evoracing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Καλυσπερα παιδια πριν κανα χρονο αγορασα εναν σκληρο τον Seagate Barracuda 7200.10 500Gb και εχτες που πιγα να περασω κατι αρχεια 125Gb (ειχε αρκετο χορο) ξαφνικα εκανε ο υπολογιστης μονος του επανεκινηση και οταν αρχισαν να φορτονουν τα windows εκανε κατι ηχους σαν να προσπαθει να ξεκινησει και δεν μπορουσε και τα windows δεν ανηγανε...Μετα ανιξα την μοναδα αποσινδεσα τον σκληρο (το 2ο) και ολα ξεκινησαν κανωνικα...μτα τον ξανασινδεσα και ξανα τα ιδια.Το θεμα ειανι οτι ΟΛΑ τα αρχεια τα εχω εκει μεσα...
spartacus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Θλίβομαι για τα τεράστια ορθογραφικά λάθη, επίσης θλίβομαι γιατί βλέπω ότι το φαινόμενο αυτό είναι γενικευμένο, τι γίνετε ρε γαμώτο τόσο άθλια εκπαίδευση έχουμε; ας βάλουν τουλάχιστον τους αυτόματους ορθογράφους που κυκλοφορούν.
blackstar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Θλίβομαι για τα τεράστια ορθογραφικά λάθη, επίσης θλίβομαι γιατί βλέπω ότι το φαινόμενο αυτό είναι γενικευμένο, τι γίνετε ρε γαμώτο τόσο άθλια εκπαίδευση έχουμε; ας βάλουν τουλάχιστον τους αυτόματους ορθογράφους που κυκλοφορούν. Είχαμε και έχουμε άθλια εκπαίδευση, και μάλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε. @evoracing Αν μπορείς δοκίμασε τον σε μια εξωτερική θήκη, αν μπορείς απο εκεί να πάρεις τα αρχεία σου. Η εναλλακτικά με κάποιο live cd.
evoracing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ΣΥΓΝΟΜΗ ρε φιλε αμα σε τιφλοσα με τα ορθωγραφικα μου αλλα εχω δισλεξια ΣΥΓΝΟΜΗ ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ---------- Είχαμε και έχουμε άθλια εκπαίδευση, και μάλλον θα συνεχίσουμε να έχουμε. @evoracing Αν μπορείς δοκίμασε τον σε μια εξωτερική θήκη, αν μπορείς απο εκεί να πάρεις τα αρχεία σου. Η εναλλακτικά με κάποιο live cd. που μπορω να βρω εξωτερικη θικη?????
spartacus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 ΣΥΓΝΟΜΗ ρε φιλε αμα σε τιφλοσα με τα ορθωγραφικα μου αλλα εχω δισλεξια ΣΥΓΝΟΜΗ ---------- Προσθήκη στις 14:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:55 ---------- που μπορω να βρω εξωτερικη θικη????? παρατηρώντας προσεκτικά το τελευταίο σου κείμενο που απαντάς σ΄εμένα και συγκρινόμενο με την ερώτηση που κάνεις στον φίλο που σου προτείνει λύσεις έχοντας μόνο ένα λάθος, με βεβαιώνεις ότι δεν έχεις δυσλεξία, μείνε ανορθόγραφος δικαίωμά σου.
caution Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 /on topic Στο bios o εν λόγω δίσκος, φαίνεται;
evoracing Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 κειταξε να δεις μπενω στο bios και επιδι δεν ξερω πως το βλεπουμε αφτο παω στο boot και μου βγαζει να κανω boot απο σκληρο αλλα οταν το βγαζω δεν μου διχνει τιποτα
spinemm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Με τον Seagate barracuda 7200.10 (500GB εξωτερικος) αντιμετωπιζω και εγω (πανω κατω το ιδιο) προβλημα....συγκεκριμενα ενω τον βλεπουν τα windows μολις παω να παρω δεδομενα (μπας και καταφερω να σωσω τιποτα) μετα απο 2~4 λεπτα κολλαει ολο το συστημα και δεν αντιγραφει κανενα αρχειο, υστερα απο λιγο απλα μου βγαζει μνμα οτι τα ταδε αρχεια δεν βρισκονται στην διαδρομη του δισκου.....τι μπορω να κανω μπας και σωσω τιποτα? ? ? (μου αρεσει που τον συγκεκριμενο εξωτερικο τον επελεξα και τον εψαχνα παντου γιατι μου τον ειχαν συστησει σαν το οτι καλυτερο κυκλοφορει....:() Προσπαθω τωρα με το Ο&Ο Format recovery (το οποιο ειναι και το μονο που μπορει να το δει) να τον "σωσω" εχει "κολλησει" στο 6% και το μονο που μου βγαζει ειναι παρα-παρα-παρα πολλα bad sectors....(μεχρι στιγμης 2.587.254 και ανεβαινει το νουμερο) που δεν μπορουν να "διαβαστουν". Απορω γιατι δεν τον χρησιμοποιουσα ενα χρονο τωρα και τον εβγαλα για να προσθεσω αρχεια και να τον ξαναβαλω στο ντουλαπι, μου αρεσει που τον εχω (ειχα απο οτι δειχνει) μονο ως αποθηκευτηρι δεδομενων που δεν ηθελα να χωσω......και τελικα μαλλον τα εχασα....:(
devilfish Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 απο οσο ξερω oi Barracuda ειχαν προβλημα με το firmware και επρεπε να τους κανεις update το firmware μηπως παιζει τιποτα τετοιο???
spinemm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Στο δικο μου προβλημα δε νομιζω οτι "παιζει" θεμα firmware μεχρι στιγμης το Ο&Ο Format recovery εχει "μετρησει" 15.556.890 Bad sectors Και ανεβαινει.......
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Ποοοοοοοοοο 15.556.890 Bad sectors που τα βρικε ολλα αφτα;;;καταρχιν σε εμενα δεν ειναι εξοτερικος και δευτερον απο την στιγμη που δεν ανιγει καν το pc το Ο&Ο Format recovery δεν μπορει να μου κανει τιποτα και η βλακεια ειναι οτι εχω γεμισει το 88% με παιχνιδια...ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΣ εγς σκεφτομουν μηπος ειναι κανενας ιος αλλα για να μπει στον δευτερο ιο θα μπει και στον προτο γιατι ολλα τα αρχεια προτα στον προτο τα αποθικευω........
spinemm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Aστα.....και το κακο ειναι οτι ο δικος μου ειναι γεματος φωτο και διαφορα αλλα προσωπικα.......τουλαχιστον εσυ μεσα στην ατυχια εισαι τυχερος γιατι αμα ειναι παιχνιδια ενταξει τα ξαναβρισκεις εγω? τι κανω......μου αρεσει που ειναι και απο τους καλυτερους σκληρους ο Barracuda!!!!!!
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 μα δεν καταλαβες το 88% ειναι παιχνιδια το αλλο 12% ειναι εικονες αρα δεν ειμαι τυχερος ---------- Προσθήκη στις 16:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ---------- ρε παιδια θελω γνωμη αφτος ο δισκος ειανι καλος??(οχι σαν το Barracuda) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm
rafail1994 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2010 ρε παιδια θελω γνωμη αφτος ο δισκος ειανι καλος??(οχι σαν το Barracuda) http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Hard-Disk-Drives/Western-Digital-Caviar-Green-WD10EARS-1TB-HDD-3-5inches-64MB-Cache-7200RPM-SATA-3Gb-s.htm Για λειτουργικό τον θέλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.