Προς το περιεχόμενο

προβλημα με δισκο!!!

r1916v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βγαζει κατι reading sector errors και εβαλα ignore σε ολα για να συνεχισει

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

οκ θα τα προσπαθησω ολα παντως κατι που δεν ειπα ειναι οτι οταν παω να μπω στα αρχεια του δισκου κολαει και βγαζει στο παραθυρο is not responding οπως και το getdataback το ιδιο

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις τον δίσκο σου. Η υπόθεση μυρίζει bad sectors σε μη επισκευάσιμη κατάσταση. Πάντως, ρίξε και μια ματιά στο sticky "Τα έχασα όλα;" σε αυτήν την ενότητα, υπάρχει αναφορά σε ένα πρόγραμμα το TestDisk που μπορεί να σε βοηθήσει.

Καλή τύχη

Δημοσ.

Active File Recovery για προσπάθεια ανάκτησης (αλλά μάλλον θα κολλήσει και αυτό).

Μετά HDD Regenerator μπας και ξεσκαλώσει κα'ναν sector (αλλά συνήθως μένουμε στο σικτιρ).

Από floppy, Spinrite6 το οποίο υποτίθεται ότι κάνει μαγικά στον δίσκο (αλλά μπα, μάλλον άρχισε να το παίρνεις απόφαση πως πάπαλα τ' αρχεία).

Σαν τελευταία προσπάθεια, μπουτάρισμα από recovery console δισκακίου των ΧΡ και τρέξιμο του chkdsk από 'κει

(γράφεις chkdsk <γράμμα δίσκου, πχ Ε>: /r και πατάς Εnter) (αλλά ούτε κι αυτό μάλλον θα κάνει κάτι...Απλά για να μην πεις ότι δεν το 'κανες).

Αν ο δίσκος έχει εγγύηση, αλλαγή. Αν όχι, προσπάθεια filling with zeros με το σχετικό utility της εταιρίας του, μπας και ξαναχρησιμοποιείται.

我知道你对中国认为一半

Δημοσ.

οτι αρχειο περναγα στον κατεστραμενο δισκο πρωτα περναγε απο αυτον που εχω το λειτουργικο...μηπως μπορω να ανακτησω τα αρχεια μου απο αυτον?τα εσβηνα μετα..

Δημοσ.

Ο δίσκος με το λειτουργικό γράφεται όλη την ώρα, αλλά όσο περισσότερο ελεύθερο χώρο έχεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να βρεις αρχεία.

Δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις κάτι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...