Προς το περιεχόμενο

AMD Radeon 7000 series

Alchemist`

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως είναι λίγο νωρίς ακόμη για να αρχίσει μια τέτοια συζήτηση, αλλά είδα ένα (αμφιβόλου κύρους) σχετικό άρθρο, οπότε αποφάσισα να ανοίξω ένα θέμα με πληροφορίες/ειδήσεις για την επόμενη γενιά, με την ελπίδα να μην καταλήξει όπως τα προηγούμενα...

Anyway... Ορίστε το Link:

http://www.eteknix.com/news/amd-7000-southern-islands-launch-q2-2011-298/

Απ' ότι γράφει οι κάρτες αναμένονται για Q2 2011, λόγω πίεσης (?) από την Nvidia και θα έχουμε και πάλι (?) αλλαγή στην ονομασία... Υπάρχει η πιθανότητα να προσθεθεί ο αριθμός 1100 στα μοντέλα, και απ' ότι καταλαβαίνω η 5970, έχοντας το ίδιο process με την 6970, να γίνει η 7070, η 6870 -> 7170 και η 6970 ->7270... Μπούρδες αν θέλετε την γνώμη μου, αλλά τέλος πάντων...

(Δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι και πάνω που ξεκαθάρισε το τοπίο με τα ονόματα (με την απόρριψη των pro,xt,xtx,se,le,xl, arxidia-midia κτλπ) να τα μπερδέψουν ακόμη χειρότερα...)

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θα ειναι τερατα οι καρτες, ο Charlie λεει οτι η ATI θα σκισει τον K:Xλο της nVidia. :lol:

Απ' ότι φαίνεται έχουν αρχίσει και φυτρώνουν πολλοί charlie εκεί έξω... Περιμένω απάντηση του αιλουροειδούς για να δεχθώ πληροφορίες ως αξιόπιστες... :P

Δημοσ.
Θα ειναι τερατα οι καρτες, ο Charlie λεει οτι η ATI θα σκισει τον K:Xλο της nVidia. :lol:

Προς το παρον παντως φιλε Psycho η nvidia δειχνει να το κανει αυτο ...Ολο καρτες βγαζει η ΑΤΙ και παντα θαρρεις οτι ειναι κατω απο την πρασινη σκια .Βγηκε και η 580 τωρα και της χαλασε η σουπα...Ιδωμεν

Δημοσ.
Προς το παρον παντως φιλε Psycho η nvidia δειχνει να το κανει αυτο ...Ολο καρτες βγαζει η ΑΤΙ και παντα θαρρεις οτι ειναι κατω απο την πρασινη σκια .Βγηκε και η 580 τωρα και της χαλασε η σουπα...Ιδωμεν

[offtopic]

Πως ακριβώς το είδες αυτό? Ασχέτως με τις τυχόν "κλήσεις" που έχει ο καθένας με την μια, ή την άλλη πλευρά, δεδομένα φαντάζομαι πως είναι τα εξής...

Ανητικά σχόλια συνεχώς Nvidia - θετικά για AMD

Μειώσεις πωλήσεις nvidia - αύξηση για AMD

Μετά από χρόνια αγορών, πρώτη φορά είδα άτομα ψιλοάσχετα με υπολογιστή να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες gpu πέρα από τις πράσινες, και φυσικά πρώτη φορά είδα κόσμο, εκτός από εμένα, να έχει Laptop με AMD cpu/gpu. Οπότε πιστεύω τα πράγματα πήρανε μια Χ τροπή, θετική για την AMD. Δεν βλέπω με πιο τρόπο σκιάζεται μια κάρτα των 200 ευρώ, από μια κάρτα των 500... H nvidia το μόνο που έχει κρατήσει (αν ισχύει και αυτό και για πόσο) είναι το Performance crown... Ειδώμεν όπως είπαν και άλλοι, αν και πάλι βγαίνουμε εκτός θέματος, και πάλι χαλάμε το νήμα... :-(

[/offtopic]

Δημοσ.

Καλα βασικά της τον έχει σκίσει εδω και πολύ καιρό...:lol:

Δημοσ.
[offtopic]

Πως ακριβώς το είδες αυτό? Ασχέτως με τις τυχόν "κλήσεις" που έχει ο καθένας με την μια, ή την άλλη πλευρά, δεδομένα φαντάζομαι πως είναι τα εξής...

Ανητικά σχόλια συνεχώς Nvidia - θετικά για AMD

Μειώσεις πωλήσεις nvidia - αύξηση για AMD

Μετά από χρόνια αγορών, πρώτη φορά είδα άτομα ψιλοάσχετα με υπολογιστή να γνωρίζουν ότι υπάρχουν και άλλες gpu πέρα από τις πράσινες, και φυσικά πρώτη φορά είδα κόσμο, εκτός από εμένα, να έχει Laptop με AMD cpu/gpu. Οπότε πιστεύω τα πράγματα πήρανε μια Χ τροπή, θετική για την AMD. Δεν βλέπω με πιο τρόπο σκιάζεται μια κάρτα των 200 ευρώ, από μια κάρτα των 500... H nvidia το μόνο που έχει κρατήσει (αν ισχύει και αυτό και για πόσο) είναι το Performance crown... Ειδώμεν όπως είπαν και άλλοι, αν και πάλι βγαίνουμε εκτός θέματος, και πάλι χαλάμε το νήμα... :-(

[/offtopic]

Δεν βλεπω απο αυτα που αναφερεις να διαφωνεις σε κατι ...Σαφως και η Νvidia πηρε ενα καρο αρνητικα σχολια που στο κατω-κατω της αξιζε και σαφως και εκανε πολλες μαλακιες με τις τελευταιες καρτες.Μαλιστα εγω ποτε δεν θεωρησα οτι ατομα ασχετα με υπολογιστες δεν ξερανε τις ΑΤΙ καρτες και γνωριζανε μονο τις Νvidia ,το αντιθετο μαλιστα.Η αναφορα μου εγινε για ταχυτερη μονη gpu ...απο εκει και επειτα ομως η νεα σειρα που αναφερει και το thread της ΑΤΙ ισως και να ειναι ικανη να κανει το ξεπεταγμα να ξεπερασει και να αφησει πισω την Νvidia .Aλλα ακριβως σε αυτο εχω αμφιβολιες.

Ετσι για να μην πεις οτι χαλασα και το νημα :-)

Δημοσ.
Παντως για το Θεο οχι παλι αλλαγη στα ονοματα.......

για να βρεις τη καρτα που θες θα πρεπει να λυνεις μαθηματικη εξισωση:mad:

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν μπορεί κάποιος να μας κάνει μία επεξήγηση του από πάνω άρθρου γιατί το μόνο που κατάλαβα στη τελευταία παράγραφο είναι οτι θα είναι επαναστατική τεχνολογία.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...