συνολική κατανάλωση του συστήματος και όχι της κάρτας γραφικών μόνο.

ετσι ακριβως. δεν καταναλωνει ΜΟΝΟ η καρτα 250W, αλλα ολο το πισι που ειναι πανω η καρτα!!!

το δικο μου ΜΑΙΝ PC (υπογραφη) με την 5850, σε crysis καταναλωνει καπου 320W, και εχω δει ΜΑΧ 380W, με Wattομετρο στην πριζα!!

Δημοσ.

Δε σε πιάνω..

Ε βέβαια πως να με πιάσεις,αφού δεν έκανα τον κόπο να διαβάσω τι έγραψε παραπάνω ο άνθρωπος :rolleyes: .

Υ.Γ @ cabdik αφαίρεσε το +1 :P

Δημοσ.

Και κάποια ποιό νέα specs

9tiyvs.jpg

2diejwy.jpg

Ποιό γελοίο δεν γίνεται. Αν χρησιμοποιεί τελικά 28HPL@TSMC δεν υπάρχει μία στο εκατομύριο να έχει τόσα CUs στα 1GHz και να καταναλώνει μόνο 190W. Το υποτιθέμενο XDR2 το γελοιότερο όλων. Fake.

Καλό θα ήταν να αναλογιστεί κανείς ότι τα ALUs δεν είναι πλέον VLiW αλλά "scalar" που σημαίνει ότι θα αυξηθεί κατά πολύ η επάρκειά τους.

Εμμένω στην αρχική μου θέση ότι δύσκολο εώς ακατόρθωτο να δούμε κάτι σε SI performance/Τahiti αυτή την χρονιά και αν είτε θα είναι paperlaunch είτε τραγικά περιορισμένες ποσότητες.

Σε ελαφρώς άσχετο επίπεδο μπορείτε να λογιαριάζεται πλέον μόνο με επεξεργαστές γραφικών από έναν και τον ίδιο IHV στις μελλοντικές κονσόλες. Λεπτομέρειες όταν ο τύπος αρχίζει να αναφέρει περισσότερα για το θέμα.

Δημοσ.

Επισης σημαντικο Ailure ειναι οτι εαν εχει αυτα τα ROPs (64) δεν παιζει να εχει αυτα τα Texture Units (128) αλλα πολυ πιο πανω (θεωρητικα καπου 140-160)

Οσο για την μνημη ειναι αστειο, μιας και η ΑΤΙ και η Nvidia ειχαν θεμα με αυτην την εταιρεια...

Δημοσ.

Εγω θα κανω μαλλον μια υποθετικη ερωτηση..Εστω οτι η AMD(ATI) εχει ως σκοπο αυτες τις καταναλωσεις. Ποσο παραπνω performance μπορουμε να δουμε απο την προηγουμενη γενια δεδομενου οτι εχουμε μια μεταβαση απο 40->28nm.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...