rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 windows 7 εχω Δεν με κατάλαβες τον σκληρό δίσκο που παρέθεσες ποιο πανό για να βάλεις μέσα το λειτουργικό τον θέλεις
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Α μαλον ναι ---------- Προσθήκη στις 17:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- για το θεματακι με τον σκληρο δισκο υπαρχει καμια λυση???
rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Α μαλον ναι Τότε πάνε στον Samsung 1TB SpinPoint F3 με τον green θα κάνεις το pc σου πολύ αργό
Mene Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 O rafail1994 εννοούσε αν θέλεις να βάλεις λειτουργικό στον δίσκο αυτό, ή αν θα τον έχεις για δεύτερο. Αν είναι για λειτουργικό, νομίζω θα είσαι καλύτερα με αυτόν: Western Digital Caviar Black WD6402AAEX 640GB HDD (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) , τον έχω βάλει με Win 7 σαν κύριο δίσκο και έχω εντυπωσιαστεί. Edit: Για εξωτερική θήκη μπορείς να δεις κάτι τέτοιο, εγώ τό'χω ήδη στα υπ'όψιν: 2.5"" & 3.5"" Sata to USB Offtopic Θλίβομαι για τα τεράστια ορθογραφικά λάθη, επίσης θλίβομαι γιατί βλέπω ότι το φαινόμενο αυτό είναι γενικευμένο, τι γίνετε ρε γαμώτο τόσο άθλια εκπαίδευση έχουμε; ας βάλουν τουλάχιστον τους αυτόματους ορθογράφους που κυκλοφορούν. Συγγνώμη αλλά μετά απο αυτό το μήνυμα δε μπορούσα να αντισταθώ... Μάλλον εννοείς "τι γίνεται". Δυστυχώς ούτε οι ορθογράφοι μπορούν να αντικαταστήσουν την ορθογραφία όπως φαίνεται. /Offtopic
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 χαχαχα ωρεος ρε φιλε ''τι γινετε'' παντος ευχαριστω ρε παιδια αλλα με αφτον τον σκληρο τι κανουμε τωρα με τον Seagate Barracuda 7200.10 που μου εχει σπασει τα νευρα... ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:33 ---------- ρε παιδια ενα κουλο πραγμα εκανα επανεκινηση στον υπολογιστη και συνδεσα τον σκληρο και εκανε κανονικα εικηση και ολα οπως παλια
devilfish Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 τωρα που το εκανες να ανοιξει ψαξε και για firmware ποτε δεν ξες να εισαι καλιμενος
devilfish Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207931 τώρα άμα έχει ρίσκο το update του firmware δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος άλλος
LuciferX Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ΣΥΓΝΟΜΗ ρε φιλε αμα σε τιφλοσα με τα ορθωγραφικα μου αλλα εχω δισλεξια ΣΥΓΝΟΜΗ ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ---------- που μπορω να βρω εξωτερικη θικη????? δυσλεξια δεν εχει οποιος δεν ξερει να γραφει σωστα τις λεξεις...χαχα
evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Ξερεις 1ον ειμαι 15 χρονον 2ον εχω χαρτυ δυσλεξειας 3ον ειναι και αφτος λογος δισλεξιας και σοβαρος λογος γιαφτο μην βιαζεσε να απαντισεις ... ---------- Προσθήκη στις 13:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:22 ---------- http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207931τώρα άμα έχει ρίσκο το του firmware δεν ξέρω ας απαντήσει κάποιος άλλος διλαδι μου λες να κανω update ?????
devilfish Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 εγώ προσωπικά είχα άλλο firmware από αυτό που έπρεπε να έχω το έβαλα και δεν έχω πρόβλημα ένας φίλος μου στον ίδιο δίσκο δεν νομίζω να είχε κάνει update και από ότι θυμαμε κάτι είχε πάθει μετά ο σκληρός του δίσκος οπότε καλό είναι να ελέγξεις άμα χρειάζεται η όχι update μέσω εκείνου του guide που σε έδωσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.