sinta Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Γεια σε όλους ! Είμαι καινούργιος στο forum και λίγο άσχετος με το θέμα που θα σας μιλήσω , γι'αυτό και ζητάω τη βοηθειά σας , αν κάποιος βέβαια θα μπορέσει να με βοηθήσει. Το πρόβλημα μου είναι το εξής : Πριν λίγες μέρες αγόρασα το μόντεμ ρούτερ wi-fi level one WBR-3601Α (μπείτε εδώ για πληροφορίες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616646) ,(εχω σύνδεση conn-x στα 2 mb και ενα bautdTec απλό μόντεμ ρούτερ ενσύρματο ) , με το level one εκτελώ κατά γράμμα την εγκατάσταση που αναφέρει το εγχειρίδιο , αλλά στο τέλος δεν έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο (οι λυχνίες λειτουργούν σωστά), θα ήθελα την βοήθεια σας αν χρειάζεται να κάνω κάτι πέρα από αυτά που αναφέρονται στο εγχειρίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες για την εγκατάσταση κτλ. , παρακαλώ ρωτείστε με ή στείλτε μου προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
KurtCobain Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Γεια χαρά! Μόλις τελειώσεις με τις συνδέσεις του νέου σου moden/router θα πρέπει να περάσεις το username και το password που σου έχει δώσει ο πάροχος σου (ΟΤΕ έχεις απ' οτι κατάλαβα ). Για να βεβαιωθείς οτι ολα λειτουργούν καλα θα πρέπει να ειναι σταθερά αναμένα τα λαμπάκια Power και το Link. Αν αυτα είναι σταθερά αναμένα τότε πέρασε το username / password και αν ολα είναι σωστα θα ανάψει το λαμπάκι Ιντερνετ (το συγκεκριμένο μπορεί να τρεμοπαίζει ή να είναι σταθερα αναμμένο, δεν εχει σημασια).
sinta Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Απ'ότι κατάλαβα , μου ανέφερες να βαλω το user name και το password(από τον ΟΤΕ που μου είχαν δωθεί) εδώ (δες την εικονα>>) Το έκανα και το λαμπάκι του internet ανάψε κανονικά , αλλά συνεχίζω να μην έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο , μήπως παραλείπτω κάτι που δεν μου το αναφέρουν οι οδηγίες , παρακαλώ αν έχεις καμιά ιδέα πες μου, ευχαριστώ!
androu Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 - Το username το βάζεις με μορφή [email protected] το έβαλες έτσι;; η ip του web interface του ρούτερ αυτού μήπως δεν είναι 192.168.1.1 ??
sinta Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πάρα πολύ androu στο user name δεν έβαζα το [email protected] ,παράλειψη μου , ευχαριστώ για την βοήθεια
poulinos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2010 επαιξε η οχι?επισης καπου πρεπει να σου λεει vpi 8 vci 35.επισης στο Tcp ip της καρτας δικτυου σου να ειναι ολα στο αυτοματο διοτι αμα το παλιο ρουτερ εχει διαφορετικη Ip απο αυτο και το default gateway ηταν καρφωτο ειναι λογικο να μην παιζει.
sinta Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Λειτουργεί κανονικά πουλινέ , το πρόβλημα ήταν στο user name
poulinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 α οκ.απλα μου φανηκε παραξενο που ειπες οτι το username ηταν λαθος αλλα αναβε το λαμπακι του ιντερνετ.το λαμπακι του ιντερνετ κανονικα θα αναψει μονο οταν συνδεθει.εκτος αν σε κανει redirect σε καποιο ασχετο server η Otenet και παιρνεις μια ξεκαρφωτη Ip με σκοπο να δεις καποιο μυνημα οτι ειναι λαθος τα στοιχεια σου και να μην γεμιζεις και τα Logs τους με λαθος προσπαθειες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.