xecutioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Λοιπον παιδια παιζει το εξης προβλημα, στο Facebook κανονικα αν κανεις like σε μια φωτογραφια η σε ένα comment ενος friend σου αυτο θεωρητικα δεν θα πρεπει να εμφανίζετε στο news feed η στο wall η γενικα πουθενα στο facebook οταν το βλεπει ενα αλλο άσχετο άτομο οκ; πως διαολο γινετε και το μονο προσωπο που θελω να φαινονται τα likes μου, μου λεει συνεχεια οτι βλεπει τα likes που κανω. στο προκειμενο εχω μια κοπελα που οταν κανει login στο facebook βλεπει τα likes που κανω σε κατι κινεζο-αγγλιδες και οπωσ καταλαβαινετε είναι σημειο τριβης, τι παιζει και πωσ γινετε να σταματήσει αυτο; μηπωσ με τιμωρει ο θεος;;; η απλα με κοροιδεύουν εκει στο FACEBOOK??
dewn735 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 1) Μήπως σε δουλεύει και απλώς σε ψαρεύει; 2) Όλα τα likes δημοσιεύονται στον τοίχο σου και είναι εμφανή σε όλους τους φίλους σου 3) Τα likes φαίνονται επίσης by default και στη δημόσια εμφάνιση του προφίλ σου, δηλαδή δε χρειάζεται να σε έχω φίλο για να τα δω 4) Αν δεν έχεις απενεργοποιήσει την εμφάνιση του προφίλ σου από τις μηχανές αναζήτησης, ακόμα κι εγώ μπορώ να σε δω. 5) Με όλα αυτά που ακούγονται για το fb, πότε επιτέλους θα βάλετε μυαλό;
xecutioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 κανεις καποιο λαθος μαλλον , τα likes δεν εμφανίζονται ποτε και πουθενα για τον εξης λογο , αν εμφανίζονται ολα τα likes που κανουν όλοι οι φίλοι σου τοτε θα υπήρχε σοβαρο πρόβλημα flooding και για αυτο εμφανίζονται likes μονο σε κοινους φίλους γιατι αλλιωσ θα εμπαινεσ στην αρχική σου σελίδα και θα έβλεπεσ εναν οχετο απο άχριστα ποστ
dewn735 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Nop, άμα μπω στο προφίλ σου και δεν το έχεις κλειδωμένο, είναι όλα εμφανή. Δε μιλάω για την αρχική σελίδα...
xecutioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 κλειδωμενο είναι και likes εμφανίζονται μονο για pages και οχι για φωτογραφιεσ και status...
dewn735 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Οπότε... επανερχόμαστε στο αρχικό ερώτημα: μήπως απλώς σε ψαρεύει; Επίσης, κάνε και καμιά αλλαγή στον κωδικό σου, just in case. Επιπλέον, αν θυμάμαι καλά, υπάρχει και μια επιλογή στην οποία σου εμφανίζει το πως θα φαίνεται το προφίλ σου για συγκεκριμένους χρήστες, ρίξτου κι αυτουνού μια ματιά
xecutioner Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 δεν ειναι θεμα ψαρωματος γιατι πρωτον δεν εχει κωδικο και δευτερον ακομα και εγω να κανω like δεν μου εμφανιζει πουθενα οταν μπω στο profile m, τεσπ πολυ το κουρασαμε thx anyway
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.